Home » , » Ε. όχι, λοιπόν να μας παρουσιάζονται τιμητές του δημόσιου βίου κάτι μπασιμπουζούκηδες σαν τον Παντελή Καψή και τον Θ. Χειμωνά.

Ε. όχι, λοιπόν να μας παρουσιάζονται τιμητές του δημόσιου βίου κάτι μπασιμπουζούκηδες σαν τον Παντελή Καψή και τον Θ. Χειμωνά.

Από giorgis , Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 | 11:33 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την αυριανή συγκέντρωση των "μενουμεευρωπαίων" στο Σύνταγμα που ζητούν να φύγει η κυβέρνηση. Αλλωστε έχουν γραφτεί τόσα πολλά στο διαδίκτυο για το ποιοι κινούν τα νήματα αυτής της συγκέντρωσης, τι επιδιώκουν και πώς προχωρούν στην οργάνωσή της, που θα ήταν πλεονασμός να ανακυκλώσουμε και εμείς τα όσα έχουν δει την δημοσιότητα.

Βλέποντας όπως το σχετικό ρεπορτάζ από το σημερινό  κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο του Σκάι δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε μια τηλεγραφική αναφορά.

Ακούσαμε, λοιπόν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την Ελιά και τομεάρχη  Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάση Χειμωνά να σχολιάζει τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών γ’ αυτή την συγκέντρωση και να μας λέει: «Οι Συριζαίοι είναι χυδαίοι στο facebook και εμείς το έχουμε βιώσει πέντε χρόνια τώρα». 
Μάλιστα. Και το ισχυρίζεται αυτό ένας ογκόλιθος πολιτικής σκέψης που δημοσίως «Γαμάει κώλους μανάδων που τραγουδάνε Πάριο, γενικώς εκδικείται με το γαμήσι τις γυναίκες που δεν τις γουστάρει», όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Από κοντά και ο Παντελής Καψής που κάνει λόγο για μισαλλόδοξες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που «θέλουν να χρωματίσουν κομματικά την εκδήλωση», ενώ ταυτόχρονα «η κυβέρνηση φέρνει στην επικαιρότητα τον εσωτερικό εχθρό…» μπλα μπλα…

Και είναι σωστό ότι αντικειμενικά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω τις προβολής που κάνει σ’ αυτή την κινητοποίηση -πρωτοσέλιδο της «Αυγής», αλλεπάλληλες αναρτήσεις σε φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες «Κουτί Πανδώρας», «Αλ Τσαντίρι» κ.α-  δικαιώνει την εκτίμηση του ΚΚΕ: «Είναι φανερό ότι η ίδια η κυβέρνηση μέσω των δηλώσεων διαφόρων στελεχών της συνειδητά διαφημίζει την πρωτοβουλία Παρατηθείτε. Επιλέγει να αντιπαρατεθεί με ένα εύκολο αντίπαλο ίδιας στρατηγικής στόχευσης».

Από κει και πέρα όμως εξοργίζει το θράσος που έχουν κάτι μπασιμπουζούκηδες σαν τον Π. Καψή  οι οποίοι παρουσιάζονται τιμητές του δημόσιου βίου.
Μιλάμε για ένα διαχρονικό εξουσιαστικό θρασίμι, που σαν ακριβοπληρωμένο στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη  -αμειβόταν με 18.014 ευρώ τον μήνα- πρωτοστάτησε σε ένα βίαιο πρόγραμμα «εξυγίανσης», του ΔΟΛ το οποίο περιλάμβανε απολύσεις, μειώσεις μισθών, αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, απειλές κατά των εργαζομένων κ.α. Αγαπημένο παιδί του Ψυχάρη, όταν έφυγε από τον ΔΟΛ έλαβε μια τεράστια αποζημίωση πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, -την στιγμή που ο ΔΟΛ έβαζε λουκέτο στον εκδοτικό του οίκο «Ελληνικά Γράμματα» πετώντας στο δρόμο 94 εργαζόμενους που βρέθηκαν σε δικαστικές περιπέτειες για να πάρουν την αποζημίωσή τους- ενώ αν και δεν υπήρξε ποτέ εκλεγμένος βρισκόταν συνεχώς  πλουσιοπάροχα αμειβόμενο κυβερνητικό στέλεχος πριν καταλήξει να σιτίζεται από τα ταμεία του Αλαφούζου.
Εμειναν στην ιστορία οι προκλητικές σπατάλες του -676.000 ευρώ μας στοίχισε το πολιτικό του γραφείο σαν  υφυπουργού  Δημόσιας Τηλεόρασης για μερικούς μήνες- ενώ πάντα με τις πλάτες του ΔΟΛ υπήρξε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ε. όχι, λοιπόν να μας παρουσιάζονται τιμητές του δημόσιου βίου κάτι μπασιμπουζούκηδες σαν τον Παντελή Καψή και τον Θ. Χειμωνά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger