Home » , » Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο πωρωμένος φασίστας δολοφόνος Ρουπακιάς

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο πωρωμένος φασίστας δολοφόνος Ρουπακιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 | 11:39 π.μ.

 Ξεπέρασε κάθε όριο η προκλητικότητα του μαχαιροβγάλτη δολοφόνου, έμμισθου της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής Γιώργου Ρουπακιά. Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, στράφηκε προς την οικογένεια Φύσσα βρίζοντας χυδαία. Μάλιστα απευθύνθηκε στην χαροκαμένη μάνα του Παύλου και σε όσους την συνόδευαν λέγοντας «Γαμιέστε κουφάλες».

Η πληροφόρηση που έχουμε -από την ιστοσελίδα altsantiri - αναφέρει συγκεκριμένα: "Ο Γιώργος Ρουπακιάς,  δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, στράφηκε προς την οικογένεια Φύσσα και τους δημοσιογράφους εξυβρίζοντάς τους χυδαία λέγοντας «Γ@μιέστε κουφ@λες». Προσπαθώντας να κατεβάσει μάλιστα και την κάμερα της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη φώναξε «Τι κάνεις μωρή κ@ριόλα». Οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν για να αποτραπούν τα χειρότερα".

Δεν εκπλήσσει κανέναν η συμπεριφορά του πωρωμένου φασίστα δολοφόνου Ρουπακιά όταν σκεφτεί την ψυχανωμαλιά μου τον διακατέχει –όπως και κάθε φασίστα άλλωστε- φτάνοντας να έχει το εξής ανατριχιαστικό ηχητικό στο κινητό του τηλέφωνο:

«Περήφανα σηκώνω το μέτωπο στον ήλιο/ με το πουκάμισό μου στο αίμα βουτηγμένο/. Με το στερνό μου βλέμμα τον ήλιο αντικρίζω/ και στη γλυκιά πατρίδα το αίμα μου χαρίζω/. Με λένε χρυσαυγίτη, φασίστα, δολοφόνο/ για το αίμα αλλά και για τον πόνο.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου έγινε για πρώτη φορά σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής, υπήρξε αντιφασιστική συγκέντρωση που είχαν καλέσει πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες με  κεντρικό σύνθημα «να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής».


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιουνίου 2016 στις 2:08 μ.μ.

Τουτης της γης τουτου του τοπου λιγοστεψαν η του χαθηκαν ολα τα παληκαρια και οι λεβεντονιες να παρουν εκδικηση γι αυτη την προκληση ενος φονια ναζι?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger