Home » , » Θα αφανίσουμε τα ναζιστικά κτήνη και τις καπιταλιστικές φωλιές τους

Θα αφανίσουμε τα ναζιστικά κτήνη και τις καπιταλιστικές φωλιές τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μερικές δεκάδες ναζιστικές κοτούλες βγήκαν για βοσκή σήμερα υπό την κάλυψη των ΜΑΤ. Σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η συμμορία των ρατσιστών προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει, πως τάχα οι πρόσφυγες συνάνθρωποι μας φταίνε για όλα.

Πολύ περισσότεροι οι αντιφασίστες, παρά τις προσπάθειες των μπάτσων έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους: Καταδίκασαν το ρατσισμό, τους ναζί εγκληματίες που θέλουν πολέμους, επεμβάσεις και προωθούν τη δουλεία, ενώ ταυτόχρονα είπαν όχι σε φυλακίσεις αθώων ανθρώπων.

Το ψευτοδίλημμα της υπόγειας αλλά υπαρκτής συνεργασίας της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής στο μεταναστευτικό είναι "στρατόπεδα συγκέντρωσης ή απελάσεις"! Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ διαλέγει το πρώτο κατ' εντολή της ΕΕ, ενώ οι ναζί επιλέγουν το δεύτερο. Πάνω σε αυτή την απάτη τα δυο δεκανίκια του καπιταλιστικού συστήματος βοηθούν το ένα το άλλο.
Έτσι τα ΜΑΤ για άλλη μια φορά όχι μόνο προστατεύουν τους φασίστες πίσω από τις ασπίδες τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα όσα προκλητικά λένε ή κάνουν (ύβρεις, επιθέσεις κλπ) αλλά και εμποδίζουν την πλειοψηφία να εκδηλωθεί υπέρ των αθώων θυμάτων.

Η Χρυσή Αυγή, καθώς τα στελέχη της αδημονούν για εξουσία, για ρουσφέτια, να φάνε κι αυτοί μέρος της πίτας, το παίζει δίπορτο. Κάνει κολεγιά και με τη Νέα Δημοκρατία. Παλιές επουσιώδεις διαφορές ξεχνιούνται μπρος στην προοπτική γεμίσματος της κοιλιάς. Ο (εσωκομματικός) εχθρός του εχθρού μου άλλωστε είναι φίλος, κι έτσι τα ιοβόλα φιδάκια παρουσιάζονται για να καπελώσουν αγώνες, φορώντας τη μάσκα του αντιμνημονιακού, εκεί που οι γαλάζιοι δεν τολμούν ούτε καν να εμφανιστούν.

Αγώνες που όχι μόνο δεν πιστεύουν και δεν συμμετέχουν, αλλά που σαμποτάρουν, όπου μπορούν, αφού είναι εντελώς αντίθετοι. Οι ναζί, όπως οι μουσουλμάνοι συνάδελφοί τους το ISIS, επιθυμούν τη δουλεία. Θέλουν σκλάβους, δεν θέλουν εργαζόμενους, πολύ περισσότερο δεν θέλουν δικαιώματα.
Είναι γνωστή η λατρεία της συμμορίας για τα SS και το Χίτλερ. Σύμφωνα με τον αρχηγό τους "η Νέα Ευρώπη των Waffen SS ήταν ένα μήνυμα φωτεινό σε μια σκοτεινή εποχή!" Ίσως αναφέρονταν στο φως που έβγαζαν οι φλόγες στους φούρνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης ή η πυρκαγιές από τις εμπρηστικές βόμβες.

Αλλά για τους βιομηχάνους, οι χωρίς κανένα δικαίωμα αιχμάλωτοι των στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι υποσιτιζόμενοι πολιτικοί κρατούμενοι, ήταν ότι καλύτερο για την κερδοφορία των επιχειρήσεων τους. Αδιάκοπη δουλειά - καμιά απολύτως απαίτηση! Μια τρομοκρατία χωρίς όριο για το απόλυτο κέρδος. Αυτά θαυμάζει η Χρυσή Αυγή, αυτά θέλει να εφαρμοστούν. Κατά τα άλλα είναι εναντίον του Καπιταλισμού... Τρίχες, είναι οι σωματοφύλακες του, η εφεδρεία και τελευταία γραμμή άμυνας του .

Το έχω ξαναπεί, τα σχέδια τους δεν πρόκειται να περάσουν. Θα τους πολεμούμε, όπου τους βρίσκουμε, θα αντιστεκόμαστε όπως μπορούμε. Θα τσακίσουμε το ναζισμό παντού και συνεχώς. Φυσικά πολεμώντας το φασισμό πολεμούμε κατά του καπιταλισμού και αντίστροφα, εφόσον ο φασισμός είναι η ουσία του καπιταλισμού. Γι αυτό δεν πιστεύω πως υπάρχει ανθρώπινος καπιταλισμός. Γιατί ο φασισμός είναι απάνθρωπος.

Οι πρόσφυγες είναι αδερφοί μας, θύματα εκμετάλλευσης όπως και εμείς. Ο αγώνας τους είναι αγώνας μας, αγώνας για ανθρώπινα δικαιώματα. Νίκη τους είναι δική μας νίκη και αξίζει να αγωνιστούμε μαζί με κάθε αδικημένο με όλες μας τις δυνάμεις. Ναι, θα νικήσουμε, θα αφανίσουμε τα ναζιστικά κτήνη και τις καπιταλιστικές φωλιές τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger