Home » , » Διαφωνίες μεταξύ δημίων...

Διαφωνίες μεταξύ δημίων...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 | 10:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούλη μου με τα κουλά σου! Τι ξεστόμισες πάλι τρελό αγόρι; Τι βαρύγδουπη αρλούμπα μας είπες; "Αυτή είναι η στρατηγική του Τσίπρα μίσος και διχασμός"!
Γιατί Κούλη μου χαρίζεις στον Αλέξη κάτι που σου ανήκει δικαιωματικά; Μίσος και διχασμός, κουλό μου παιδί, είναι το άλλο όνομα της ΝΔ. Να σου θυμίσω μερικά από τα πολλά "ενωτικά" σας συνθήματα; "Πασόκια και κομμούνια θα γίνετε σαπούνια", "Φόλα στο σκύλο του ΠΑΣΟΚ", "Κομούνια - προδότες - μειοδότες"...
Κι άλλα τέτοια που δείχνουν... την "αγάπη" του δεξιού κανίβαλου. Μην ξεχάσουμε τα πρόσκαιρα ή τα τοπικά, όπως το "Τιμή και δόξα στον Γιάννη Καλαμπόκα" το οποίο φώναζε κάποτε η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας...

Φυσικά, οι νεοδημοκράτες ποτέ δε θα γίνουν σαπούνια. Οι κενώσεις του εντέρου μόνο για λίπασμα χρησιμεύουν. Αν πούμε για τις διώξεις, τους τραμπουκισμούς, το παρακράτος της δεξιάς, δε θα μας φτάσει ο σκληρός δίσκος. Αυτά, θα μου πει ο Κυριάκος, γίνονταν "παλιά". Κι ας λέει η παροιμία "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του".
Αλλά και με το Δημοψήφισμα, απ' ότι θυμάμαι, η ΝΔ είχε υιοθετήσει σκληρότατους χαρακτηρισμούς. Δεν μιλάω για το χαρτί υγείας της Βούλτεψη, όμως κάποιοι απειλούσαν με "ειδικά δικαστήρια σε περίπτωση που βγούμε από την ΕΕ". Κούλη, ρώτα την αδελφούλα σου τη Ντόρα, μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά.

Η κατεξοχήν παράταξη του διχασμού λοιπόν, η οποία θέλει να απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν διαφορετικά φρονήματα, για να βολευτούν τα βαφτιστήρια του Επίτιμου, αυτοί που δεν δέχονται καν να φοράνε άλλοι κόκκινα ρούχα, τολμά να μιλά για διχασμό! To απόλυτο troll.
Είπες κι άλλο Κυριάκο. "Ότι υποφέρουν όλοι" κι αυτοί που ψήφισαν το ΟΧΙ στην υποτέλεια, κι όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στη δουλεία. Οι πιο πολλοί σίγουρα, αλλά "όλοι"; Σα να λέμε... ο Μπόμπολας υποφέρει; Οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι Τραπεζίτες; Με τόσα που μασάνε μάλλον υποφέρουν από τερηδόνα και φούσκωμα.

Το ότι κάποιος από τους δοσίλογους του ΣΥΡΙΖΑ, που εφαρμόζουν τη ΔΕΞΙΑ πολιτική - την καταδική σας νεοφιλελεύθερη πολιτική, είπε για "πάλη των τάξεων", δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά, με τρόπο που αλλοιώνει το νόημα τους, γιατί θέλει να προσφέρει υπηρεσία στους τοκογλύφους, αφού ξέρει, πως οτιδήποτε κι αν πει τώρα, μας προκαλεί αηδία. Το ανακάτωμα στο στομάχι είναι μια αυθόρμητη οργανική αντίδραση μόλις τους βλέπουμε. Λένε λοιπόν που και που κάποια αριστερά, ακριβώς για τα να απαξιώσουν.

Φυσικά και θα ήταν δίκαιο να πληρώσουν οι πλούσιοι, όσοι θέλουν να κοπεί η σύνταξη κι ο μισθός, όποιοι θέλουν ευρώ με κάθε τρόπο, ακόμα και με απολύσεις, ξεσπίτωμα, στέρηση βασικών αγαθών των αδυνάτων, αλλά δεν πρόκειται! Γιατί ο υπουργός είπε και το άλλο, που επίτηδες ο Μητσοτάκης έκανε ότι δεν το άκουσε, καθόσον συμφέρει τους τοκογλύφους. "Ψηφίσαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο!" Ε όχι! Δεν ψήφισε ο κόσμος αυτό που απέρριψε στο Δημοψήφισμα. Εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, και τα λοιπά δεκανίκια το κάνατε. Εγκληματίες είστε εσείς.

Κούλη την πάτησες. Ξεχνάς κάτι που όλοι εμείς θυμόμαστε καλά: Ότι η πολιτική των Μνημονίων είναι του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων. Μαζί τα ψηφίσατε, ΟΛΟΙ σας. Το καλοκαίρι τι ψήφιζες εσύ προσωπικά μαζί με το κόμμα σου; Μνημόνιο! Ψήφισες το θάνατο μας. Τώρα διαφωνείς (δήθεν) με τον τρόπο που θα μας σκοτώσουν. Προτιμάς άλλα βασανιστήρια. Διαφωνίες μεταξύ δημίων...

Χαίρομαι πάντως που αναγνωρίζεις σαν αντιπολίτευση πως όσα προτίθεσαι να κάνεις, αν ποτέ σου δοθεί εξουσία, θα έχουν τραγικά αποτελέσματα σε όλους τους Έλληνες. Είσαι συνειδητά ασυνείδητος, αυτό στο αναγνωρίζουμε όλοι... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger