Home » , » Παραμύθι news

Παραμύθι news

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2016 | 11:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα site της ακροδεξιάς είναι συνηθισμένα στα παραμύθια. Ζήτημα αν τους ξεφύγει μια αλήθεια στα 100 άρθρα που βάζουν. Πολλά από τα οποία αναφέρονται σε θεωρίες συνομωσίας, προφητείες ξεχνώντας το "Μετά Χριστόν πας προφήτης γάιδαρος". Η μανία τους να κάνουν προπαγάνδα τους γελοιοποιεί εντελώς αφού χρησιμοποιούν ψέματα κι αποκυήματα φαντασίας, νοσηρής αρκετές φορές.

Κάπου πήρε το μάτι μου "Άφορμη για… έμπνευση αποτέλεσε για κάποιους η πρόταση του Βέλγου Σκηνοθέτη Γιάν Φάμπρ και αποφάσισαν να προτείνουν την Ελληνική version του Τζίμη Πανούση που στην τελική… αναδεικνύει το πιό διάσημο “ελληνικό σπόρ”…"

Μας παρουσιάζει ένα νούμερο του το οποίο όμως είναι πολύ παλιότερο και επομένως αποκλείεται να είναι η έμπνευση του ο Φαμπρ. Για του λόγου το αληθές δείτε την ημερομηνία που το ανέβασαν στο yoytube 28 Απρ 2009 που πάει να πει πως η παράσταση ήταν ακόμη παλιότερη. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να ήταν το φινάλε από το έργο "Της πατρίδας μου η σημαία" που γυρίστηκε το 2000!

Όπως το Mega τη γιαγιά από την Αφρική το 2012 την έκανε ελληνίδα το 2015. Από αξιοπιστία η δεξιά άλλο τίποτα. Οτιδήποτε για να δέσει η προπαγάνδα.

ΥΓ. Είναι αστείο πάντως το video. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger