Home » , » Βαρύτατες καταγγελίες Ζωής σε βάρος Τσίπρα - κυβέρνησης (Βίντεο)

Βαρύτατες καταγγελίες Ζωής σε βάρος Τσίπρα - κυβέρνησης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 | 3:23 μ.μ.

Είναι παρακινδυνευμένο να αποδώσει κανείς ανευθυνότητα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και αν κρίνουμε από την αμήχανη τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη πιθανόν η πρώην πρόεδρος της βουλής, να έχει στην κατοχή της ντοκουμέντα που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς της.

Και αναφερόμαστε στα όσα είπε σήμερα η πρώην πρόεδρος της βουλής σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Σκάι. Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε, η Ζ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που είχε με τους δανειστές ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ κορυφώνοντας την αντιπαράθεσή της με το Μέγαρο Μαξίμου βάζει στο στόχαστρο της και τον Ν. Φίλη, εκτιμώντας παράλληλα ότι η επόμενη βουλή πρέπει να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος.

Σήμερα έχουμε μια βουλή κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες των μνημονίων  και τις επιταγές των δανειστών, εκτίμησε η ίδια ενώ αφήνει να διαφανεί ότι διαθέτει γραπτά μηνύματα του πρωθυπουργού στα οποία διαχωρίζει την θέση του από τα εσωκομματικά πυρά που δεχόταν όταν ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στηλιτεύοντας επίσης μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας τον Α. Τσίπρα του απέδωσε ότι: «Μας διαχειρίστηκε αριστοτεχνικά και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνης μας».

Η κυβερνητική αντίδραση στα προηγούμενα λεγόμενα της πρώην προέδρου της βουλής ήρθε από τον υπουργό Παιδείας, Ν. Φίλη, ο οποίος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει τις απόψεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου «αποκυήματα της οργιώδους φαντασία της».

Είναι δεδομένο ότι η αντιπαράθεση Ζωής – Μεγάρου Μαξίμου θα συνεχιστεί και το ερωτηματικό είναι αν η πρώην πρόεδρος της βουλής διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για να τεκμηριώσει τις βαρύτατες καταγγελίες που αποδίδει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Σεχτάρ ο Τρομερός
2 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:32 μ.μ.

Eίναι αργά για δάκρυα Στέλλα....

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:16 μ.μ.

9.32 Πολύ σωστός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger