Home » » Σε βίντεο η τοποθέτηση Κουτσούμπα στην Ολομέλεια της Βουλής

Σε βίντεο η τοποθέτηση Κουτσούμπα στην Ολομέλεια της Βουλής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 | 2:08 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε την τοποθέτηση του γ.γ του ΚΚΕ στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων καθώς και εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι με το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο εξαπολύεται νέα επίθεση στα λαϊκά στρώματα την στιγμή που η κυβέρνηση απαλλάσσει τους βιομηχάνους από τον ειδικό φόρο στο φυσικό αέριο, δίνοντας ταυτόχρονα νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο.

Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι εδώ πανταχού παρούσα και η σαπίλα του συστήματος δεν γιατρεύεται με εξεταστικές επιτροπές τόνισε ο ίδιος χαρακτηρίζοντας αυτές τις μεθοδεύσεις ανάσα ζωής του συστήματος. Το ΚΚΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει έλεγχος για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και θα ψηφίσει για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής αλλά δεν έχουμε αυταπάτες για το αποτέλεσμα της κατέληξε στην ομιλία του ο Δ. Κουτσούμπας.

Εδώ όλη η ομιλία του γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger