Home » , , » Για να αλυχτούν οι λυσσασμένοι λυκάνθρωποι του φασισμού κάτι πολύ καλό έγινε.

Για να αλυχτούν οι λυσσασμένοι λυκάνθρωποι του φασισμού κάτι πολύ καλό έγινε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Απριλίου 2016 | 8:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Από σήμερα, Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 10 το πρωί, το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκε σε Χώρο Στέγασης Προσφύγων. Οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες, από διαφορετικές εθνικότητες μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους/ες εργάζονται ήδη συλλογικά στην καθαριότητα, τις επισκευές και την οργάνωση του χώρου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα κανονικά ως ένα εγχείρημα αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, ως ένα κέντρο αγώνα. Για πρακτικούς λόγους, για τις επόμενες ημέρες και όσο διαρκούν οι πρώτες εργασίες, δεν είναι δυνατή η φιλοξενία περισσότερων προσφύγων...".

Για μένα άσχετα με το τι λένε κάποιοι περί "ιδιοκτησίας, κινδύνων" κι άλλες αρλούμπες είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσε φυσικά, αν υπήρχε κράτος Πρόνοιας κι όχι κράτος δανειστών οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη να αντιμετωπίζονται ακριβώς ως άνθρωποι, όχι ως φυλακισμένοι.
Θα έπρεπε δηλαδή η "αριστερή" κυβέρνηση να τοποθετήσει τους πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της επιλογής τους σε συνεννόηση με τους ξενοδόχους, μέχρι να ταχτοποιηθούν τα χαρτιά τους και να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν. Να ζητήσει τα όποια χρήματα να δοθούν για τη στέγαση και τη διατροφή, αντί για φράχτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θα έπρεπε κοντολογίς να συμπεριφερθεί ισότιμα όπως θα συμπεριφέρονταν ένα σοβαρό κράτος (όχι η δική μας μπανανία) στους ίδιους τους πολίτες του, αν υπήρχε λχ φυσική καταστροφή. Επίσης έπρεπε να πιέσει (κι υπάρχουν τρόποι) για άνοιγμα των συνόρων.

Φυσικά οι δικοί μας πολιτικοί - υπηρέτες τοκογλύφων είχαν εγκαταλείψει τους σεισμοπαθείς και τους πυροπαθείς πριν ακόμα από το Μνημόνιο, καθώς τους θυμόταν μόνο στις εκλογές. Αφού οι πρόσφυγες δεν ψηφίζουν, τους φυλακίζουν. Λέω λοιπόν τι θα έπρεπε να γίνει όχι τι γίνεται.
Τα πλεονεκτήματα σε περίπτωση που οι πρόσφυγες πήγαιναν σε ξενοδοχεία θα ήταν πολλαπλά. Το κυριότερο δεν θα υπήρχαν φυλακές αθώων. Οι άνθρωποι θα ήταν ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν. Οι συνθήκες θα ήταν πολύ καλύτερες για όλους κυρίως για τα παιδιά που υποφέρουν περισσότερο. Οι ίδιοι οι ξενοδόχοι θα είχαν γεμάτα τα ξενοδοχεία τους μάλιστα και σε περιόδους που δεν έρχονται τουρίστες. Η Ελλάδα δε θα λοιδορούνταν από κείνους που κλείνουν τα σύνορά τους...

Αλλά το κράτος δεν θέλει να βοηθήσει. Θέλει να δημιουργήσει συνθήκες σκλαβιάς. Θέλει τη μιζέρια τη δυστυχία την υποδούλωση. Η Ελλάδα είναι "σχολείο" αδίστακτης εκμετάλλευσης. Είναι το μέρος που θα γίνει το ξεκαθάρισμα: Οι απελπισμένοι και υποταγμένοι θα βαδίσουν προς τα εργοστάσια της Γερμανίας ή άλλης Δυτικής χώρας, ευχαριστημένοι για ένα κομμάτι μπαγιάτικο ψωμί που θα τους πετάξουν, καθώς εδώ θα υποφέρουν περισσότερο. Αυτό είναι το σχέδιο. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η φυλακή ή η απέλαση.

Η μετατροπή μιας ολόκληρης χώρας σε σύγχρονο Άουσβιτς είναι έργο των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών. Αυτοί πρώτα πιέζουν για επέμβαση σε άλλα κράτη, δημιουργούν αφόρητη φτώχια, πολέμους, δυστυχία ώστε να έχουν δούλους. Τα ίδια δίνονταν από την Αρχαιότητα, όταν οι αιχμάλωτοι κατέληγαν στα σκλαβοπάζαρα. Η διαφορά είναι πως βελτίωσαν τη συνταγή. Σήμερα έρχονται οι ίδιοι με δικά τους έξοδα και κινδύνους αντί να τους μεταφέρουν τα δουλεμπορικά. Γλυτώνουν δηλαδή τα μεταφορικά.

Αφού δεν υπάρχει κράτος παρά μόνο δυνάστης οι Σύντροφοι οφείλουν να κάνουν ότι θεωρούν απαραίτητο, για να αντισταθούμε στη νέα μορφή σκλαβιάς. Χαιρετίζουμε κάθε πράξη Αλληλεγγύης, στηρίζουμε κάθε Αντίσταση, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Απριλίου 2016 στις 8:38 μ.μ.

Mitsos
Είναι πολύ βρώμικη ιστορία....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger