Home » , » Ο λόγος που βγήκαν οι ακροδεξιοί στην Αυστρία

Ο λόγος που βγήκαν οι ακροδεξιοί στην Αυστρία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο λόγος που βγήκαν οι ακροδεξιοί στην Αυστρία είναι ο ίδιος λόγος που είχε βγει ο Χίτλερ στη Γερμανία. Είναι η αιτία που τα ζόμπι του ναζισμού βγήκαν από τους τάφους τους.

Κάθε φορά που στριμώχνεται ο καπιταλισμός καλεί τους σωματοφύλακες του, το ναζισμό. Η πλούσιοι, τα ΜΜΕ, το κράτος στηρίζει φανερά το παρακράτος. Παρουσιάζουν ως "λύση" την πιο αυταρχική, ανελεύθερη μορφή του συστήματος.

Γιατί να μην ψηφίσουν τον επίσημο φασίστα όταν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα υιοθετούν και εφαρμόζουν ναζιστικές πρακτικές; Αυτό λέγεται ξέπλυμα. Όταν τα εγκλήματα του φασισμού τα κάνουν οι υπόλοιποι πολιτικοί που δεν αυτοαποκαλούνται "εθνικιστές -ακροδεξιοί" δεν προσπαθούν να περάσουν ένα πλαστό μήνυμα πως τάχα αυτή είναι η λύση;

Όταν τα ΜΜΕ υιοθετούν τις απόψεις των ναζί, άσχετα με τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν, όταν υπάρχει διάκριση μεταξύ των ανθρώπων, όταν χαρακτηρίζονται αθώοι συνάνθρωποι μας εκ των προτέρων "επικίνδυνοι", όταν ταυτίζονται θύματα και θύτες, ποιός ενισχύεται; Ο ναζισμός.
Οι πλούσιοι κατανοούν ότι με αυτά που κάνουν θα υπάρξει Αντίσταση. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν την επιθυμία για αλλαγή, είναι ο φασισμός. Παρουσιάζουν έτσι ως "νέο" την πιο άθλια και ξεπερασμένη μορφή του καπιταλισμού: Τη δικτατορία.

Άσχετα με τον τρόπο που θα έρθει ο ναζί στην εξουσία τόσο η μέθοδος όσο και το αποτέλεσμα είναι ίδια για όλους τους χουντικούς. Είτε με πραξικόπημα, είτε με εκλογές μόλις ο φασίστας πάρει την εξουσία θα καταργήσει ακόμα και τις ελάχιστες ελευθερίες που απόμειναν. Θα στερήσει δικαιώματα, θα επιβάλει λογοκρισία, θα ψάξει για εξωτερικούς και εσωτερικούς "εχθρούς". Με πρόσχημα την ασφάλεια θα καταπιέσει, θα καταδιώξει αθώους. Μπορεί να μην το κάνει όπως ο Χίτλερ, αλλά ο σκοπός θα είναι η καταστολή, ο φόβος.

Μέσα σε κάθε φασισμό ανθεί η ρουφιανιά κι ευδοκιμεί η διαφθορά. Μπορεί στην αρχή για ξεκάρφωμα να τιμωρήσει έναν ή δυο διεφθαρμένους αστούς πολιτικούς, αλλά το σίγουρο είναι πως θα πέσουν με τα μούτρα στο δημόσιο χρήμα, όταν μάλιστα δεν θα φοβούνται την απώλεια της εξουσίας ή τον έλεγχο.

Θέλουν αλήθεια οι Ευρωπαίοι πόλεμο; Θέλουν οι πλούσιοι βιομήχανοι εφοπλιστές και τραπεζίτες να γίνονται ακόμα πλουσιότεροι, ενώ οι μισθοί των εργατών και οι εργασιακές κατακτήσεις να κονιορτοποιηθούν με το πρόσχημα ότι "αυτό προστάζει η Πατρίς"; Θέλουν ακόμα περισσότερο φόβο και καταπίεση;

Τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους κεφαλαιούχους παραχαράσσουν την Ιστορία. Ρωτήστε να σας πουν γιατί πανηγύριζαν όταν έπεσε η χούντα. Γιατί η αστική δημοκρατία αναγκάστηκε να φυλακίσει τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος. Πως φτάσαμε στο διαμελισμό της Κύπρου.

Στην Ελλάδα η δήθεν αριστερή κυβέρνηση δίνει επιχειρήματα στις δολοφονικές συμμορίες της δεξιάς. Ξεπλένει το φασισμό δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αντί να πετάξει με τις κλωτσιές τους εκπροσώπους των τοκογλύφων τους φιλά τα οπίσθια. Αντί να φύγει από την παγίδα του φασισμού ζητάει συνόδους κι αποφάσεις που θα μας γδάρουν περισσότερο. Αλέξη, είσαι ο βλάκας "σοσιαλιστής" που θα φέρει τον "Αδόλφο", όπως τότε στη Βαϊμάρη. Φτιάξε καλύτερα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκεί θα σε βάλουν. Φύγε από την ΕΕ, πριν είναι πολύ αργά. Οι νέοι εκλεκτοί των δανειστών είναι κανίβαλοι, όχι απλά πουλημένοι όπως εσύ. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger