Home » , » Οι ΗΠΑ η Τουρκία και οι Σεΐχηδες είναι τα αφεντικά του ISIS

Οι ΗΠΑ η Τουρκία και οι Σεΐχηδες είναι τα αφεντικά του ISIS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 | 6:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.
Η Δαμασκός καταδικάζει την ολοφάνερη επίθεση των συμμαχικών δυνάμεων υπό τις ΗΠΑ σε στρατόπεδο των ενόπλων δυνάμεών της καθώς και σε χωρίο αμάχων και καλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί μια επανάληψη ενός τέτοιου περιστατικού.
«Η Συρία καταδικάζει απερίφραστα την ολοφάνερη επίθεση των δυνάμεων του συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ. Συνιστά κατάφορη παραβίαση της Χάρτας του ΟΗΕ».

Τέσσερα αεροσκάφη του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ έπληξαν στρατόπεδο των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ την Κυριακή, προκαλώντας το θάνατο τριών στρατιωτών και τον τραυματισμό άλλων 13. Τουλάχιστον 26 άμαχοι, εκ των οποίων 7 παιδιά και 4 γυναίκες, σκοτώθηκαν στις 7/12 στο ΒΑ τμήμα της Συρίας από αεροπορικά πλήγματα του Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ...

Κάθε φορά που ο Συριακός Στρατός σημειώνει επιτυχίες, γίνονται εσκεμμένα "λάθη". Οι ΗΠΑ η Τουρκία και οι Σεΐχηδες είναι τα αφεντικά του ISIS. Μόλις οι Ρώσοι χτύπησαν τα πετρέλαια στην Ντέιρ αλ Ζορ, οι Τούρκοι κατάρριψαν το Su-24. Κάθε φορά που πάνε να σπάσουν τον κλοιό των μισθοφόρων στο αεροδρόμιο και σ' αυτή την πετρελαιοφόρα περιοχή της Συρίας, κάθε φορά που οι φονιάδες του ISIS πάνε να χάσουν τον έλεγχο των πετρελαίων, γίνονται "ατυχήματα" και "λάθη". Περίεργο έτσι;

Έχω νέα για το ΝΑΤΟ, τους παράφρονες Σεΐχηδες, που ονειρεύονται τον πλανήτη να στενάζει κάτω από την τυραννία τους, και όσους κάνουν μπίζνες με πλιατσικολόγους: Τα καθάρματα του ISIS, οι υπηρέτες σας, ΧΑΝΟΥΝ. Ο στρατός της Συρίας, οι Κούρδοι, οι Σιίτες τους παίρνουν φαλάγγι. Παντού προχωρούν, παντού νικάνε οι στρατιώτες του Προέδρου Άσαντ.

Η Ρωσία χρησιμοποιεί λιγότερο από το 1% της αεροπορικής της δύναμης της! Παρόλα αυτά και μόνο η παρουσία της είναι ο καταλυτικός παράγοντας για την τελική και αναπόφευκτη νίκη του Συριακού Λαού. Οι Ρώσοι εκτός των σοβαρών και αποφασιστικών πληγμάτων στους φανατικούς πληρωμένους φονιάδες, εμποδίζουν Δυτικούς, Τούρκους και Σαουδάραβες, να κάνουν περισσότερα ή συχνότερα "λάθη", όταν ο ηρωικός στρατός της Συρίας ετοιμάζεται να δώσει τα τελικά χτυπήματα στους βιαστές και τους δολοφόνους του Συριακού λαού.

Η Συρία δεν θα υποταχθεί και τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει. Δεχτείτε το ιμπεριαλιστικά όρνεα, Τουρκικά, Αμερικανικά και λοιπά γεράκια του Κόλπου: Ηττηθήκατε. Στη Συρία το μόνο που θα φάτε είναι σφαίρες και βόμβες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger