Home » , » Απ' τις Ζουράριες αρλούμπες στο "θρησκευτικό ζητούμενο" (Βίντεο)

Απ' τις Ζουράριες αρλούμπες στο "θρησκευτικό ζητούμενο" (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 | 3:22 π.μ.

Του Γ. Γ

Στο βιντεάκι που παραθέτουμε γίνεται φανερό ότι ο Κώστας Ζουράρις κάνει πλάκα και δουλεύει τους συναδέλφους του.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ λέει τις παπαριές του, δεν τον καταλαβαίνει κανένας και κάνει τον χαβαλέ του.

Καμιά αντίρρηση. Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο τύπος είναι κατά δήλωση του «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής», με μακρά πολιτική διαδρομή .... και στον κόσμο του.

Κάποτε υποστήριξε το ΚΚΕ, στην πορεία τακίμιασε με τον Παπαθεμελή, κάποια στιγμή έκανε δικό του πολιτικό μαγαζί που το ονόμασε  «Πυρίκαυστος Ελλάδα», για να καταλήξει βουλευτής του Καμμένου.

Τώρα, λοιπόν που καβάτζωσε βουλευτικό έδρανο έχει βάλει πλώρη για ... μεγάλα αξιώματα. Οπως δήλωσε δημοσίως: «Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός. Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα».

Αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και  αρλουμπολόγος καθώς είναι έδωσε τα περιθώρια σε δημοσιογραφικά κείμενα να επικαλούνται ότι βρίσκεται μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν!!».

Και εντάξει με τον Ζουράρι. Εχει την κατανόησή μας. Για την «κλινική περίπτωση» όμως που θέτει το «θρησκευτικό» ερώτημα –στην φωτογραφία που παραθέτουμε-, το παραδεχόμαστε: Μας ξεπερνάει. Πρέπει να την έχεις «ακούσει» με Προυσαλιώτικο τρίφυλλο, να έχεις χλαπακιάσει μπακλαβά για να παν τα «ζαφείρια» κάτω, και στην ντάγκλα σου να ανθιστείς  το «θρησκευτικό ζητούμενο» για να σπικάρεις το καπάκι. 

Και με την ευκαιρία να πω ότι κάπου διάβαζα ότι ο «απόστολος Ιωάννης» όλη μέρα ήταν ντίρλα απ’ τα ντουμάνια του  «χόρτου του θεού» -που έλεγε και ο Ηλίας Πετρόπουλος – γι’ αυτό έγραψε μια μούρλια «Αποκάλυψη» στην Πάτμο. 

Τι ερωτήματα να μας θέση τώρα το ανώνυμο γατάκι του διαδικτύου. Είχε νταλαβέρια αυτός με φάσεις όπως ο Ιωάννης;  «… και στάθηκα στην άμμο της θάλασσας και είδα ένα θηρίο να βγαίνει από την θάλασσα με 10 κέρατα και 7 κεφάλια και στα κέρατα είχε 10 διαδήματα και στα κεφάλια του είχε ονόματα βλασφημίας. Ήταν όμοιο με λεοπάρδαλη με πόδια από αρκούδα και με στόμα από λιοντάρι…. »; («Αποκάλυψη» στο Κεφάλαιο ΙΓ'1)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:46 π.μ.

Προφανώς το κείμενο, που φέρει τον τίτλο : ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, είναι προ του δεκάτου πέμπτου αιώνα, τότε που η φωτοσύνθεση ήταν άγνωστη.
Κατά τα λοιπά είναι ωραίο θέμα, για το μάθημα της Έκθεσης, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Θα γίνει μεγάλος τζερτζελές.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:47 π.μ.

Au de la Marxien de Votanique!
Γεια σου ρε Ζουράρι γίγαντα!

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:59 π.μ.

Τι εγινε βρε Β.Κ...κατι για το συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ το Σαββατο θα γραψεις ?????????????
η δεν βολευει ????????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger