Home » , , » Συμπόρευση ΜΑΤατζήδων - νεοναζί .... Θα κάνουν ΕΔΕ ... (Βίντεο)

Συμπόρευση ΜΑΤατζήδων - νεοναζί .... Θα κάνουν ΕΔΕ ... (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Απριλίου 2016 | 3:19 μ.μ.

Την γελοιότητα να βγαίνει με ανακοινώσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταγγέλλει τον … ΣΥΡΙΖΑ, την έχουμε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το ίδιο σκηνικό παρακολουθούμε και τώρα –στο βίντεο που παραθέτουμε- με το κυβερνητικό κόμμα να καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί ανέχεται την αγαστή συνεργασία των δυνάμεων καταστολής με άτομα του ναζιστικού μορφώματος.

Όταν αστοί δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι μπροστά στα μάτια των ΜΑΤατζήδων χρυσαυγίτης χαστουκίζει και κλωτσάει στο πρόσωπο τη φωτογράφο του VICE Αλεξία Τσαγκάρη.
Οταν όλοι παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις μαυροντυμένο και κρανοφόρο Χρυσαυγίτη να επιτίθεται με σιδηρολοστό και με δολοφονικές διαθέσεις σε τηλεοπτικό συνεργείο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν 4 δiμοιρίες των ΜΑΤ που στεκόταν αδιάφορες.
Όταν χτες οι νεοναζί τραμπούκοι έδρασαν ανενόχλητοι, στον Πειραιά, έχοντας την κάλυψη των ΜΑΤ και φυσικά χωρίς να συλληφθεί κανένας τους, χρειάζονται άλλες αποδείξεις για την συμπόρευση των ατόμων της ναζιστικής συμμορίας με τις δυνάμεις καταστολής;

 Ακούμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε από τον Τόσκα να κάνει ΕΔΕ. Αστεία πράγματα. Την ίδια παράσταση την έχουμε ξαναπαρακολουθήσει σε σκηνοθεσία Δένδια. Και ως προς αυτό συμφωνούμε με την ανακοίνωση της ΛΑΕ:
«Η θλιβερή και επικίνδυνη εικόνα της αγαστής συνεργασίας των ΜΑΤ με τους χρυσαυγίτες, απέναντι σε αντιφασίστες και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του υπόδικου, Η. Κασιδιάρη, παραπέμπει στην πρακτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που χρησιμοποιούσαν τη Χ.Α. ως "αιχμή του δόρατος" προκειμένου να φοβίσουν το λαό και να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις του.

Με τον κατήφορο που έχει πάρει η κυβέρνηση είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει στα πλαίσια των προκατόχων της, δείχνοντας ανοχή και κλείνοντας το θέμα δια της… υπηρεσιακής οδού.

Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα ρατσιστικά και μισαλλόδοξα κελεύσματα της Χ.Α.. Ο μόνος δρόμος είναι η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε να ανοίξουν τα σύνορα, να αποκτήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να φτάσουν ασφαλείς στον τελικό τους προορισμό. 

Για όσο καιρό θα βρίσκονται στην πατρίδα μας, πρέπει να έχουν ισότιμες κοινωνικές πολιτικές για την αξιοπρεπή διαβίωση τους.

Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ
9/4/2016»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger