Home » » Θ. Πάγκαλος: Μετά το γιαούρτωμα, το πρόστιμο

Θ. Πάγκαλος: Μετά το γιαούρτωμα, το πρόστιμο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Απριλίου 2016 | 9:50 μ.μ.


Αν πιθανόν δεν θυμάστε τους λόγους για τους οποίους είχε εισπράξει ένα γιαούρτωμα ο Θ. Πάγκαλος στην Κερατέα τον Μάρτη του 2011 δείτε αυτό το βίντεο.

Ηταν η εποχή που ο τότε κυβερνητικός αξιωματούχος είχε πάρει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ μπουρδολογόντας ως συνήθως με κατάληξη των λεγομένων του ότι  αυτό το γιαουρτάκι που δέχτηκε ήταν η αφετηρία για  «τη μεγάλη του πρόβα του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους».

Είχε γίνει πιο συγκεκριμένος και σαν επικεφαλής των «ανταρτών» κατονόμαζε τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού  αποδίδοντας του μάλιστα μια σειρά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς («βλαχοδήμαρχο», «μεγάλο απατεώνα» κ.α). Ο Σ. Ιατρού κατέθεσε αγωγή εναντίον του τότε αντιπροέδρου της κυβέρνησης και η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας ήταν καταπέλτης για τον Πάγκαλο.  Πέρα ότι τον καλεί να πληρώσει πρόστιμο 7.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προξένησε στον πρώην δήμαρχο, θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα καθώς είναι επίσης αναγκασμένος να δημοσιεύσει με δική του δαπάνη σε δυο ημερήσιες εφημερίδες την δικαστική απόφαση.

Πάντα τέτοια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger