Home » » Ανακοίνωση για τα γεγονότα της 8-4 στον Πειραιά

Ανακοίνωση για τα γεγονότα της 8-4 στον Πειραιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2016 | 10:35 μ.μ.

Στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή την Παρασκευή 8 Απριλίου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής δίπλα ακριβώς από τα γραφεία της αστυνομίας, οι οργανώσεις της ΟΡΜΑ και της ΚΕΕΡΦΑ δέχθηκαν επίθεση από το κοινό μέτωπο των μπάτσων και φασιστών, το οποίο υπερτερούσε συντριπτικά. Πρώτες μούρες στην δολοφονική επίθεση ήταν γνωστοί βουλευτές Κασιδιάρης και ο Λαγός, καθώς και επίσης ο υπεύθυνος της τ.ο. Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Δεβελέκος.

Οι αντιφασίστες αφού συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τα τσιράκια των αφεντικών και τους επαγγελματίες δολοφόνους, κατάφεραν να τους απωθήσουν και συνέχισαν την συγκέντρωση στο κέντρο του Πειραιά.

Οι νεοναζί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν, μίζερα, την εκδήλωση μίσους απομονωμένοι στα γραφεία τους από το αντιφασιστικό κίνημα και προστατευόμενοι από το κράτος πίσω από τι κλούβες για μία ακόμα φορά. Και φυσικά δεν πραγματοποίησαν την πορεία στο λιμάνι που κόμπαζε ο Λαγός, αφού η αντιφασιστική συγκέντρωση δεν θα την επέτρεπε ούτε αυτή.

Οι δημόσιες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής έχουν τελειώσει. Μόνον στα γραφεία τους θα μπορούν να συγκεντρώνονται, ακόμα.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση κράτησε μέχρι τις 19.30, η οποία μέσω συγκροτημένης πορείας, ολοκληρώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά όπου και παρέμεινε για λίγη ώρα.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές της παραδοσιακής συνεργασίας με την ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα γραφεία τους λειτούργησαν ξανά ως οργανωτικός βραχίονας των ταγμάτων εφόδου. Είναι γιάφκες οργάνωσης ρατσιστικών πογκρόμ και προετοιμασίας δολοφονικών επιθέσεων.

Ξεκαθαρίζουμε πως έχουν σύντομη ημερομηνία λήξεως και πως θα εξασφαλίσουμε το κλείσιμο τους.

Ανοιχτά σύνορα για μετανάστες και πρόσφυγες.

Σίτιση, περίθαλψη, παιδεία για όλους.

Να κλείσουν τα εγκληματικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

_____________________________
OΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger