Home » , , » "Έξω οι ξένοι"! Αλυχτάνε. Ωραία λοιπόν. Διώξτε την Κόσκο. Διώξτε την Τρόικα.(Βίντεο)

"Έξω οι ξένοι"! Αλυχτάνε. Ωραία λοιπόν. Διώξτε την Κόσκο. Διώξτε την Τρόικα.(Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 | 8:54 π.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Τι έγινε στην Ειδομένη; Αν περιμένουμε να μάθουμε από τα ιδιωτικά ΜΜΕ σωθήκαμε! Καλύτερα να ρίξουμε τα χαρτιά. Θα έχουμε περισσότερη αξιοπιστία. Το μόνο σίγουρο είναι πως χτυπήθηκαν πάλι αθώοι, άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, με χημικά και ελαστικές σφαίρες.

"Οι σκοπιανοί το έκαναν"! Λένε οι ντόπιες λέρες. Ναι μωρέ, γιατί οι έλληνες μπάτσοι δε ρίχνουν ποτέ χημικά, μόνο λουλούδια. Εξ ου και το σύνθημα "Μπάτσοι λουλούδια γεωπόνοι".

Μας είχαν πρήξει οι καπιταλιστές για δεκαετίες. "Το τείχος του Βερολίνου αυτό, το τείχος εκείνο..." Κι ας έγινε σε μια περίοδο εντονότατης ψυχροπολεμικής αντιπαράθεσης και καχυποψίας. Ας έγινε, για να μην μπορούν να σουλατσάρουν εύκολα οι πράκτορες της CIA και των άλλων Δυτικών, ώστε να κάνουν τότε στην Ανατολική Γερμανία, ότι έκαναν προσφάτως στη Συρία, τη Λιβύη την Ουκρανία κι αλλού. Τώρα λοιπόν τι λένε γι αυτά; Πως ονομάσουν τους φράχτες; Τείχη της περηφάνιας; Ή μήπως της απίστευτης Υποκρισίας; Αυτά δεν είναι ντροπή;

Από ποιούς φυλάνε τι; Από τα άοπλα γυναικόπαιδα κινδυνεύουν; Από αμάχους; Το χειρότερο βέβαια, εκτός από τη Γερμανία, που είναι πίσω απ' όλα αυτά, το κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Εκμεταλλεύεται πλήρως την εξαθλίωση των συνανθρώπων μας. Όχι μόνο δεν κάνει κινήσεις, ώστε να βρεθεί λύση αλλά με τον τρόπο της τσακίζει συστηματικά, σταθερά, το ηθικό και την ελπίδα των προσφύγων μεταναστών.

Ναι, σήμερα τους χτύπησαν οι μπάτσοι από τα Σκόπια. Χθες τους βαρούσαν "τα δικά μας" ΜΑΤ. Αύριο θα έρθει πάλι η σειρά του Έλληνα μπάτσου. Αφού βρήκαν αδύναμους, μη χάσουν την "ευκαιρία". "Είχαμε τραυματίες αστυνομικούς" λέει η FYROM. Πώς τραυματίστηκαν; Μπήκαν σκλήθρες στα κουλά τους από τα γκλομπ που βάραγαν τους άοπλους; Μήπως κάηκαν τα μπροστινά τους πόδια εξ αιτίας της υπερθέρμανσης των όπλων;

Δεν μπορώ τέλος να μη κάνω εμετό από αυτά που λέει η ΝΔ παρέα με τους φασίστες. Το πρόβλημά τους είναι μήπως και μπήκαν στο ελληνικό έδαφος Σκοπιανοί! Μας λένε ότι δακρυγόνα έπεσαν στο ελληνικό έδαφος. Το ότι αυτά τα δακρυγόνα και οι σφαίρες είχαν στόχο ανθρώπους, δεν τους νοιάζει!

Αλλά ο εθνικιστής, ο φασίστας, ο νεοδημοκράτης έτσι είναι. Δεν πειράζει που στον πισινό του έχουν μπει για τα καλά 3 (με το συμπάθιο) μνημόνια made in EU - USA, άμα πέσει τίποτα από τα Σκόπια, δε πα 'ναι φύλλο από δέντρο, θα γίνει χαμός!

"Έξω οι ξένοι"! Αλυχτάνε. Ωραία λοιπόν. Διώξτε την Κόσκο. Ή μήπως είναι Έλληνες; Διώξτε την Τρόικα. Κάντε μια διαδήλωση εναντίον τους, άντε ντε! Αυτούς τους προσκυνάτε όμως. Αλλά όσοι είναι πλούσιοι και θέλουν να γίνουν πλουσιότεροι κάνοντας εμάς φτωχότερους είναι οι πραγματικοί εχθροί.

Ο Αντίπαλος ΔΕΝ είναι ο ξένος αλλά ο πλούσιος. Έλληνας, Αμερικάνος, Κινέζος, Ευρωπαίος... δεν έχει καμία σημασία. Χρήμα μόνο θέλει. Ο χρυσός δεν έχει πατρίδα ή θρησκεία. Δεν ήρθε ο Σύριος να ζητήσει ΕΝΦΙΑ. Άρα δεξιοί, δεν είστε εναντίον όλων των ξένων, είστε εναντίον όσων δεν έχουν λεφτά. Αλλά κι εγώ φτωχός είμαι. Επομένως είμαι εναντίον σας κανάγιες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger