Home » , , » Ο Σ. Μάνος ζηλεύει. Η "αριστερή" κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο)

Ο Σ. Μάνος ζηλεύει. Η "αριστερή" κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 | 10:01 μ.μ.

«Εγίναμεν η χλεύη των ηττημένων», της δεξιάς παράταξης δηλαδή, έλεγε από το βήμα του κοινοβουλίου τον Μάρτη του 1964, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο επονομαζόμενος και «παπατζής».

Την φράση αυτή θυμηθήκαμε όταν παρακολουθώντας –στο βίντεο που παραθέτουμε- τα όσα διαδραματίστηκαν σε συνεδρίαση της βουλής και βλέποντας τον γραφικό βουλευτή – τηλέμπορα Α. Γεωργιάδη να ειρωνεύεται τα κυβερνητικά στελέχη για την τεράστια κυβίστηση τους που έχει σαν αποτέλεσμα να ξεπουλούν την όποια κρατική περιουσία έχει απομείνει.

Αντί για δικό μας σχόλιο θεωρήσαμε προτιμότερο να παραθέσουμε σε ηχητικό τα όσα σχετικά είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Το μόνο που πιθανός θα έπρεπε να συμπληρώσουμε είναι ότι η λαϊκή αντίδραση σε όσα σχεδιάζουν άλλοι για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας, δεν έχει καμιά αναντιστοιχία με τον πόλεμο που δέχεται ο κόσμος της εργασίας και τα λαϊκά στρώματα.
Είναι μια θλιβερή διαπίστωση αλλά δυστυχώς αληθινή. Και σίγουρα όλοι μας πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί υπομένουμε μοιρολατρικά την βάρβαρη καπιταλιστική επίθεση που δεχόμαστε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger