Home » , » "Ξεμπερδεύουν με το παλιό" ανασυστήνοντας το φθαρμένο

"Ξεμπερδεύουν με το παλιό" ανασυστήνοντας το φθαρμένο

Από giorgis , Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 | 6:47 μ.μ.

Του Γ. Γ.

«Δεν είναι ιδιωτικοποίηση όταν πουλιέται ελληνικός δημόσιος πλούτος και δεν το αγοράζει ένας ιδιώτης αλλά το γερμανικό δημόσιο».

Χρήστος Σπίρτζης - Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών

Η παραπάνω απίστευτη μπαρούφα προέρχεται από ένα απ’ τα πιο φθαρμένα πρόσωπα του παλιού κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου, που η Συριζέικη  κολυμβήθρα του Σιλωάμ το ανέσυρε από την αφάνεια, διορίζοντας το σε σημαντικό κυβερνητικό πόστο και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση του Τσίπρα.

Και για να μην είμαστε άδικοι να προσθέσουμε ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος έχει … αισθήματα. Αφού ξεπούλησε τα αεροδρόμιο παραλίγο … να πιάσει τα κλάματα. «Εμείς πονάμε αλλά θα το κάνουμε για να βγάλουμε την χώρα από την κρίση», μας είπε στην βουλή μετά την υπογραφή της σύμβασης για το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων.

Και προς επίρρωση ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος διακατέχεται από αγνά συναισθήματα είναι και το γεγονός –το πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα achaianews- είναι ότι δεν ξεχνάει τους πρώην –πασόκους- συντρόφους του. (Να θυμίσουμε ότι ο Χ, Σπίρτζης ένθερμος οπαδός του Γ. Παπανδρέου, παραμονές εκλογών του Γενάρη βρέθηκε στη Ριζοσπαστική Σοσιαλιστική Κίνηση που είχε κάνει το πρώην συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Παπασπύρος, η οποία υποστήριξε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα ο Σπίρτζης να ανταμειφθεί με καίρια κυβερνητική θέση).   

Μας πληροφορεί λοιπόν η ιστοσελίδα της Αχαΐας που αναφέραμε ότι ο  πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαχαίρας  αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος στο Υπουργείο Υποδομών στο πλευρό του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη αλλά και στο πλευρό του γενικού γραμματέα υποδομών Γιώργου Δέδε. 
Πιο συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι ο Γιάννης Μαχαίρας ο οποίος είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως «τεχνικός σύμβουλος  για την υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών για έργα αρμοδιότητάς της σχετικά με την διαχείριση τροποποιήσεων των στοιχείων των συμβάσεων  την διαχείριση των απαιτήσεων των αναδόχων και λοιπών θεμάτων». 

Το δημοσίευμα δεν μας δίνει πληροφορίες για τον πλουσιοπάροχο μισθό που εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σ αυτό το πρώην πρωτοκλασάτο πασοκικό στέλεχος.  Απλώς βλέπουμε ότι εκτός απ’ το ότι συνεχίζεται η σκληρή μνημονιακή ταξική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων έχουμε άλλη μια περίπτωση «ξεμπερδεύουμε με το παλιό» βολεύοντας ένα στέλεχος του γνωστού φθαρμένου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Το 50% αυξηση στις πωλησεις μερτσεντες (επισημα στοιχεια http://www.seaa.gr/el/statistics/registrations ) λεει πολλά για την δηθεν φιλολαϊκη πολιτική της κυβερνησης συριζα - ανελ - καραμανλικης δεξιας.
Απο ιανουαριο 2015 τα μεσοστρωματα, οι βολεμενοι, οι κρατικοδιαιτοι, οι μικροι και μεγαλοι προμηθευτες του δημοσιου κανουνε παρτυ.
Τον Νοεμβριο του 2015 ειχαμε νεο ρεκορ στον αριθμο των μακροχρονια ανεργων (458000).
Καθε μερα παραμονης αυτης της κυβερνησης σημαινει ανοιγμα των εισοδηματικων ανισοτητων.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:04 μ.μ.

Καθε μερα παραμονης αυτης της κυβερνησης σημαινει ανοιγμα των εισοδηματικων ανισοτητων!!
να υποθεσω οτι προτεινεις την αναληψη της εξουσιας απο το κκε; ή στη 2α παρουσια θα θεσεις το ζητημα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger