Home » , » Τρομακτικές οι απώλειες των ισλαμοφασιστών του ISIS

Τρομακτικές οι απώλειες των ισλαμοφασιστών του ISIS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 | 11:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τις τελευταίες μέρες σκληρότατες μάχες, οι πιο σκληρές από την αρχή του πολέμου, διεξάγονται στην περιοχή του Aleppo. Σήμερα, οι ειδικές δυνάμεις του Συριακού στρατού με τη συνδρομή τακτικών μονάδων, Σιιτών και την υποστήριξη της Ρωσικής Αεροπορίας σε μια θυελλώδη επίθεσή διαρκείας κατόρθωσαν να κόψουν στα τρία! τους φανατικούς μισθοφόρους.

Πόλεις ελευθερώνονται η μια μετά την άλλη, τόσο ο ISIS όσο και το "alter ego" του, η δήθεν "μετριοπαθή" αντιπολίτευση, βρίσκονται υπό κατάρρευση. Οι δυνάμεις τους έχουν εγκλωβιστεί και αποκοπεί από τα τουρκικά σύνορα.

Θύλακες που αμύνονταν ηρωικά στις επιθέσεις των ισλαμιστών στην Nubl και τη Zahraa ενώνονται επιτέλους με τα άλλα ελεύθερα Συριακά εδάφη. Όχι μόνον έσπασε η πολιορκία τους μετά από 4 χρόνια, αλλά οι υπερασπιστές πέρασαν πλέον στην αντεπίθεση με αναπτερωμένο ηθικό.

Πολλά μπράβο αξίζουν στους ηρωικούς Κούρδους μαχητές οι οποίοι προκάλεσαν τεράστιες απώλειες στους φονιάδες του ISIS διευκολύνοντας την κύρια επίθεση στον τομέα του Aleppo.
H Hezbollah εισήλθε στην πόλη Marasta al khan περικυκλώνοντας μεγάλο μέρος από τον στρατό της "αντιπολίτευσης" στην περιοχή αποκόπτοντας πλήρως τον ανεφοδιασμό του. Ο συριακός στρατός προελαύνει ταχύτατα παντού.

Στο μεταξύ στις συγκρούσεις με το ISIS, οι Τίγρεις (Ειδικές Δυνάμεις) απελευθέρωσαν το στρατηγικής σημασίας χωριό Al Sin εκμηδενίζοντας τους μισθοφόρους. Οι απώλειες των φανατικών είναι τρομακτικές, ενώ το ηθικό τους είναι στα τάρταρα. Είναι θέλημα του γενναίου Λαού της Συρίας, να απαλλαγεί η χώρα αυτή από τη γάγγραινα των πλιατσικολόγων, των βασανιστών και των πληρωμένων δολοφόνων.

Η Ρωσική Αεροπορία βρίσκεται παντού χτυπώντας αλύπητα τον εχθρό. Ο συνεργασία της με τις χερσαίες δυνάμεις είναι άψογη, με αποτέλεσμα την δημιουργία ρηγμάτων στην αντίπαλη άμυνα και την πλήρη εκμετάλλευση τους.

Ο πόλεμος φθάνει επιτέλους στο τέλος του. Φυσικά οι μάχες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό, αφού το ΝΑΤΟ - ΕΕ - Σεΐχηδες, που είναι πίσω από όλα αυτά τα δεινά, δεν ξέρουν να χάνουν, αλλά τώρα υπάρχουν εντελώς νέα δεδομένα. Πρώτη φορά υπάρχει τέτοια πρόοδος σε όλα τα μέτωπα. Θερμά συγχαρητήρια. . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 39 σχόλια

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:50 μ.μ.

Καλά εσυ τωρα γιατί πανυγηρίζεις. Επειδή το Αστικό καθεστώς του Ασαντ παρέα με την Χεζμπολάχ και την Ιμπεριαλιστική Ρωσία θα πάρουνε καλύτερο μερίδιο απο το άλλο τμήμα της Αστικής τάξης που στηρίζετε στις ΗΠΑ και την Ε.Ε.Δεν σου περνάει καθόλου απο το μυαλό οτι διαλέγεις Ιμπεριαλιστή. Περαστικά......

3 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:52 μ.μ.

Στον κυριο ΠΠ να τα πειτε.
Αυτον της Ανταρσυα που κουνουσε το δακτυλο στο ΚΚΕ γιατι δεν εβλεπε την ενοπλη επαναστση στη Συρια και την Αραβικη Ανοιξη.

https://youtu.be/9KeLnr594vQ

ΥΣ Βαθυ μη το κοψεις

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:14 π.μ.

Όταν ηττάται ο φασισμός έχω κάθε λόγο να πανηγυρίσω, άσχετα με ποιούς άλλους συντελείται αυτή η ήττα. Β΄ Παγκόσμιος: Η ΕΣΣΔ πανηγύριζε, όπως και τα καπιταλιστικά κράτη για το θάνατο του Χίτλερ. Εδώ λοιπόν πρόκειται για ήττα του ναζισμού, του θρησκευτικού φανατισμού, του ΝΑΤΟ. Γι αυτό, ΝΑΙ, χαίρομαι. "Λυπάμαι" που δεν κρατάω ίσες αποστάσεις μεταξύ ΕΕ - ΗΠΑ - Σεΐχηδων - θρησκόληπτων - τυχοδιωκτών από τη μια και της Συρίας από την άλλη. Η Ρωσία χτυπά πράγματι για τους δικούς της λόγους. Εμείς οι Κομμουνιστές έχουμε τους δικούς μας. Ένας από αυτούς λέγεται Δικαιώματα Μειονοτήτων. mitsos175.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:31 π.μ.

12.14 Μπερδεμένα τα λες. Η ΕΣΣΔ πανηγύριζε γιατί αποσπαστήκανε 9 κράτη στην Ευρώπη και έγινε Σοσιαλισμός. Και θα μπορούσε να είναι περισσότερα αν δεν είχανε εγκλωβιστεί τα Κ.Κ στα Λαικά Μέτωπα π.χ ΕΑΜ. ΟΙ Καπιταλιστές δεν πανηγυρίζανε καθόλου. Είχανε ενισχύσει με τα πάντα τον Χίτλερ για να εξαφανίσει την ΕΣΣΔ και βρεθήκανε με την μισή Ευρώπη Σοσιαλιστική. Η Συρία εχει και αυτή τάξης δεν είναι Αταξική. Είσαι σε σύγχηση διαχωρίζεις τον Φασισμό απο την μήτρα που τον γεννάει των καπιταλισμό

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:34 π.μ.

και μια παρακληση στα παιδια της Ανταρσυα.
Ο Συρος τζιχαντιστης πισω απο τον ΠΠ σε ποια επαναστατικη οργανωση τζιχαντιστων ανηκει;

https://youtu.be/9KeLnr594vQ

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:46 π.μ.

12.34 Πόση βλακεία μπορεί να κουβαλάει το μυαλό σου αφού ταυτίζεις την φασισμό με τον καπιταλισμό; Τι διάολο σας ποτίζουν εκεί στον Περισσό;

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:46 π.μ.

12.34 Μην τους παρεξηγεις.Σε απόγνωση ειναι. Στην αρχή ήτανε Αραβική Ανοιξη και τώρα που ξεβρακωθήκανε πιασαμε το παραμύθι με τον Φασισμό σαν κάτι αποκομένο απο τον καπιταλισμό. Και γράφει κιόλας οτι οι Καπιταλιστες το 1945 πανηγυρίζανε που χάσανε την μισή Ευρώπη. Το οτι οι χώρες είναι χωρισμένες σε Τάξεις ΜΟΥΓΚΑ. Οτι και να πείς λίγο είναι

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:51 π.μ.

12.46 Ελα είναι κάτι ξεχωριστό.....Δεν είναι το δολοφονικό χέρι του Καπιταλισμού. Τότε γιατί οι Δυτικοί βοηθήσανε στα πάντα τον Χίτλερ.Και ανοίξανε 2ο Μέτωπο τον ιούνη του 1944 για να σώσουνε ότι προλάβουνε για τον καπιταλισμό. Και οι Γερμανοί Στρατηγοί ανοίγανε το μέτωπο πολεμώντας με λύσσα μόνο στην Ανατολή. Κόψε τα ληγμένα σε χαλάνε...

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:07 π.μ.

Αντε όλοι αύριο στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ να παλέψουμε για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής για την οριστική εξαφάνιση και του Φασισμού που φωνάζεις. Οριστική λύση οχι μουσαντένια......

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:11 π.μ.

Mitso

Οι φωτογραφιες ειναι σημερινες, και αποικονιζουν τη νικη επι του φασισμου στο Χαλεπι.

http://www.pronews.gr/portal/20160203/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:47 π.μ.

http://tvxs.gr/news/taksidia-sto-xrono/pos-ypodexthikan-eyropi-kai-ipa-ti-synthikologisi-ton-nazi-fotografies "Πώς υποδέχθηκαν Ευρώπη και ΗΠΑ τη συνθηκολόγηση των Ναζί".
Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, επειδή κάποιοι έχουν τις δικές τους θεωρίες. Φυσικά και πανηγύρισαν την ήττα του ναζισμού ΟΛΟΙ οι λαοί.
Για το Φασισμό και τη σχέση του με τον Καπιταλισμό έχω μιλήσει αρκετές φορές. Όπως και για το ποιος βοήθησε το Χίτλερ (αστοί, βιομήχανοι όχι μόνο από τη Γερμανία, αλλά και τις ΗΠΑ μάλιστα ενώ βρίσκονταν σε πόλεμο!).
Στη Συρία έχουμε: Γενοκτονίες, Δίωξη θρησκευτικών Μειονοτήτων, Καταπάτηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, Θρησκευτικό μίσος - Ρατσισμό, Δουλεμπόριο, Βασανίστρια, Βιασμούς, Δολοφονίες, Απαγωγές, κάθε λογίς Έγκλημα. Εκατοντάδες χιλιάδες Νεκρούς, Ακρωτηριασμένους, Εκατομμύρια Πρόσφυγες. Τον ορισμό του ναζισμού δηλαδή.
Όλα αυτά τα άρχισε το ΝΑΤΟ και τα διαπράττουν οι μισθοφόροι τους. Τους πήραν χαμπάρι όμως.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/prophlakismos-keri-sth-rwmh-eseis-dhmioyrghsate-to-isis.3890679.html
Θέλετε κάποιοι από εσάς να μείνετε ουδέτεροι σε αυτά που γίνονται στη Συρία; Δικαίωμά σας. Δικαίωμα μου να υπερασπίζομαι τα Πιστεύω μου, τις Αρχές μου, όπως νομίζω. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.
Οι μόνοι πάντως που κλαίγονται στην Ελλάδα για τις εξελίξεις στη Συρία είναι κάτι νεοδημοκράτες φίλοι των Αμερικάνων και των Γερμανών που λένε "ανήκουμε εις την Δύσιν", "Μένουμε Ευρώπη" και τέτοια. mitsos175.

Σεχτάρ ο Τρομερός
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:37 π.μ.

Anton, στο video είναι ο Π. Κωνσταντίνου και όχι ο πίπης η Π. Παπα-κωνσταντίνου!
Βέβαια δεν έχουν και μεγάλη διαφορά, γιατί και ο Πίπης παρόμοιες μ@&@κίες έγραψε για την Λιβύη, όπου είχε πάει ...χαρούμενος ανταποκριτής κι έβλεπε ....λαϊκή επανάσταση, τρομάρα του!
Ισως γι αυτό τους μπέρδεψες.
Βέβαια, αυτός εδώ, ο Π.Κ., είναι πολύ πιο ξετσίπωτος.

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:03 μ.μ.

Ατελειωτο ποταμι η εργατια με το ΠΑΜΕ.
Θλυβερη καταντια της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και Ανταριζα

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:21 μ.μ.


Σεχτάρ ο Τρομερός 4 Φεβρουαρίου 2016 - 2:37 π.μ.

Απαντησα αλλα το Βαθυ το εκοψε.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:36 μ.μ.

1.47 Σίγουρα έχεις τρομερό πονοκέφαλο και βρίσκεσαι σε σύγχηση. ΟΙ Κοινωνίες εχουνε τάξεις και οι καπιταλιστές στηρίξανε τον Χίτλερ στην ανοδο του σαν αιχμή του δόρατος ενάντια στον Σοσιαλισμό. μετά την συντριβεί του σε ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ ΚΟΥΡΣΚ το 1943 τρέχανε να σώσουνε οτι προλάβουνε για τον Καπιταλισμό οι Γερμανοί τους ανοίγανε το Μέτωπο στην Δύση πολεμώντας με λύσσα στην Ανατολή. Αποσπαστήκανε 9 χώρες απο τον Καπιταλισμο και θα ήτανε περισσότερες αν τα Κ.Κ και οι λαοί δεν είχανε Εγκλωβιστεί μέσα στα ΛΑΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ απο τον ΟΠορτουνισμο. π.χ ΕΑΜ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΙΤΑΛΙΑ Στροφή στο Σαλέρνο κ.α. Οσο για την Συρία έχει Ιμπεριαλιστικό πόλεμο για την μοιρασιά ανάμεσα σε τμήματα της Αστικής της τάξης και τους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ κ.α Δουλειά των Κομμουνιστών είναι να παλέψουνε μαζί με τον λαό κάτω απο την δική τους ταξική σημαία για την αντιμετώπιση της ντόπιας και ξένης Αστικής τάξης σαν εισβολέα και έξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας. ΟΙ Οπορτουνιστές όπως εσυ διαχωρίζουνε τον Φασισμό απο τον Καπιταλισμό που τον γεννάει για να έχουμε πάντα Καπιταλισμό. Αλλωστε και ο οπορτουνισμός παιδί του καπιταλισμού είναι και το λίπασμα για τον Φασισμό. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:36 μ.μ.

Χθες το Βαθυ μου εκοψε ενα ποστ απο τις χθεσινες μαχες στο Χαλεπι,
οπου φαινετεαι ο τροπος που αντιμετωπιζουν οι καλλοι τους κακους.
Σαν απαντηση σ αυτα που γραφει ο Mitsos πιο πανω.

Η διαφορα ειναι στις στολες.

http://www.pronews.gr/portal/20160203/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:42 μ.μ.

25.ooo με το ΠΑΜΕ, 10.000 με τα Πρωτοβάθμια, 5-6.000 με την ΓΣΕΕ

Επίσης να τονίσω, ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την πρώτη στιγμή τάχθηκε με τον αγώνα των Αράβων/Κούρδων ενάντια στους ισλαμοφασίστες του ISIS. Να τονίσω επίσης, ότι το ΣΕΚ είχε λάθος εκτίμηση για την συριακή εξέγερση αλλά αυτό αφορά το ΣΕΚ και όχι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τέλος, να τονίσω πως παρόλαυτά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι με το καθεστώς του Ασαντ, ενώ έχει ταχθεί ανεπιφυλακτα υπέρ της νίκης εναντίον του ISIS.

Οπως και στην Ουκρανία, υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα από την πρώτη στιγμή τον αγώνα του λαού των ΛΔ (ενώ το ΚΚΕ είχε ισες αποστάσεις), χωρίς να υποστηρίζουμε την Ρωσία.

AntonSS, η χολή σου έχει κάψει τον ισοφάγο σου. Πρόσεχε γιατί σε βλέπω να πνίγεσαι στο ίδιο το δηλητήριο σου.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:35 μ.μ.

3.42 Μην εκτίθεσαι. Η Χολή σου και ο Αντικομμουνισμός πραγματικά σου έχει κάψει τον ισοφάγο και πνίγεσαι στο δηλητήριο σου. Στην συρία έχουμε Ιμπεριαλιστικό πόλεμο μεταξύ τμημάτων της συριακής αστικής τάξης που το ένα είναι με τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ Ε.Ε ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ κ.α και το άλλο είναι με τους ιμπεριαλιστές Ρωσία Κίνα Ιράν. Ο Συριακός λαός πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική σημαία αντιμετωπίζοντας την Ντόπια και ξένη αστική τάξη σαν εισβολέα για Εξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με νίκη της Εργατικής λαικής εξουσίας. Η Ανταρσύα διαλέγει Ιμπεριαλιστή.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:44 μ.μ.

Ευχαριστώ Antonxxx, το είδα. Όπως ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλιά σας.
Το ΚΚ Συρίας είναι με τον Άσαντ. Το PKK μάχεται τους ισλαμιστές. Να τα έχουν μπερδέψει, λίγο δύσκολο το βλέπω. Το ότι κάποια ακροδεξιά site για δικούς τους λόγους (κυρίως επικοινωνιακούς) εμφανίζονται να είναι με τους Ρώσους ή τον Άσαντ δεν αλλάζει την ουσία.
Το Πρώτο Θέμα (ή πρώτο ψέμα) λχ, η ανεπίσημη φυλλάδα της Χρυσής Αυγής, υιοθετεί πλήρως την αμερικάνικη άποψη για τη Συρία, με τίτλο: Άσαντ και Ρωσία «βομβαρδίζουν» τις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία.
Οι λόγοι που πρέπει να πάρουμε θέση είναι συγκεκριμένοι και αφορούν την Πάλη μας με το ναζισμό. Κάποιοι πιστεύουν πως πρέπει να κρατηθούν αποστάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Σεβαστό, τα επιχειρήματά τους είναι ισχυρά. Όμως μια τέτοια στάση κατά τη γνώμη μου, έχει τον κίνδυνο τσουβαλιάσματος. Δεν είναι το ίδιο ο ISIS με τον Άσαντ. Αυτή η εξίσωση είναι η άποψη των ΗΠΑ. Πάνω σε αυτή βασίζονται για να επέμβουν.
Έχουμε πει πολλές φορές, ότι ο Άσαντ δεν είναι αγγελούδι, ούτε οι Ρώσοι άγιοι. Υπάρχουν συμφέροντα, πολιτικές κοκ. Όμως η κτηνωδία των ναζί του ISIS μας κάνει να τους πολεμούμε. Η ανθρωποφαγία αυτή προέρχεται από συγκεκριμένες πεποιθήσεις. Από τη θρησκεία, το ρατσισμό, βεβαίως την αναζήτηση εύκολου κέρδους εις βάρος άλλων κοκ. Αυτές τις ναζιστικές πρακτικές μάχομαι και γι αυτό χαίρομαι, όταν ηττώνται αυτοί που τις κάνουν. Έτσι αισθάνομαι.
Ο ναζισμός έχει κρυφτεί όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορες μορφές του Καπιταλισμού. Από τη θρησκεία, την πολιτική, μέχρι άσχετες φαινομενικά απόψεις. Οφείλουμε να τον ξεριζώσουμε μια για πάντα. Για να γίνει αυτό φυσικά πρέπει να αλλάξει το οικονομικό σύστημα. Στη Συρία έχουμε πόλεμο μεταξύ φασιστών (υπό το κάλυμμα της θρησκείας) και των υπολοίπων στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Κομμουνιστές. Δείτε τις απόψεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, του PKK, των ανθρώπων που αγωνίζονται για πραγματική Επανάσταση, για Πρόοδο. mitsos175.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:30 μ.μ.

3.42 Γράφεις.Η ανταρσύα δεν είναι με τον Ασαντ ενω εχει ταχθεί υπερ της νίκης εναντια στους Ισλαμιστές. Σίγουρα η ληγμένα πίνεις η μας κάνεις πλάκα..........

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:02 μ.μ.

Mitso
Και οι Κουρδοι κανουν συστηματικη εθνοκαθαρση οπως οι κανιβαλοι του ΝΑΤΟ.
Ειναι τραγωδια για τον Συριακο λαο, το οτι οι κομμουνιστες της Συριας εχουν διαλεξη να ταχθουν με μερος της αστικης ταξης της Συριας.
Αυτο το εχουν κανει δεκαετιες ολοκληρες και δεν ειναι ασχετο με το οτι ο λαος της Συριας επεσε σαν οριμο φρουτο στο θρησκευτικο διαιρει και βασιλευε ΝΑΤΟ, ΤΟυρκων, Ισραηλ, Ιραν Σαουδικης Αραβιας, Ρωσων και τρεχα γυρευε.

Αν το ΚΚΣ ειχε διαπεδαγωγεισει τον συριακο λαο ταξικα, δυσκλα θα ζουσε το σημερινο δραμα.

Δυστυχως ο λαος, η εργατικη ταξη θα ειναι ο μεγαλος χαμενος ασχετα με το νικητη.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:17 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ είναι με το καθεστώς του Ασαντ, και ΕΙΝΑΙ με την νίκη των δυνάμεων αυτών επί του ISIS.
Οπως και στην Ουκρανία, που είμαστε με τον λαό των ΛΔ εναντίον της Ουκρναικής κυβέρνησης και της ΕΕ
ΧΩΡΙΣ να στηρίζουμε την Ρωσία.

Πόσο πιο απλά να στο πώ φίλε μου;
Οταν τα αντίπαλα στρατόπεδα ΔΕΝ είναι αυτά που θες, είτε λαμβάνεις την απόφαση των "ίσων αποστάσεων"
αλά ΚΚΕ, είτε ταυτίζεσαι με το ένα στρατόπεδο διότι το άλλο το εκτιμάς ως πολύ χειρότερο,
είτε υπερασπίζεις το ένα στρατόπεδο έναντι του άλλου, ΧΩΡΙΣ να ταυτίζεσαι μαζί του! ΚΑι αυτή
η επιλογή είναι η λιγότερο κακή (ή η πιο καλή δεδομένων των συνθηκών).
ΑΥΤΟ κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:06 μ.μ.

10.17 Αρα διαλέγεις την Ιμπεριαλιστική Ρωσία Κίνα και στην Συρία και στην Ουκρανία. Η Λενινιστική θέση είναι απλή.Ο Κάθε λαός σε περίπτωση ιμπεριαλιστικού πολέμου πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική σημαία για την Αντιμετώπιση της Ντόπιας και ξένης αστικής τάξης σαν εισβολέα με έξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας.Προσοχή.Σε ποια στιγμή του πολέμου θα είναι η ώρα είναι άλλο θέμα για να μπορεί όμως οταν έρθει να το εκμεταλευτεί το Κ.Κ δεν πρέπει σαν καμμία περίπτωση το Κ.Κ να συμμετέχει σε πολιτικό μέτωπο και κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό π.χ ΕΑΜ οκτώβρης του 1944 Β.ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΛΕΡΝΟ. Αυτά λέει Ο ΛΕΝΙΝ.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:46 π.μ.

Με τη λέξη πόλεμο συνήθως εννοούμε μια διαρκή οικονομική επιχείρηση, ένα μέσο, όπου οι εκμεταλλευτές σταθεροποιούν στο εσωτερικό την κυριαρχία τους για να κατακτούν ξένα εδάφη και να υποδουλώνουν. Αυτός ο στόχος άλλωστε δημιούργησε την ανάγκη στρατού.
Σύμφωνα με το Μαρξισμό ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα. Όταν λχ οι ισχυροί δεν περνούν αλλιώς τη θέληση τους καταφεύγουν στη βία. Οι ρίζες του πολέμου είναι βαθιά μέσα στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό καθεστώς μιας χώρας. Δεν υπάρχει λοιπόν πόλεμος χωρίς ταξικές πολιτικές επιδιώξεις.
Υπάρχουν επομένως δυο είδη πολέμων. Οι δίκαιοι πόλεμοι που αποβλέπουν στη χειραφέτηση των λαών, οι αμυντικοί, που υπερασπίζονται το λαό ενάντια στην υποδούλωση, αυτοί που έχουν σκοπό την απελευθέρωση από τη σκλαβιά του καπιταλισμού. Πχ Επαναστάσεις, Απελευθερωτικά Κινήματα κλπ.
Οι άδικοι πόλεμοι, οι ιμπεριαλιστικοί, που βάζουν φραγμούς στην ιστορική εξέλιξη της κοινωνίας, όσοι έχουν σκοπό την εκμετάλλευση με την υποδούλωση ή την εξόντωση λαών.
Όλοι οι δίκαιοι πόλεμοι μπορούν να χαρακτηριστούν Επαναστατικοί, επειδή καταργούν τους παλιούς παρηκμασμένους αντιδραστικούς θεσμούς που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο των λαών όσοι μάχονται για Ελευθερία Ισότητα. Ένα παράδειγμα είναι ο πόλεμος του Σοβιετικού λαού ενάντια στο φασισμό. Οι Σοβιετικοί διατήρησαν την Ανεξαρτησία τους απελευθερώνοντας επιπλέον άλλους λαούς. Ο Μαρξισμός τέτοιους πολέμους τους θεωρεί Προοδευτικούς Δίκαιους και Αναγκαίους.
Αντίθετα καταδικάζεται κάθε ιμπεριαλιστής. Ο Μαρξισμός - Λενινισμός πιστεύει ότι είναι αδύνατο να καταργηθούν οι πόλεμοι, αν δεν εξουδετερωθεί πριν το ΑΙΤΙΟ: Το Καπιταλιστικό Σύστημα. Οι εργαζόμενοι όμως πρέπει να ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της Ειρήνης, διότι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι υποδουλώνουν, λεηλατούν, διχάζουν, για να έχουν την ευκαιρία τα μονοπώλια να πραγματοποιούν τα ανώτερα όρια κερδών. Δηλαδή να κερδίζουν οι πολυεθνικές και οι πλούσιοι από τη σφαγή των φτωχών. Αν οι λαοί κάνουν οργανωμένη πάλη εναντίον ενός πολέμου ο πόλεμος αυτός θα αποφευχθεί.
Όσο υπήρχε η ΕΣΣΔ, το ΝΑΤΟ και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστές ήταν μαζεμένοι. Σήμερα έχουν ξεσαλώσει. Επειδή η Ρωσία μετατράπηκε σε καπιταλιστική χώρα, ο κίνδυνος σύγκρουσης δεν μειώθηκε, όπως λαθεμένα υποστήριζαν πολλοί, αλλά αυξήθηκε. Ακριβώς γιατί ένα κράτος καπιταλιστικό επιλέγει τον πόλεμο ευκολότερα, αφού δε νοιάζεται για τους ανθρώπους.
Στη Συρία τώρα. Υπάρχει πλευρά που κάνει σφαγές, λεηλασίες, που υποδουλώνει, που αναπαράγει το μίσος, το ρατσισμό και το θρησκευτικό σκοταδισμό. Είναι τα τσιράκια των Αμερικανών ιμπεριαλιστών, που θέλουν να ελέγξουν όχι μόνο τη Συρία, αλλά την παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου και μ' αυτό τον τρόπο την οικονομία των αντιπάλων δυνάμεων.
Όταν λοιπόν γίνεται Γενοκτονία, αναπτύσσεται ο φασισμός, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε ως Μαρξιστές Λενινιστές θέση, να απαιτήσουμε τον τερματισμό της ανελέητης σφαγής και την απερίφραστη καταδίκη των επιτιθέμενων.
Πολύ περισσότερο όταν η στάση μας αυτή όχι μόνο δεν εμποδίζει, αλλά συμβαδίζει και συμφωνεί με τον αδιάκοπο αγώνα μας κατά της τάξης των εκμεταλλευτών - πλουτοκρατών στην Ελλάδα. mitsos175.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:26 μ.μ.

Ο ΑtonSS λεεί παπαριές, μπας και μπορέσει να απαντήσει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο φουκαράς.

Οι Κούρδοι άσχετε ΔΕΝ κάνουν καμμία ΣΥ\ΣΤΗΜΑΤΙΚΗ εθνοκάθαρση.... Ημαρτον!
Μόνο οι Κούρδοι πεσμεργκά (και όχι γενικά οι Κούρδοι όπως λές) κατηγορήθηκαν
για εκδίωξη αράβων απο τα σπίτια τους
(και όχι φυσικά για συστηματική εθνοκάθαρση) και το αρνούνται.
ΜΑΘΕ πριν γράψεις διατι εκτίθεσαι Anton SS

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:33 μ.μ.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ταχθεί με την νίκη των συνασπισμένων (ως ένα βαθμό) δυνάμεων των Κούρδων και του Ασαντ, ΕΝΑΝΤΊΟΝ των ισλαμοφασιστών του ISIS, της Τουρκίας και της Σαουδ. αραβίας. Αυτό σημαίνει ότι "διαλέγουμε ιμπεριαλιστή;". ΟΧΙ βέβαια!

Κατανοούμε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το προφανές διαλεκτικό: Οταν τα στρατόπεδα ΔΕΝ είνα ιαυτά που θες, υποστηρίζεις το λιγότερο χειρότερο εάν εκτιμάς ότι η επιλογή αυτή μπορεί να ανοίξει κάποιους θετικούς δρόμους για τον λαό.

Αυτό ΔΕΝ ονομάζεται "διαλέγω ιμπεριαλιστή", διότι η φράση αυτή παραπέμπει στην υποταγή στον χ ιμπεριαλιστή. Σαν κομμουνιστές, και σαν χειραφετητικό κίνημα είμαστε στριμωγμένοι παγκόσμια μετά την κατάρρευση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού, και δυστυχώς είναι ανάγκη σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, να βρισκόμαστε "στην ίδια πλευρά" με συμφέροντα ιμπεριαλιστών οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, ενισχύουν τα λαϊκά κινήματα που παλεύουν για χειραφέτηση....

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

5 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:31 μ.μ.

Θα κοβετε ενα στα δυο για να δινεται η εντυπωση οτι δεν απαντω;

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:13 μ.μ.

1.33 Ο Σοσιαλισμός στην ΕΣΣΔ πέτυχε με καταπληκτικά αποτελέσματα όσο στην Εξουσία ήτανε οι Μπολσεβίκη. Η Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν επικράτησε η Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση στο 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ όπου εφαρμόζοντας σταδιακά νόμους του καπιταλισμού ανατρέψανε τον Σοσιαλισμό μετατρέποντας τα Κ.Κ σε όχημα της Αντεπανάστασης. Και έρχεται η Ανταρσύα ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ σύμφωνα με τον σ.ΚΑΠΠΟ χρησιμοποιούνε τα αποτελέσματα της δράσης τους για να διαλέξουνε τον Ρώσο Ιμπεριαλιστή. Σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ σε περίπτωση ιμπεριαλιστικού πολέμου πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική σημαία για την αντιμετώπιση της Ντόπιας και ξένης αστικής τάξης σαν εισβολέα με εξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και νίκη της Εργατικής Λαικής Εξουσίας.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:24 μ.μ.

12.26 Εσύ γράφεις παπαριές φουκαριάρη μήπως και καλύψεις την ανταρσύα απο τα ξεφτιλίκια με τον σύριζα. Μαζέψου φουκαριάρη εκτίθεσαι.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:47 μ.μ.

9.46 Σταμάτα να πίνεις ληγμένα αφου σε χαλάνε.ΟΙ Σοβιετικοι διατηρήσανε τον Σοσιαλισμό βοηθώντας και άλλους λαούς να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό. Αν νιώθεις Ζαλάδες κάνε καμμιά βόλτα να ξεζαλιστείς.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:35 μ.μ.

9.46 Οσο περισσότερα Σεντόνια γράφεις φαίνεται καθαρότερα τι Μπουλμές είσαι. ΣΥΝΕΧΙΣΕ..

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:59 μ.μ.

9.46 Στην Συρία λοιπόν για να μαθαίνεις. Υπάρχει το Καθεστώς Μπάαθ εδώ και δεκαετίες έχωντας ρίξει χημικά στους Κούρδους έχωντας προχωρήσει σε σφαγές στον Λίβανο εδώ και δεκαετίες μέσω των ΤΡομοκρατών της Χεζμπολάχ. Απο την άλλη μεριά έχουμε το άλλο τμήμα της Αστικής τάξης της Συρίας με συμφέροντα στις ΗΠΑ Ε.Ε Σαουδική Αραβία που μαι αχμή του δόρατος τους Ισλαμιστές σφάζει τον λαό όπως και η Χεζμπολάχ. Οταν λοιπόν υπάρχει τέτοια σφαγή του λαού οι Μαρξιστές Λενινιστές προετοιμάζουνε τον λαό δεν εγκλωβίζονται κάτω απο την Σημαία της ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ και ΙΡΑΝ δεν συμμετέχουνε σε Αστική κυβέρνηση με τον ΑΣΑΝΤ και μόλις του δοθεί η ευκαιρία κοινωνικοποιούνε τα μέσα παραγωγής. Αυτά κάνουνε οι ΚΟμμουνιστές. ΟΙ Οπορτουνιστές σαν εσένα πάνε με τον ΡΩΣΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΥΓΕ.

5 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:31 μ.μ.

Προβοκατόρικα σχόλια του τύπου ότι ο Κάππος αποκάλεσε τους ΝΑΡίτες αντικομμουνιστές, ή το να κατονομάζονται άτομα σαν χαφιέδες της ΕΥΠ δεν έχουν θέση εδώ ... και κάποιοι ας κόψουν πια την πιπίλα με τους ... οπουρτουνιστές .. το εμπεδώσαμε.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:55 μ.μ.

5.31 Εντάξει βαθύ πες μου κάτι.Ο Κάππος το 1992 γιατί έφυγε απο το ΝΑΡ και γύρισε στο ΚΚΕ.

5 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:16 μ.μ.

Είχε εκφράσει τις διαφωνίες του με τις αποφάσεις που έλαβε η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΝΑΡ το 1991 και διαχώρισε την θέση του. Συνέχισε όμως να κρατάει μέχρι το τέλος της ζωής του πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με στελέχη του ΝΑΡ. Τον υπέροχο αγωνιστή και κουμουνιστή Κ. Κάππο είχαν την τύχη να γνωρίσουν σύντροφοι του μπλοκ μας.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:21 μ.μ.

7.16 Επειδή και εγω εχω την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά ξέρω τη λέω. Το 1992 γύρισε δίπλα στο ΚΚΕ.Και πάντα έλεγε οτι ο Αντισταλινισμός είναι ντροπαλός Αντικομμουνισμός.Δεν μου τα είπανε τον εχώ ζήσει.Με τον 3ο Τόμο 1968 1991 θα γίνει και η πολιτική αποκατάσταση του Συντρόφου μας.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:30 μ.μ.

ανωνυμε 4:59, είσαι πανασχετος με τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μάλλον επειδή είσαι επιρροή και παίζεσαι ανάμεσα σε ΟΑΚΚΕ και Λιακό.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:37 μ.μ.

AntonSS Αυτός είναι ο πιο καλός Μπουλμές!!!!

Βρε ασχετοι θρησκόληπτοι σχολιαστές σαν τον Anton SS και τους κλώνους του, ΓΙΑΤΙ συκοφαντείτε τον κομμουνισμό με την νοοτροπία και την συμπεριφορά σας; Ξυδάκι και αλλάξτε πλευρό γιατί βλεπετε εφιάλτες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους κομμουνιστές της!

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:38 μ.μ.

7.30 Διαλέγει τον Ρώσο Ιμπεριαλιστή.Οπως και το Κ.Κ Συρίας που συμμετέχει σε Αστική κυβέρνηση. Η Θέση του Λένιν είναι ξεκάθαρη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger