Home » , » Ξεπουλήθηκαν τα πάντα: Από Συνειδήσεις κι Αγώνες μέχρι Αεροδρόμια κι Οργανισμοί.

Ξεπουλήθηκαν τα πάντα: Από Συνειδήσεις κι Αγώνες μέχρι Αεροδρόμια κι Οργανισμοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 | 7:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το 2018 θα έχουμε αυξήσεις στις συντάξεις. Κουράγιο! Το 18 είναι κοντά, δυο χρονάκια έμειναν. Κάτσε να φας το υπόλοιπο αγγούρι, κράτα την ανάσα σου λιγάκι ακόμα. Όχι πολύ δυο χρόνια. Κι αν ζήσεις, σφύρα μας.

Πως τα λέτε, πως τα λέτε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τα έλεγε κι η ΝΔ, χωρίς ντροπή, χωρίς να κοκκινίζετε, χωρίς να ντρέπεστε καθόλου. Ρε απατεώνες, από πότε έχουμε μνημόνιο ξέρετε; Ο ΓΑΠ πότε μίλησε στο Καστελόριζο; 23/4/2010. Τότε κάποιοι έλεγαν ότι τον επόμενο χρόνο ή το πολύ το 2012 θα τέλειωνε η κρίση, θα δανειζόμασταν όπως πριν από τις αγορές κι άλλα τέτοια μπαρμπούτσαλα.

Όχι μόνο δεν είδαμε βελτίωση αλλά:

1) Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε σχεδόν στο 60% απ' ότι ήταν προ κρίσης, ενώ η Οικονομία βρίσκεται σε συνεχή Ύφεση.
2) Το χρέος εκτοξεύτηκε στο 200% του ΑΕΠ!
3) Η χώρα εξευτελίστηκε διεθνώς, απώλεσε κάθε κυριαρχικό της δικαίωμα καταντώντας "μπανανία". Ακόμα και τα νομοσχέδια πρέπει να έχουν την έγκριση των τοκογλύφων.
4) Η ανεργία, η φτώχεια, οι άστεγοι, αυξήθηκαν σε επίπεδα που υπήρχαν μόνο επί Γερμανικής - Ναζιστικής Κατοχής.
5) Ο μόνιμος πληθυσμός μειώθηκε κατά 300.000.
6) Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, Ασφάλιση, Υποδομές, καταστράφηκαν εντελώς.
7) Κάθε Ελευθερία καταπατήθηκε βάναυσα η ίδια η Δημοκρατία κατάντησε ανέκδοτο και το Κοινοβούλιο μετατράπηκε σε "βιολογικό καθαρισμό" φασιστικών λημμάτων και καθαρμάτων.
8) Οι φτωχοί εξαθλιώθηκαν τελείως, ενώ οι υπεύθυνοι της κατάστασης έγιναν πλουσιότεροι καταβροχθίζοντας με δέκα μασέλες τα φιλέτα της Δημόσιας Περιουσίας. Ξεπουλήθηκαν τα πάντα: Από Συνειδήσεις κι Αγώνες μέχρι Αεροδρόμια κι Οργανισμοί.

Με πάνω από 26% ανεργία, με τους περισσότερους κάτω από το όριο της φτώχειας, με την απειλή κατασχέσεων σε λογαριασμούς συντάξεων και μέσω πλειστηριασμών Πρώτης Κατοικίας, δεν νομίζετε εκεί στην Κυβέρνηση, ότι πρέπει επιτέλους να το βουλώσετε και να μην προκαλείτε τη νοημοσύνη μας; Ιδιαίτερα όταν όχι μόνο δεν κάνατε τίποτα για να πολεμήσετε τη διαφθορά αλλά προσθέσατε και τα δικά σας σκάνδαλα σε αυτά των προηγούμενων. Άντε μη σας πάρει ο διάολος... "ξεχασιάρηδες".

Να τα πάρετε ρε τα αναδρομικά σας κηφήνες, να φτιάξετε ωραίους τάφους να μπείτε μέσα. Να δώσετε κι άλλα δάνεια στα κόμματα, τα κανάλια, τους εφοπλιστές και το ΣΕΒ, να μας λένε με θράσος χιλίων πιθήκων, ότι παίρνουν πολλά οι συνταξιούχοι. Αι σιχτίρ κι εσείς κι ο Λεβέντης σας... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Ιανουαρίου 2016 στις 8:41 μ.μ.

Αϊ σιχτίρ κι εσείς κι ο Λεβέντης σας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger