Home » , , » Περίεργη "αφωνία" "αρμοδίων", ΜΜΕ και Μανώλη Σφακιανάκη

Περίεργη "αφωνία" "αρμοδίων", ΜΜΕ και Μανώλη Σφακιανάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Απριλίου 2016 | 11:55 μ.μ.


Πιθανόν θα έπρεπε να μας εντυπωσιάσει η «αφωνία» που έχει υπάρξει από όλα τα ΜΜΕ αλλά και τον ίδιο τον επικεφαλής της μπατσάδικης υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το Hot Doc.
Εχουμε συνηθίσει όμως από το «θάψιμο», από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, σοβαρών αποκαλύψεων, πόσο μάλλον όταν αφορούν «καταξιωμένους» -σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα- «υπηρέτες του νόμου και της τάξης».

Εχουν περάσει αρκετές μέρες από την κυκλοφορία του περιοδικού που με το δημοσίευμα του εγείρει πάρα πολλά ερωτηματικά που λογικά σε ένα σοβαρό αστικό κράτος θα υπήρχε εισαγγελέας να προχωρήσει στις διερεύνηση των γραφομένων που φέρουν τον Μανώλη Σφακιανάκη να εμπλέκετε αν όχι να καθοδηγεί ασφαλίτικες ενέργειες που δημιουργούν πάρα πολλά σοβαρά ερωτηματικά ως προς την νομιμότητά τους (Το γράφουμε όσο  διακριτικά γίνεται).

Αντί αυτού όμως όχι απλώς δεν αντέδρασε κανείς «αρμόδιος» αλλά και ο ίδιος ο Μ. Σφακιανάκης που παρουσιάζεται να έχει καίριο ρόλο σε υποθέσεις που στοίχησαν μέχρι και την ζωή ανθρώπων –ο σύντροφος και φίλος μας, αγωνιστής για δεκαετίες της Αριστεράς Παναγιώτης Βήχος λίγο πριν χάσει την ζωή του έλεγε ότι «Ο Σφακιανάκης και η υπηρεσία του «μου έβγαλαν τον καρκίνο»- απαξιώνει να κάνει την παραμικρή τοποθέτηση σε όσα του αποδίδει το περιοδικό.

Γιατί αυτή η στάση «αρμοδίων», ΜΜΕ και Σφακιανάκη; Τι να υποθέσει κανείς;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger