Home » , » Δημοσιογράφοι εκβιαστές;

Δημοσιογράφοι εκβιαστές;

Από giorgis , Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 | 6:18 μ.μ.

Του Γ. Γ

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η ασφάλεια συνέλαβε τον εκδότη της λαθρόβιας φυλλάδας «Ακρόπολη» καθώς και δυο δημοσιογράφων που δούλευαν για λογαριασμό του και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις εκβιασμών σε βάρος δημοσίων επιχειρήσεων, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες στις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν ότι όχημα εκβιασμών ήταν ιστοσελίδες που διαχειριζόταν. Και στο παρελθόν είχαμε ακούσει ανάλογες περιπτώσεις – όπως του Αντρέα Καψαμπέλη και του Γιάννη Παπαγιάννη- και τελικά δεν είχε κανένας ποινικές συνέπειες.

Αν δεν κάνουμε λάθος ο μόνος δημοσιογράφος που αποδείχτηκε δικαστικά ότι εκβίαζε επωνύμους –με όχημα μια περιθωριακή φυλλάδα που είχε τους «Νέους Ανθρώπους»- και κάθισε ένα φεγγάρι τον Κορυδαλλό ήταν ο ακροδεξιός μακαρίτης εκδότης και δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Ας περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα έχει κι αυτή η ιστορία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:45 μ.μ.

Νομιζω οτι η εφημεριδα του Μιχαλοπουλου λεγοταν Ελευθερος Κοσμος.

24 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:28 μ.μ.

Οχι. Ο Ελεύθερος Κόσμος ήταν του Κωνσταντόπουλου και έβγαινε επί δικτατορίας. Ο Μιχαλόπουλος έβγαζε καθημερινά την Ελεύθερη Ωρα και κάθε βδομάδα τους Νέους Ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger