Home » , » Η "σοβαρή Χρυσή Αυγή" είναι για γέλια

Η "σοβαρή Χρυσή Αυγή" είναι για γέλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 | 8:27 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

 Τελικά η "σοβαρή Χρυσή Αυγή" είναι για γέλια. Κανονικά δεν πρέπει να ασχοληθώ καν αφού πρόκειται περί πτώματος και μάλιστα σκελετού. Μπαίνω όμως στον πειρασμό για να πω μερικά πράγματα για την ανακύκλωση.

Ο χέρι - χέρι μακροχέρης Καρατζαφέρης έσμιξε με το Μπαλτάκο, το γνωστό, αυτόν που ούτε ο Σαμαράς τον άντεξε κι από αυτή την ένωση των δυο βγήκε κάτι, που κανονικά η θέση του είναι στο βόθρο, αφού πατήσουμε το καζανάκι. Όμως το σύστημα το βάπτισε κόμμα.
Το κόμμα αυτό λοιπόν ζέχνει. Πως είναι δυνατόν με δυο παλιά (διε)φθαρμένα υλικά να γίνει κάτι καινούριο; Αν πάρεις δυο κλούβια αυγά και τα χτυπήσεις, νομίζεις πως θα έχεις καλή, φρέσκια η ομελέτα;

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο θράσος ακόμα και σε ακροδεξιό κηφήνα, ώστε να να θέτει ερωτήματα του τύπου. "Η χώρα είναι υπό ξένη οικονομική κατοχή επί έξη χρόνια. Ως πότε;" Ως τότε που οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, που ρημάξατε, θα σας πάρουν στο κυνήγι, εσάς και τους υπόλοιπους υπηρέτες των τοκογλύφων.

Μας δουλεύεις έτσι Καρατζαφέρη; Μας κάνεις πλάκα. Εσύ ρε δεν ήσουν που στήριξες τον Παπανδρέου και το Μνημόνιο; Δεν συνεργάστηκες με το ΠΑΣΟΚ; Με τα ελικόπτερα τι έγινε; Τι γλύτωσες πάλι έτσι;

Όσο για τον Μπαλτάκο από το Σαμαρά στον Καρατζαφέρη. Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη. Φοβερή επιλογή. Αλλά ακροδεξιός είναι τι περιμένεις; Πρόσεξε μην βρίσεις πάλι δεν ξέρεις ποιός θα σε βιντεοσκοπήσει.

Πλάκα έχουν, θα γελάσει κι ο Κουβέλης με τα ποσοστά που θα πάρουν. Λέγεται ότι θα πάνε μαζί τους κι άλλοι τέτοιοι. Θαυμάσια! Τα σκουπίδια στη νέα χωματερή λοιπόν.

Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι τα νερά που ψαρεύουν. Παρουσιάζονται, μετά τα όσα έχουν κάνει κι έχουν πει υπέρ της ΕΕ, ως ευρωσκεπτικιστές! Πέρα από ότι διαφωνώ με το β' συνθετικό της λέξης το "σκεπτικιστές" καθόσον για να υπάρχει σκέψη πρέπει να υπάρχει μυαλό, είναι ολοφάνερο πλέον, ότι ο κόσμος άρχισε να αηδιάζει με την ΕΕ και τα τερτίπια της, άρχισε να κατανοεί πως το Μνημόνιο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνουμε στην παγίδα που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι επειδή σίγουρα δεν θέλει ούτε αντέχει Μνημόνιο, απορρίπτει πλέον όλο το πακέτο.

Άλλο ένα μαξιλαράκι λοιπόν μη χαθεί ψηφαλάκι δεξιού στην αποχή. Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σημασία, απλά δείχνουν τον πανικό των τοκογλύφων. Αν φτάνουν να ξεθάψουν τον Καρατζαφέρη και το Μπαλτάκο, ξεμένουν πλέον από κόλπα.

Θα γελάσουμε σίγουρα, το τσίρκο αυτό έχει όλα τα δοκιμασμένα νούμερα. Ο πυρσός για σήμα είναι καλή ιδέα, αλλά δεν πάει με το "εθνική ενότητα" πάει με το "στάχτη και μπούλμπερη", το "πυρκαγιά" ή το "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ". Αλλά και το "εθνική ενότητα" έχει την πλάκα του. Ταιριάζει βέβαια καλύτερα το "εθνικιστική δυάδα και άλλα αλλοπρόσαλλα", το "δίδυμο της αρπαχτής", "ντουέτο της συμφοράς" πάντως ενότητα θα έχουν. Αν φύγει ο ένας θα αποχωρίσει το μισό κόμμα.

Αναρωτιέμαι όμως και για κάτι άλλο. Ο Μητσοτάκης τολμά να μιλάει για σκάνδαλα και για ρουσφέτια, το Καρατζαφέρης μας παρουσιάζεται "ευρωσκεπτικιστής", ο Άδωνης λέει ότι πρέπει να δώσουμε ονόματα δημίων και λαμογιών σε δρόμους ή πλατείες... Πάνε να μας τρελάνουν ή προσπαθούν να το παίξουν τρελοί κι επομένως να επικαλεστούν το ακαταλόγιστο, γιατί βλέπουν ότι ζυγώνει η ώρα της δικαιοσύνης;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger