Home » , » Αγγελίες αλληλεγγύης

Αγγελίες αλληλεγγύης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 | 1:37 π.μ.


Όταν ο Καπιταλισμός έχει δολοφονήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.

 Όταν η καπιταλιστική κρίση στην Ελλάδα έχει κατεδαφίσει κάθε κατάκτηση, που με αίμα και αγώνες κατέκτησαν οι εργαζόμενοι.

Οταν έχει οδηγήσει σε φτωχοποίηση τη συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, σε ανεργία εκατομμύρια εργαζόμενους και στην αυτοκτονία χιλιάδες απελπισμένους τότε η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη μας πρέπει να αποδεικνύεται και έμπρακτα.

Ετσι, εμείς, εδώ στο Βαθύ Κόκκινο, παίρνουμε μια πρωτοβουλία και ζητάμε από τους φίλους και συντρόφους επισκέπτες του Blog μας, που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν οποιαδήποτε θέση εργασίας σε άνεργους, να έλθουν σε επαφή μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, kokkinos111@gmail.com

Kανένας μόνος του μέσα στη κρίση! 

H αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσαμε φίλους και συντρόφους που έχουν ιστότοπους να αναρτήσουν μόνιμα τη φώτο με τις αγγελίες αλληλεγγύης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2015 στις 3:05 π.μ.

Συγχαρητήρια σύντροφοι για αυτή την πρωτοβουλία.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2015 στις 10:12 π.μ.

Μπραβο !! Πραγματικα μου δωσατε χαρα με αυτη την πρωτοβουλια,ασχετως αν θα εχει τα αποτελεσματα που ολοι επιθυμουμε! Κανεις ανεργος ,και ολοι να εχουν τα προ το ζειν!! Ευχομαι ,καθε επιτυχια......και να γινει η αρχη και για αλλα ! Ετσι...καρφι μεσα στο ματι τους ,θα ειμαστε . Την ελπιδα μας ,που με τοση λυσσα πολεμουν......δεν τους την χαριζουμε! Εμεις ..εδω! Χμογελαστοι οσο μπορουμε,διπλα τους αδυναμους συνανθρωπους μας,και εχουμε αγωνα μπροστα μας ! Να εκμεταλευτουμε τις δυνατοτητες του δ.δ ,οχι μονο για την πληροφορηση ,αναγκαια και αυτη δεν λεω, μα να μπει και ενα φρενο ,σε αυτη την εικονα......'' δεν μπορειτε να κανετε τιποτα''!! Οχι!! Ολοι μαζι μπορουμε πολλα , αρχης γενομενης......'' .να σας σπαω τα νευρα , πουλημενοι ''!!! Κινητοποιηση λοιπον και συσπειρωση!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger