Home » , » Μπατσάδικα σενάρια φέρουν την Π. Ρούπα να σχεδιάζει εναέρια απόδραση του Ν. Μαζιώτη (3 Βίντεο)

Μπατσάδικα σενάρια φέρουν την Π. Ρούπα να σχεδιάζει εναέρια απόδραση του Ν. Μαζιώτη (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 | 7:27 μ.μ.

Εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να δίνουμε βαρύτητα στα όσα διοχετεύει η ασφάλεια και μεταδίδουν τα πρόθυμα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της. Ασε που δεν πολυστέκει στην λογική ότι μια γυναίκα, στην προκειμένη περίπτωση η Πόλα Ρούπα, χωρίς κανέναν συνεργό της να προχώρησε σε επιχείρηση για να βοηθήσει στην απόδραση του έγκλειστου συντρόφου της Μαζιώτη.

Το ρεπορτάζ από την τηλεόραση του Σκάι ποιο συγκρατημένο, ενώ η εκπομπή του Ευαγγελάτου αφιέρωσε δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά σ’ αυτό το θέμα. Επίσης η «κυρία στρατηγού» του Μέγκα μας λέει ότι:«οι αρχές δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι η Πόλα Ρούπα –πιθανόν σε συνεργασία με τον Παλαιοκώστα- οργάνωσε την απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη»

Σύμφωνα, λοιπόν απ’ όσα ακούμε να κυκλοφορούν από τους αστυνομικούς συντάκτες, χτες το μεσημέρι «γυναίκα που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της επικηρυγμένης και καταζητούμενης Πόλας Ρούπα» φέρεται να νοίκιασε ελικόπτερο με σκοπό να συμβάλει στην απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού του Νίκου Μαζιώτη και ίσως και «άλλων κατηγορουμένων για τρομοκρατία».

Πάντα με το ίδιο μυθιστορηματικό σενάριο έγινε συμπλοκή μέσα στο ελικόπτερο της οπλισμένης κοπέλας –η οποία πυροβόλησε και δυο φορές- με τον χειριστή του ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η απόπειρα απόδρασης. Κατά τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες του Σκάι δεν υπάρχει πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων της γυναίκας που προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια με την Πόλα Ρούπα, ενώ για τα «τσακάλια» των τηλεοράσεων Μέγκα και «Ε» αυτό πρέπει να θεωρείτε δεδομένο.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger