Home » , » Το "παράπονο" των ελεγκτών με την "ασθενή μνήμη"

Το "παράπονο" των ελεγκτών με την "ασθενή μνήμη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 | 10:40 π.μ.

Τρομοκρατήθηκαν στην κυριολεξία και το δείχνουν οι ελεγκτές εισιτηρίων στα ΜΜΜ μετά την ανάρτηση που υπάρχει στο indymedia όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται τα ονόματα 125 ελεγκτών. Ο συντάκτης του κειμένου ζητάει απ’ τους αναγνώστες του αν τυχόν γνωρίζουν κάποιους απ' αυτούς «να τους συμπεριφερθούν ανάλογα».

Βγήκε, λοιπόν, σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και μόνο που δεν έκλαιγε. Οι αντιεξουσιαστές, μας είπε, «παρακινούν τους επιβάτες να δέρνουν τους ελεγκτές» και για να δραματοποιήσει την κατάσταση πρόσθεσε ότι «έχουμε καθημερινά προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς ελεγκτών» καθώς  και «μεταφορά των συναδέλφων στα νοσοκομεία με σοβαρούς τραυματισμούς».
«Πρέπει το κράτος να προστατέψει τους εργαζόμενους» συμπλήρωσε και έγινε πιο συγκεκριμένος λέγοντας «ότι χρειαζόμαστε φύλαξη από την αστυνομία». (Να υπάρχει δηλαδή και ένας μπάτσος δίπλα από κάθε ελεγκτή).
Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε το «παράπονό» του γιατί αν και ζήτησαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος να «κατεβάσει» την ανάρτηση που αναγράφονται τα ονόματα των ελεγκτών η μπατσάδικη υπηρεσία δήλωσε αδυναμία.

Μια παρατήρηση και μόνο. Τον ίδιο συνδικαλιστή δεν τον ακούσαμε ποτέ να τοποθετείτε όταν συνάδελφοι του εξευτελίζουν νεολαίους και άνεργους/ες όταν δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο, (μια χαρακτηριστική περίπτωση εδώ), ούτε όταν σέρνουν 15χρονα παιδάκια στην μπατσαρία γιατί δεν έκοψαν εισιτήριο. Δεν λείπουν επίσης οι περιπτώσεις που ελεγκτές ψευδομαρτυρούν στα δικαστήρια σε βάρος ανέργων που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο.
Κι αυτά για να μην μιλήσουμε για τον  τραμπουκισμό που δέχτηκε από ελεγκτή ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger