Home » , » Χυδαιότητες Πάγκαλου. Αποκάλεσε «Τσαχπινοκωλαράκη». τον Τσίπρα (Ηχητικό)

Χυδαιότητες Πάγκαλου. Αποκάλεσε «Τσαχπινοκωλαράκη». τον Τσίπρα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 | 3:39 μ.μ.

Χυδαιότητα και Πάγκαλος είναι έννοιες ταυτόσημες. Και εκεί που λέγαμε ότι το έχει τερματίσει, παρουσιάζεται  για να ξανανοίξει τον βόθρο του και να ξεχυθεί μια μπόχα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακόμα και οι «κολλητοί φίλοι» του να τον λογοκρίνουν.
Και να τι εννοούμε. Είναι γνωστό ότι συχνά – πυκνά ο ραδιοσταθμός του ΔΟΛ του δίνει μικρόφωνο για να εκστομίζει τις αθλιότητες του, προφανώς πιστεύοντας ότι έτσι ασκεί αντιπολίτευση, ίσως επίσης εκτιμάει ότι τα Παγκάλεια εμέσματα του δίνουν ακροαματικότητα.

Στην  πρόσφατη εμφάνιση του στο ρ/σ «Βήμα fm» ο τύπος «μαζί τα φάγαμε» ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν αρκέστηκε να επαναλάβει με άλλα λόγο ότι «τα Μνημόνια είναι ευτυχία», ούτε να αποδώσει τον Τσίπρα ότι είναι ένα «παρεξηγημένο και μπασμένο μούτρο», ένας «λέτσος», με «γελοία συμπεριφορά»! Τον χαρακτήρισε –«κολακευτικά» όπως είπε-  «Τσαχπινοκωλαράκη». Μιλάμε για πολιτικό χαρακτηρισμό επιπέδου, που μόνο ένας Πάγκαλος θα μπορούσε να εκστομίσει.

Αφού έφτασαν στο σημείο οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του ΔΟΛ να λογοκρίνουν τον καλεσμένο τους και το συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης του να μην υπάρχει ούτε στο σχετικό κείμενο ούτε στο ηχητικό που παραθέτουν, αντιλαμβάνεστε ότι τα εμέσματα Πάγκαλου ξεπέρασαν κάθε όριο. 

Το σχετικό απόσπασμα όμως αποτύπωσαν οι συντελεστές της ραδιοφωνικής «Ελληνοφρένειας» και το παρουσίασαν στην σημερινή τους εκπομπή απ’ όπου είναι και το ηχητικό που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Μαρτίου 2016 στις 4:52 μ.μ.

Χρησιμο ατομο ο Παγκαλος. Οταν εστειλε τον Οτσαλαν με εκεινο το αεροπλανο μεσα στην φωλια του λυκου εφερε την αντισταση του PKK τουλαχιστον 20 χρονια πισω. Γιατι να μην κουνηθει και να ειναι χυδαιος? Εως και σημερα, τουλαχιστον, δεν αναγκαστηκε να απολογηθει. Ειναι μια μοναδικη περιπτωση οπου η εξωτερικη εμφανιση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ειναι και μεσα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger