Home » » Συντονιστείτε σήμερα στις 10μμ στον ρ/σ και ακούστε μια εκπομπή που παρουσιάζουν και επιμελούνται Τούρκοι καλλιτέχνες

Συντονιστείτε σήμερα στις 10μμ στον ρ/σ και ακούστε μια εκπομπή που παρουσιάζουν και επιμελούνται Τούρκοι καλλιτέχνες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 | 10:11 μ.μ.

Κάποια τεχνικά απρόσμενα προβλήματα που προέκυψαν (είναι ζήτημα χρόνου να τα ξεπεράσουμε) μας στέρησαν την δυνατότητα να κάνουμε «ζωντανή» εκπομπή στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό με φίλους – συντρόφους από την Τουρκία.

Μας έστειλαν όμως μια ηχογραφημένη εκπομπή με ποιοτικά έντεχνα τραγούδια που ακούγονται στην γειτονική χώρα. Στις 10 μμ, λοιπόν και για μιάμιση περίπου ώρα ακούμε μουσικά ακούσματα που επέλεξαν η  Nurcan και Cem. Οι ίδιοι ακούγονται στην εισαγωγή και στο φινάλε της εκπομπής.

Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να κάνουμε «ζωντανές» εκπομπές που δεν θα περιορίζονται σε μουσικές επιλογές αλλά θα αναφέρονται στην κουλτούρα των λαών της Τουρκίας, στην πολιτική κατάσταση της αυτής της  χώρας, στην ιστορική διαδρομή των λαών μας. (Η ταυτόχρονη μετάφραση από τα Τουρκικά στα Ελληνικά είναι ένα θέμα –τεχνικό περισσότερο- που πιστεύουμε ότι τελικά δεν θα σταθεί εμπόδιο να πραγματοποιήσουμε τους σχεδιασμούς μας).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger