Home » , » Προμνησία ή όντως «τα έχουμε ξανακούσει»;

Προμνησία ή όντως «τα έχουμε ξανακούσει»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 | 11:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

«Δεν συμφωνώ αλλά ψηφίζω!». «Μετά λύπης μας εφαρμόζουμε τα μνημόνια!». Καλέ τι μας λέτε! Σοβαρά; Ε λοιπόν εγώ κάπου αυτά τα έχω ξανακούσει. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό, ότι τέτοιες κουταμάρες δεν είναι καινούριες, αλλά παλιά κόλπα και χιλιοειπωμένες ατάκες.

Όχι αγαπητέ ψηφοφόρε, δεν έπαθες εσύ déjà vu, αυτοί είναι απατεώνες. Μάλιστα ψεύτες που δεν έχουν καν φαντασία να βρουν μια καινούρια δικαιολογία, ένα νέο κόλπο βρε αδερφέ! Κι αντιγράφουν αυτά που έλεγε το ΠΑΣΟΚ κατά γράμμα.

Όπως τότε που η ΠΑΣΚΕ κατέβαινε δήθεν σε απεργίες κατά των μέτρων του 1ου Μνημονίου. Και δεν αμφιβάλω πως πολλοί απλοί ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ πραγματικά δεν ήθελαν τον καπιταλιστικό Αρμαγεδδώνα, τι έκαναν όμως αυτοί, που ήταν έντιμοι; Έφυγαν, έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους κι έριξαν το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα.

Οι εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα λοιπόν χρησιμοποιούν τις ίδιες σαχλαμάρες για τον ίδιο ακριβώς λόγο: Ξέρουν ότι κάνουν έγκλημα αλλά προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Τότε όμως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι κυνηγούσαν και σιχτίριζαν τους πράσινους υποκριτές. Τι λέτε να γίνει τώρα; Μάλλον τα ίδια. Μην ξεχνάτε πως ο ΓΑΠ είχε 44% κι έφτασε με τέτοια τερτίπια στο 13% μετά από 3 χρονάκια.

Βρε Τσίπρα τσίπα δεν έχεις. Ούτε όμως ένα δράμι μυαλό; Αυτά βρε που τότε κοροϊδεύατε, πως περιμένετε σήμερα να τα αποδεχθεί ο κόσμος; Ήδη το δούλεμα πάει σύννεφο. Αλλά... κάντε κάνα αστείο να ξεμυτίσετε σε απεργία, έχουμε τόσο ανάγκη το γέλιο. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2015 στις 4:47 μ.μ.

O ΓΑΠ πήγε 13 και μετά το πράμα πήγε 5, επειδή η άλλη πλευρά της διεκδίκησης είχε καλομαγειρεμένες "λύσεις".


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger