Home » , , » Ναζί και ιερατείο: Το ένα χέρι νίβει το άλλο κι οι δυο το πρόσωπο του Καπιταλισμού

Ναζί και ιερατείο: Το ένα χέρι νίβει το άλλο κι οι δυο το πρόσωπο του Καπιταλισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 | 6:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Ένα ναζιστικό κάθαρμα μισεί τους πάντες. Ακόμα και τους ναζί των άλλων χωρών ή θρησκειών. Χαίρεται όμως κι αυτοϊκανοποιείται με την ανθρωποσφαγή, που κάνουν οι ομοϊδεάτες του. Άσχετα, αν θέλει να τους σκοτώσει κι αυτούς.

Οι κομμουνιστές, οι ομοφυλόφιλοι, οι μειονότητες, είναι το αγαπημένο μενού των ανθρωποφάγων. Ειδικά οι πρώτοι. Όχι ότι δεν θα τους σκλαβώσει όλους, πως θα τη γλυτώσουν οι υπόλοιποι, πως δεν θα εκτελέσει κάθε άνθρωπο που διαφωνεί, ή που απλά έχει δική του γνώμη, που σκέπτεται. Οι ναζί ζηλεύουν τρομερά όσους στέφονται, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν αυτή την ικανότητα. Γι αυτό ο ναζί του Ισλάμ, αφού σκοτώσει όσους μπορέσει, θα απαγορεύσει την Εκπαίδευση, ενώ ο χριστιανός ναζί θα κάψει τα βιβλία.

Υπάρχει όμως πραγματικά "χριστιανός" ναζί, "μουσουλμάνος" ναζί, ή πρόκειται για σκέτο παλιοτόμαρο ναζί;
Οι ναζί, αν είναι κάτι άλλο, είναι σατανιστές. Λογικό, αφού ο Ιησούς ήταν Εβραίος, ο Θεός για το Χριστιανισμό είναι "Αγάπη", "Ελεήμων", "Φιλάνθρωπος", ενώ για το Ισλάμ "Πολυεύσπλαχνος".
Για το ναζισμό, το Έλεος είναι αδυναμία, μόνο οι δυνατοί, οι υπεράνθρωποι επιζούν. Δεν υπάρχει "Συγνώμη" δεν υπάρχει "Αγάπη", "Συγχώρεση". Ένα κράτος, ένας λαός, ένας αρχηγός κι ένα μόνο συναίσθημα: Μίσος. Μια ακόρεστη δίψα για αίμα, μια διεστραμμένη ηδονή για ανθρωποθυσίες, μια επιθυμία για σφαγές, βιασμούς, πλιάτσικο κάθε είδους σαδισμό, που θα γιατρέψει το κόμπλεξ της ανικανότητας, που θα δείξει την "ανωτερότητα" του θρασύδειλου.

Εν τούτοις το ιερατείο συνεργάζεται αρμονικότατα με τους ναζί. Οι ίδιοι πουλάνε ψεύτικη Ελπίδα, ενώ μαζί με τους φασίστες φροντίζουν για τα συμφέροντα της εκάστοτε ιθύνουσας ομάδας. Το ένα χέρι νίβει το άλλο κι οι δυο το πρόσωπο του Καπιταλισμού. Ο ιερέας θέλει το κτήνος, το χρειάζεται.

Που θα ήταν η θρησκεία χωρίς το φόβο της Κόλασης; Τι εξουσία θα είχε, χωρίς τον τρόμο της αιώνιας τιμωρίας; Χωρίς τους φανατικούς, τους δολοφόνους, τους βασανιστές, τους ηλίθιους;

Οι "ευλογημένοι" δήμιοι είναι αυτοί, που πάντα υπηρετούν τους υποκριτές ιερείς. Αυτοί φροντίζουν τη διάδοση του φόβου, είναι απολύτως αναγκαίοι. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, οι θρησκείες μπορούν χωρίς Θεό, χωρίς Κόλαση όμως, πως θα υποτάξουν; Αυτός είναι ο λόγος που, σε πολλές δοξασίες, ο Θεός πεθαίνει, άσχετα αν αναστήνεται, όχι όμως ο Σατανάς! Θα νικηθεί στο "τέλος", ένα τέλος που θα έρθει, όταν καταστραφεί ο κόσμος, θα γίνει η "Συντέλεια"! Ποτέ πριν! Ζωντανοί δεν θα δουν Ειρήνη, δεν θα απολαύσουν Ευημερία, ούτε θα νιώσουν Αγαλλίαση. Αυτά σε μια "άλλη ζωή", εφόσον είμαστε υπάκουοι σε αυτή! Γιατί "Εντολή" σημαίνει "Διαταγή", έχει ως προϋπόθεση την υπακοή, την τυφλή πίστη, χωρίς αντιρρήσεις! Αλλιώς υπάρχει η τιμωρία. Ο φόβος, η παράνοια είναι πανταχού παρών, η Αγάπη, η Ελπίδα είναι απλά η "βιτρίνα", αυτό που θα τραβήξει τον αφελή.

Οι ναζί λοιπόν χαίρονται για κάθε μακελειό. Οι μισοί με το φερετζέ, λεν λιγότεροι "ανώμαλοι", λες κι ο κανιβαλισμός, το να εξολοθρεύεις το ίδιο σου το είδος, να αφανίζεις αθώους, δεν είναι η πραγματική ανωμαλία. Λες κι η φρίκη να είναι κάτι "φυσιολογικό". Το πρόβλημα τους δεν είναι ποτέ η αδικία, η εκμετάλλευση... Οι άλλοι, με το σταυρό, λεν "καλά να πάθουν στηρίζουν τους μετανάστες"! Τα θύματα δλδ. Ναζί και θρησκεία συγχωρούν, βιασμούς, φόνους, σκλαβιά, βασανιστήρια, παιδεραστία... όταν αφορά τους ίδιους. Η αντίθετη γνώμη είναι το έγκλημα. Κυρίως ο διαφορετικός τρόπος ζωής, που αμφισβητεί την εξουσία τους.

Τα SA είχαν ομοφυλόφιλο αρχηγό, από το 1931 το ήξερε ο Χίτλερ, αλλά όσο τους ήθελε, δεν έδινε σημασία. Μετά χρησιμοποίησε την ομοφυλοφιλία ως πρόφαση. Οι αξιωματούχοι του Ισλάμ είχαν τα γιουσουφάκια, ευνούχους... Αλλά για τους πλούσιους δεν πειράζει, μπορεί να κάνουν ότι θέλουν! Ο φασιστομαλάκας θα βρει κάτι για να σκοτώσει. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα, θα το εφεύρει. Ας τους τσακίσουμε όλους, σ' ότι κι αν μεταμφιέζονται. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger