Home » , » Σ. Ψυχάρης: Διαχρονική "σταθερή αξία" .. στις κομπίνες, με την βοήθεια του αστικού κράτους.

Σ. Ψυχάρης: Διαχρονική "σταθερή αξία" .. στις κομπίνες, με την βοήθεια του αστικού κράτους.

Από giorgis , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 | 11:57 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Τέλη Γενάρη γράφαμε ότι ο υπουργός Πολιτισμού Μπαλτάς, υπέγραψε απόφαση για να επιχορηγηθεί το Μέγαρο Μουσικής με 1.200.000 ευρώ.
Προηγουμένως σε άλλη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στο διαχρονικό σκάνδαλο μεγατόνων που συμβαίνει με το Μέγαρο Μουσικής του ΔΟΛ.
Επίσης είχαμε κάνει λόγο για τους τραπεζίτες που «έσωσαν» ένα χρεοκοπημένο δημοσιογραφικό «μαγαζί» που είναι συνιδιοκτήτης ο Στ. Ψυχάρης, το Mega, για να μην κατεβάσει ρολά. (Λέτε να το έκαναν μόνοι τους χωρίς πολιτική παρέμβαση;).

Η τελευταία είδηση που μας έρχεται σήμερα από την ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Μας πληροφορεί ότι με ψήφιση τροπολογίας, η ευθύνη για τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής καθώς και το σύνολο των κτιριακών του υποδομών, περνούν στην κυριότητα του ελληνικού κράτους. Το Ελληνικό Δημόσιο εκτός των άλλων, αναλαμβάνει πλήρως την εξυπηρέτηση όλων των δανειακών οφειλών του Μεγάρου, προς τις τράπεζες. Να σημειώσουμε πως εντάσσεται αναδρομικά από 1.1.2016 το προσωπικό του Μεγάρου στο μισθολογικό καθεστώς που διέπει τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, μας λέει το δημοψήφισμα.

Εδώ τι να πρωτοσχολιάσεις;;;!!! Ότι ο ΔΟΛ είχε κλείσει τον εκδοτικό του οίκο «Ελληνικά γράμματα» πετώντας σχεδόν 100 εργαζόμενους στο δρόμο με το ελληνικό κράτος να αδιαφορεί, ενώ τώρα παίρνει τους εργαζόμενους του Μεγάρου Μουσικής και τους κάνει δημοσίους υπαλλήλους;

Ότι μόλις πριν λίγο καιρό το Συριζαίικο επικοινωνιακό επιτελείο διοχέτευε στα δικά του έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ ότι ο ισχυρός άντρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης θα λογοδοτήσει στους οικονομικούς εισαγγελείς και θα κινηθεί σε βάρος του ποινική διαδικασία για «αξιόποινη συμπεριφορά» όσο αφορά τα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το μαγαζί του;

Ο Σ. Ψυχάρης θα απολογηθεί ως ύποπτος για το αδίκημα της απιστίας αναφορικά με τα δάνεια που έλαβε ο ΔΟΛ από το σύνολο των συστημικών τραπεζών, ήταν η ακριβής διατύπωση, της είδησης που μας σερβίριζε το Μέγαρο Μαξίμου.

Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, έχει δανεισμό που φτάνει τα 136 εκατομμύρια ευρώ, παράλληλα οι υποχρεώσεις της εταιρίας είναι 208 εκατομμύρια. Ενώ οι ζημιές από το 2008 μέχρι σήμερα, ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Ε, όλα αυτά όχι μόνο τα έφαγε το σκοτάδι, αλλά η βουλή τους, που δεν είναι παρά ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων, βάζει την «βούλα» της σε ένα ακόμα τεράστιο σκάνδαλο που έχει σχέση με το αγαπημένο ψυχαγωγικό στέκι της μπουρζουαζίας. (Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε σε ποια θησαυροφυλάκια κατέληξε ο πακτωλός χρημάτων που πλήρωσε ο ελληνικός λαός με πρόσχημα την λειτουργία του Μ.Μ)

Υ.Γ: Είναι γνωστό ότι ο Σ. Ψυχάρης έγινε κουμπάρος του υπουργού Τύπου της χούντας Βύρωνα Σταματόπουλου, που βάφτισε τον πρώτο του γιο, τον Παναγιώτη Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι εξέχον μέλος του καταλόγου που κυκλοφόρησε το 1974 με τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν με τους Συνταγματάρχες, της Απριλιανής δικτατορίας.
Εχουν δημοσιευτεί επίσης οι μπίζνες που έκανε ο Ψυχάρης με τον άλλοτε ισχυρό άντρα του ΠΑΣΟΚ –και παρ’ ολίγο πρωθυπουργό-  Ακη Τσοχατζόπουλο.

Με τέτοιο παρελθόν και παρόν μπορεί να ισχυριστούμε ότι ο Σ. Ψυχάρης είναι αυτό που λέμε «σταθερή αξία»

Υ.Γ2 Να θυμίσουμε επίσης τί έλεγε ο Τσίπρας όταν ήταν στην αντιπολίτευση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκαναν πάλι την αβάντα τους στον Ψυχάρη με όχημα το Μέγαρο Μουσικής
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:35 π.μ.

(στην κυριότητα του ελληνικού κράτους): κρατικοποιειται ο γιωργος νταλαρας
(ο σχολιογραφος φανερωνει πολιτιστικη ενδεια, αλλη εξηγηση δεν εχουμε)

12 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:03 π.μ.

προς βαθυ κοκκινο:
παραπανω δεν αναφερομαι στο αρθρο. αναφερομαι στο σχολιο μου. ειναι αστειο (υποτιθεται). αρα περιττευει η δημοσιευση αυτου του διευκρινιστικου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger