Home » , » Και σήμερα λαοθάλασσα στο Σύνταγμα (2 Βίντεο) - Αποδοκιμασίες Συριζαίων βουλευτών στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)

Και σήμερα λαοθάλασσα στο Σύνταγμα (2 Βίντεο) - Αποδοκιμασίες Συριζαίων βουλευτών στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 | 7:56 μ.μ.

Για άλλη μια μέρα είχαμε μια ανθρώπινη λαοθάλασσα στην πλατεία Συντάγματος, από αγρότες που κατέφτασαν από όλα τα σημεία της Ελλάδας, καθώς και αλληλέγγυους στον αγώνα τους με το ΠΑΜΕ να διακρίνεται για την μαζικότητα του.

Η κυβερνητική πρόθεση να ξεκληρίσει και να οδηγήσει σε αφανισμό τους ξωμάχους της γης συναντά όλο και μεγαλύτερες αντιδράσεις. Είναι από τις στιγμές που βλέπουμε να υλοποιείται το σύνθημα «Αγροτιά, εργατιά, ενωμένοι μια γροθιά».
Οι μνημονικές –ταξικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν ρίξει στα τάρταρα και το βιοτικό επίπεδο αγροτών – κτηνοτρόφων κάτι που περιγράφουν πολύ παραστατικά οι ίδιοι σ’ αυτό το βίντεο. και σ' αυτό. (Ποιος φανταζόταν ότι το Mega θα γινόταν "φιλεργατικό" (!!!) και θα πρόβαλλε εργατικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και σχεδόν ολόκληρες τις δηλώσεις του Δ. Κουτσούμπα).

Η αγανάκτηση και η οργή των αγροτών ξεχειλίζει και πολλές φορές έχει αποδέκτη τα πρόσωπα Συριζαίων βουλευτών όπως έγινε με την Αναστασία Γκαρά και τον Δημήτρη Ρίζο στην Αλεξανδρούπολη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:07 μ.μ.

Για το γεγονός οτι το ΚΚΕ έκανε τους χρυσαυγήτες να τρέχουν σαν λαγούς χθές στο συλλαλητήριο των αγροτών γιατί δεν λέτε τίποτα;

https://youtu.be/LXBzfEpo7S8

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger