Home » , » Υπονοούμενα και απειλές από Γ. Πανούση - «Τo τέρας του Φραγκεστάιν, οι δημιουργοί του και ο ρόλος της ΕΥΠ» (Βίντεο)

Υπονοούμενα και απειλές από Γ. Πανούση - «Τo τέρας του Φραγκεστάιν, οι δημιουργοί του και ο ρόλος της ΕΥΠ» (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 | 10:50 μ.μ.

Του Γ. Γ.

«Οι μυστικές υπηρεσίες και ειδικά η ΕΥΠ είναι ότι πιο άθλιο κατασκεύασμα υπάρχει στο αστικό κράτος και εκτός των άλλων χρησιμοποιείται για το χτύπημα του επαναστατικού και εργατικού κινήματος» σημειώναμε σε περασμένη ανάρτησή μας στην οποία κάναμε αναφορά στην δημιουργία και στην διαχρονική δραστηριότητα αυτής της βρόμικης υπηρεσίας.

Ολο το σκηνικό το οποίο παρακολουθούμε σήμερα με τις «αποκαλύψεις» Πανούση θα μπορούσε να έχει τίτλο «Τo τέρας του Φραγκεστάιν, οι δημιουργοί του και ο ρόλος της ΕΥΠ»
Ας τα πιάσουμε, όμως, τα πράγματα με την σειρά. 

Μετά την αρχική αμηχανία των κυβερνητικών στελεχών από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Προ –πο ακολούθησε ένα μπαράζ λεκτικών επιθέσεων εναντίον του που κλιμακώθηκε με συνεχώς στοχευμένα απαξιωτικά σχόλια από το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του, δημοσιεύματα στην «Αυγή», με αποκορύφωμα την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σήμερα οι  Νίκος Παρασκευόπουλος και Νίκος Τόσκας. 

Η τελευταία κυβερνητική ενέργεια προκάλεσε τον πανικό του Γ. Πανούση αφού οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ζητούν από τον εισαγγελέα να ερευνηθεί και να διωχθούν ποινικά αυτοί που δίνουν στην δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα καθώς και τα ΜΜΕ που τα κοινοποιούν. Τα αδικήματα δηλαδή που πιθανόν να αντιμετωπίσει ο Πανούσης είναι βαρύτατα και επιφέρουν πολυετείς ποινές. Ανάμεσα τους «παραβίαση μυστικών της πολιτείας» , και «υπεξαίρεση εγγράφων».   

Εδώ να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει η «Αυγή» χθες ο διευθυντής Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega είπε στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη ότι ο Γιάννης Πανούσης είναι υπεύθυνος για τη διαρροή των εγγράφων. 
Επίσης όποιος παρακολουθεί όλες αυτές τις μέρες τα δελτία ειδήσεων του Mega αντιλαμβάνεται ότι όλα τα σχετικά «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που παρουσιάζει είναι προϊόν της ΕΥΠ
Τώρα γιατί μηχανισμοί αυτής της βρόμικης υπηρεσίας μαζί με όλα τα ΜΜΕ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης –εκτός του ΚΚΕ- έχουν ταχθεί στο πλευρό του Γ. Πανούση, δεν μπορεί να ξέρουμε. Μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε.

Όπως και να είναι όμως με την τελευταία εξέλιξη, δηλαδή με το ενδεχόμενο να βρεθεί στο σκαμνί του κατηγορουμένου ο Γ. Πανούσης αντιμετωπίζοντας κακουργήματα ο πρώην υπουργός έχασε την ψυχραιμία του. 
Πιθανόν δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία νυν υπουργοί της κυβέρνησης να ζητούν την ποινική δίωξη πρώην υπουργού και μάλιστα να του αποδίδουν τόσο βαρύτατες κατηγορίες
Μόνο με αυτό το σκεπτικό μπορεί να καταλάβουμε την αντίδραση του Πανούση που με δήλωσή του αφήνει υπονοούμενα και απειλές για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.  

Το σημείο της δήλωσης του πρώην υπουργού Μπάτσων και καταστολής που στρεφόμενος σε όσους τον κατακρίνουν αναφέρει «για την ζωή ορισμένων από αυτούς ξέρω πολύ καλά τα σκοτεινά σημεία της διαδρομής τους (και όχι μόνο ιδεολογικά)» δεν αφήνουν κανένα σημείο παρερμηνείας. 

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Μπλοφάρει ο Γ. Πανούσης ή μήπως σαν προϊστάμενος της ΕΥΠ που υπήρξε απέκτησε παρασκηνιακούς διαύλους με στελέχη αυτής της υπηρεσίας τα οποία τον έχουν προμηθεύσει με «άπλυτα» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα σ’ αυτή την βρόμικη ιστορία, που ενώ ξεκίνησε σαν αφετηρία να διαφημίσει το «συγγραφικό ταλέντο» του Πανούση τώρα δείχνει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger