Home » , » Δημοσκόπηση Σκάι 1/4 (Βίντεο)

Δημοσκόπηση Σκάι 1/4 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 | 10:36 μ.μ.

Την άποψη μας για την βασιμότητα των δημοσκοπήσεων την έχουμε διατυπώσει αρκετές φορές και θα ήταν πλεονασμός να την επαναλάβουμε. Για αρχειακούς όμως λόγους  παραθέτουμε κάποιες έρευνες της λεγόμενης κοινής γνώμης όπως αυτή που μεταδόθηκε σήμερα από την τηλεόραση του Σκάι.

Αναφερόμαστε σε μια πανελλαδική έρευνα που έγινε από τα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο διάστημα 29 και 30 Μάρτη  σε δείγμα 1026 ατόμων. Κύριο χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης η ραγδαία φθορά του ΣΥΡΙΖΑ με τους ψηφοφόρους του να δείχνουν την απογοήτευση τους από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και μόνο το 12,5% απ’ αυτούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι από το κόμμα τους έναντι 23% που ήταν τον Δεκέμβρη. Απογοήτευση από την κυβερνητική πολιτική δηλώνει και το 87,5% του εκλογικού σώματος.

Στην ίδια δημοσκόπηση βλέπουμε το συνεχές αβαντάρισμα που γίνεται στον Λεβέντη (Στην προηγούμενη δημοσκόπηση τον παρουσίαζαν δημοφιλέστερο πολιτικό αρχηγό. Σ αυτή φέρεται ότι κατά την συζήτηση της Τρίτης στην βουλή η ομιλία του επιδοκιμάστηκε από τους τηλεθεατές, και είναι η καλύτερη μετά τις ομιλίες Μητσοτάκη και Τσίπρα. Επίσης η πρόταση Λεβέντη για οικουμενική κυβέρνηση, στην δημοσκόπηση παρουσιάζεται να επιλέγεται σαν η καλύτερη από το εκλογικό σώμα).

Κατά τα άλλα η παράσταση νίκης είναι 50% υπερ της Ν.Δ έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να διευρύνει την διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς την πρόθεση ψήφου.

Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έδειχνε να προηγείται μισή μονάδα η Ν.Δ και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 7% μπροστά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Απριλίου 2016 στις 11:30 μ.μ.

Τελικά μάλλον δεν φταίνε, μόνο, οι γκαλοπατζίδες. Δεν ξέρω πόσο στημένα είναι τα αποτελέσματα του γκάλοπ, αλλά να χάσει ΜΟΝΟ μισό τοις εκατό ο Λεβέντης με τόσο άθλια εικόνα; Κι ο Καμμένος κι εδώ έπεσε χειραγώγηση, δεν πήρε ούτε μισή μονάδα παρά την έξοχη, για τους φίλους κι οπαδούς του εμφάνιση;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger