Home » , » Του Δικτάτορα.

Του Δικτάτορα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 | 7:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αχός πολύς ακούγεται, κατά Παρίσι πέφτει, μήπως τους επιτέθηκαν πάλι οι μισθοφόροι; Αυτοί που εξοπλίζανε τόσο καιρό οι Γάλλοι; Μαζί με ΗΠΑ, μ' Άραβες Σεΐχηδες αντάμα; Και στη Συρία στέλνανε να κάνουν λεηλασία; Μήπως μετέωρο κακό τους πέφτει στα κεφάλια που απ' το βαθύ διάστημα έφτασε στον πλανήτη;

Μηδέ κομήτης πέρασε, ούτε κι αυτοί του ISIS, o Φρανσουά ο Πρόεδρος, το Σύνταγμα σκοτώνει. Βρήκε την άθλια αφορμή από τις επιθέσεις που 'καναν οι φανατικοί ληστές και δολοφόνοι και που σκοτώναν άμαχους κι αθώους μες την πόλη.

Τώρα με αυτό το πρόσχημα, που κρύβει την αιτία, δικτάτορας θε να γενεί και θα καταπατήσει τα λίγα δικαιώματα που έμειναν ακόμα. Γιατί ο Γαλλικός Στρατός περιπολεί στους δρόμους και ο φόβος που επικρατεί τους έχει όλους παγώσει και το μυαλό τους θόλωσε, δεν σκέφτονται καθόλου.

Τα άμοιρα τα θύματα κακούργων δολοφόνων από τον πολύ φανατισμό μα και από το μίσος σκοτώθηκαν και χάθηκαν άδικα των αδικών. Μα σκέψου τώρα φίλε μου τι είναι από πίσω: Είναι όλοι αυτοί που πολεμούν για χρήμα κι εξουσία και που συνείδηση πουλούν, που δίκαιο δεν γνωρίζουν. Ξέρουν μονάχα την τιμή του χρήματος που παίρνουν.

Αυτά τα αποβράσματα τους είχανε συμμάχους, ακόμα τους οπλίζουνε κι ακόμα τους βοηθάνε. Γιατί σα ρίξεις σ' άμαχο τη βόμβα την μεγάλη και σα σκοτώσεις το γονιό που κάθεται στο σπίτι μαζί με τα παιδάκια του, οι άλλοι που γλυτώνουν, ευθύς θα σε μισήσουνε κι εκδίκηση θα θέλουν.

Γιατί κυρ Γάλλε στρατηγέ, δεν λες στην ηγεσία, πως χάσατε στο Βιετνάμ μα και την Αλγερία; Κι εκεί αμάχους σφάζατε, κι οπλίζατε τα κτήνη, ληστές, απάνθρωπους βιαστές, κλέφτες και δολοφόνους. Η Ράκα, Στρατηγάκο μου, είναι υποδουλωμένη, δεν είναι των Τζιχαντιστών, ανήκει στη Συρία. Και δεν μπορείς μονάχος σου, εσύ να βομβαρδίζεις, γιατί κακό παράδειγμα θα δώσεις στον καθένα.

Μα πως αλλιώς θα πέρναγαν Μνημόνια στη Γαλλία; Παρά μόνο με πόλεμο και με απελπισία. Γιατί ειν' οι βόμβες ακριβές κι οι μίζες τους κοστίζουν. Χαίρονται οι Πολυεθνικές, ούτε παραγγελία να το 'χανε το έγκλημα, λες να το σιγοντάραν;

Ξηλώσου εργαζόμενε, τι πόλεμο θα κάνει το κράτος το "περήφανο" κι άμαχους θα σκοτώνει, για να κερδίζει ο Πλούσιος να θρέφει τους φονιάδες. Φονιάδες που σε σκότωσαν και που τρομοκρατούνε, για να 'χουνε την αφορμή εσένα για να κλέβουν.

Το μίσος, μίσος έφερε, ο πόνος και το δάκρυ που μ' αίμα αναμείχτηκε, κανένα δε γιατρεύει. Μονάχα η καλή καρδιά, και η φιλανθρωπία, την πίκρα διώχνουν μακριά και κάνουν τους ανθρώπους να σκέπτονται με το μυαλό κι όχι να πλανώνται από φωνές ανήθικες όπου ζητάνε αίμα.

Γιατί αν είσαι ο "καλός" τότε γιατί σκοτώνεις, αμάχους, γυναικόπαιδα, δεν είναι αυτοί ανθρώποι;

Μην κάνεις το κακό εσύ για να μη σου το κάνουν, αυτό δε λένε άραγε σε όλες τις θρησκείες; Μα μόνο με τη Λογική Ισότητα θε να βρεις και μόνο αν αγωνιστείς μα και σκεφτείς συνάμα, θα βρεις τον κάθε ένοχο και όλη την Αλήθεια... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Νοεμβρίου 2015 στις 8:37 μ.μ.

Έτσι να ξεδιπλώνονται τα ταλέντα!! Μπράβο 👏 μεστό καί λυρικός λόγος!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger