Home » , » ΣΕΒ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

ΣΕΒ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαΐου 2016 | 5:29 μ.μ.

Πηγή: «ΚΟΝΤΡΑ»

Χολή έσταζε το πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας του Ψυχάρη την περασμένη Πέμπτη: «Παράξενες συμμαχίες ονειρεύεται ο ΣΕΒ - Νουθεσίες για πολιτική συναίνεση των κομμάτων και πιστή εφαρμογή του Μνημονίου». Αμα δούμε και τον Ψυχάρη... αντιμνημονιακό, θα τα έχουμε δει όλα. Προς το παρόν τον βλέπουμε να κάνει θεαματικές κωλοτούμπες, προκειμένου να τα βγάλει πέρα στη σύγκρουσή του με τους Τσιπραίους. Γιατί είναι κωλοτούμπα να κατηγορεί τον ΣΕΒ ότι ονειρεύεται «παράξενες συμμαχίες», επειδή ο πρόεδρός του απευθύνει νουθεσίες για πολιτική συναίνεση των κομμάτων, η φυλλάδα που μέχρι πριν από λίγο καιρό πρωταγωνιστούσε στο πλασάρισμα των σεναρίων περί οικουμενικής κυβέρνησης, κατηγορώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι κακώς δε στηρίζουν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, μολονότι έχουν ψηφίσει το Μνημόνιο.

Για λόγους που επακριβώς γνωρίζει μόνο... η γάτα Ιμαλαΐων, η φιλία Ψυχάρη-Τσίπρα χάλασε. Και η γραμμή άλλαξε. Τα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης έδωσαν τη θέση τους σε πολεμική κατά της κυβέρνησης και στήριξης και του Κούλη και του παρδαλού Κέντρου (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και σία).

Ο ΣΕΒ, όμως, δεν έχει κανένα λόγο να λειτουργήσει σαν εκπρόσωπος του Ψυχάρη, ο οποίος επιχειρηματικά δε βρίσκεται και στα καλύτερά του αυτή την περίοδο. Ο ΣΕΒ εκπροσωπεί το μεγάλο κεφάλαιο ως σύνολο, ο ΣΕΒ έχει συνομιλητές στο εξωτερικό (σε επιχειρηματικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο) και γι' αυτό στηρίζει εκείνο το πολιτικό σχήμα που προωθεί στη σημερινή φάση τη μνημονιακή πολιτική, την πολιτική της κινεζοποίησης και της στήριξης του κεφαλαίου, ξένου και ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

21 Μαΐου 2016 στις 9:33 μ.μ.

Λάθος.
Ο ΣΕΒ η αστικη τάξη τους κατασκεύασε, όπως και όλες τις αλλες αποχρώσεις της βρωμερης σοςιαλδημοκρατιας, για να τους χρησιμοποιήσει οταν η προηγούμενη εκδοχή, ΠΑΣΟΚ, αχρηστεύτηκε.

21 Μαΐου 2016 στις 10:27 μ.μ.

http://youtu.be/2sea6md8Tvw

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger