Home » , , » Μια κάσα για το πτώμα της ΕΕ, που βρωμά φασισμό.

Μια κάσα για το πτώμα της ΕΕ, που βρωμά φασισμό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 | 1:36 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Μήνες μεγάλης ανασφάλειας αναμένονται για τη γερμανική οικονομία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle, ενώ σημειώνει ότι εκπρόσωποι της γερμανικής εξαγωγικής οικονομίας κάνουν λόγο για μια "καταστροφή" με πολλαπλές επιπτώσεις... Για τη Γερμανία η Βρετανία αποτελεί τον τρίτο εξαγωγικό εταίρο με έναν όγκο εξαγωγών γύρω στα 90 δισ. ευρώ. Στην ίδια τη Γερμανία, 750.000 θέσεις εργασίας εξαρτώνται από τις γερμανοβρετανικές εμπορικές σχέσεις... "Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγουμε είναι μια ρήξη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, ειδάλλως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες με αποτέλεσμα τη διάσπαση της Ευρώπης" (πρόεδρος του γερμανικού Συνδέσμου Εξαγωγικού Εμπορίου BGA, Άντον Μπέρνερ)" Ιδιαίτερα πλήττονται οι γερμανικές εταιρίες στην αυτοκινητοβιομηχναία, στην ενέργεια, στις τηλεπικοινωνίες, στους τομείς ηλεκτρονικής, μετάλλου, στο λιανεμπόριο, τους τομείς χημείας και κατασκευής μηχανών.

"Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες του προβλέψεις ότι το DIW μείωσε κατά 0,5% το ρυθμό ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας για το 2017". "Το Brexit είναι καταστροφή για την Ευρώπη" (σημείωση: μάλλον για το Γερμανικό επεκτατισμό). "Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τις οικονομικές και εμπορικές επιπτώσεις για τη Γερμανία". 
Από οικονομική, δεξιά, καπιταλιστική εφημερίδα.

Να προσθέσω και τα όσα πλήρωναν οι Βρετανοί φορολογούμενοι στην ΕΕ και τώρα πρέπει να τα πληρώσει η Γερμανία, κοντά 3 δις ευρώ, καθώς και πολλά άλλα που τσούζουν την ΕΕ, όπως η πίεση που δέχεται το Ευρώ, οι δασμοί που θα έχουν τα προϊόντα της Γερμανίας κλπ.

Το τι κακό θα πάθει η Βρετανία που πλήττει την Οικονομία του Ράιχ δε λέγεται. Ήδη βροντόσαυροι ζωντάνεψαν και κόβουν βόλτες στους Αγγλικούς δρόμους. Όπου να 'ναι θα πέσει κι ο ουρανός στα κεφάλια των Εγγλέζων.

Η Οικονομία της Γερμανίας ιδιαίτερα ο ρυθμός ανάπτυξης, εξαρτάται από την υποδούλωση των άλλων κρατών και τα Μνημόνια που αναπόφευκτα θα τους επιβάλει. Για να μην νομίζουν πως μας δουλεύουν. Μια κάσα για το πτώμα της ΕΕ, που βρωμά φασισμό. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger