Home » , , » Μετά τον Κ. Λάσκαρη και η Ν. Μπακογιάννη καταργεί την πάλη των τάξεων.

Μετά τον Κ. Λάσκαρη και η Ν. Μπακογιάννη καταργεί την πάλη των τάξεων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 | 5:41 μ.μ.

Ε, τελείωσε. Είναι δεδομένο. Οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα. Μας κάνουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα. Ποιος Καμένος με την μπουρδολογία του, ποια Βαγενά με τις παπαριές της
Η Ντόρα τους έκανε ίσωμα όλους με την βαθυστόχαστη εκτίμηση σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, κάνοντας επιστήμονες να σχίσουν τα πτυχία τους και εργάτες να την αναζητούν για να της πουν … δυο Γαλλικά.

«Η Ελλάδα δεν είχε τάξεις. Δεν είχε αριστοκρατία. Υπήρξαν άνθρωποι που ξεκίνησαν φτωχοί και έγιναν τρανοί ... Αυτό που καλλιεργείται σήμερα είναι ένας διχασμός …», ακούσαμε να μας λέει το τέκνο του Μητσοτάκη.
Το πρόβλημα είναι ότι το νεοδημοκρατικό στέλεχος ήρθε δεύτερο. Την ίδια διαπίστωση είχε κάνει και ο αλήστου μνήμης υπουργός του «εθνάρχη», Κώστας Λάσκαρης, και μάλιστα με νόμο του, τον Μάη του 1976, κατάργησε την «πάλη των τάξεων».

Πάντως οι χρήστες του διαδικτύου δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη.  Στο twitter έχει στηθεί ένα ξέφρενο πανηγύρι με τις δηλώσεις της Ν. Βαρδινογιάννη … να σέρνουν το χορό.  Παρακάτω μια μικρή γεύση:








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger