Home » , » Η εκστρατεία τρόμου των ναζί ηγετών της ΕΕ δείχνει τον πανικό τους

Η εκστρατεία τρόμου των ναζί ηγετών της ΕΕ δείχνει τον πανικό τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 | 6:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η τύχη των εργαζόμενων στη Βρετανία δεν πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά. Ο Καπιταλισμός είναι το πρόβλημα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Αλλά χαιρόμαστε πολύ που οι ναζί της ΕΕ υπέστησαν μια αναπάντεχη γι αυτούς ήττα.

Ως διεθνιστές δεν μας καίγεται καρφί τι θα κάνουν οι Σκωτσέζοι εθνικιστές. Εξηγούμαστε όμως: Οι Σκοτσέζοι εργαζόμενοι, όπως οποιοιδήποτε άλλοι, επομένως και οι Άγγλοι, έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για την τύχη τους. Αν θέλουν να φύγουν από την Μ. Βρετανία ακυρώνοντας την απόφαση που πήραν πριν δυο χρόνια, τόσο το καλύτερο! Ποτέ δε γουστάραμε τις αυτοκρατορίες, ούτε την Εγγλέζικη, ούτε τη Γερμανική, ούτε καμία άλλη. Αν τώρα θέλουν οι Σκωτσέζοι, ή οι κάτοικοι του Γιβραλτάρ, της Β. Ιρλανδίας κα, να υποταχθούν στη Γερμανία, είναι ένα λάθος που θα το βρουν μπροστά τους. Θα τους προτείναμε να προνοήσουν για συχνότερα δημοψηφίσματα, αν θέλουν ΕΕ, γιατί θα το μετανιώσουν σίγουρα. Και πάλι όμως χρειάζεται να αλλάξει ριζικά το οικονομικοκοινωνικό σύστημα, αλλιώς ότι και να κάνουν μέσα ή έξω στην ΕΕ, με ή χωρίς τους Άγγλους, ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν για τους ίδιους.

Η εκστρατεία τρόμου των ναζί ηγετών της ΕΕ δείχνει τον πανικό τους. Η Γερμανία στην οικονομία της θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες από ότι Βρετανία στη δική της.
Συνολικά θα χάσει τουλάχιστο 57 δισεκατομμύρια (57.000.000.000,00 €) και θα υποστεί το λιγότερο μείωση της αύξησης του ΑΕΠ της. Δεν το λέμε εμείς, το έλεγαν οι ίδιοι ως κίνδυνο, πριν βγει το αποτέλεσμα. Τώρα κατ' εντολή της άρχουσας συμμορίας της ΕΕ, ξεχνάν τις δικές τους συνέπειες και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.

Δεν προσπαθούν να τρομάξουν τους Βρετανούς. Οι "μένουμε Ευρώπη" της Αγγλίας που συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν ξανά δημοψήφισμα για "ανεξάρτητο" Λονδίνο ήταν μόλις μερικές εκατοντάδες, κάπου 400. Καμία σχέση με τα 2.000.000 δήθεν υπογραφές στο Κομπιούτερ.
Άλλο ο ψηφιακός κι άλλο ο πραγματικός κόσμος. Η τρομοκρατία είναι για να μην φύγουν όσοι παραμένουν υπόδουλοι. "Μη φύγετε πρόβατα, καθίστε να σας σουβλίσουμε και να σας ψήσουμε, αλλιώς μπορεί να σας βρει ο λύκος". Αυτά τα επιχειρήματα όμως δεν είναι και πολύ πειστικά για ανθρώπους.

Η ΕΕ είναι το νέο Γερμανικό Ράιχ. Τα υπόλοιπα κράτη παίζουν το ρόλο του καυσίμου της γερμανικής ατμομηχανής. Τα Μνημόνια χρειάζονται για να κάνουν κυρίαρχη την γερμανική αστική τάξη, όπου σε συνεργασία με την μεγαλοαστική τάξη κάθε χώρας θα καταπιέζει όλο και περισσότερο τους εργαζόμενους πρώτα των αδυνάτων, κι έπειτα όλων των υπολοίπων κρατών.

Η ΕΕ είναι ένας ναζιστικός, ιμπεριαλιστικός μηχανισμός. Αποσκοπεί στην εκμηδένιση κάθε Ελευθερίας, έχει σκοπό την πιο άγρια εκμετάλλευση στο όνομα μιας πλασματικής ενότητας. Είναι μια αυτοκρατορία, μια νέα αποικιοκρατική δύναμη. Πουλάει ψευδαισθήσεις ενότητας, ενώ είναι βαθιά διχαστική, αφού επιχειρεί να διχάσει τους εργαζόμενους των διαφόρων χωρών χωρίζοντας ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ τους λαούς σε "τεμπέληδες" και "εργατικούς" ή "συνεπείς".

Η αντίδραση όμως της γερμανικής ηγεσίας για το αποτέλεσμα (και κατ' επέκταση των συνεργατών της) δεν δείχνει μόνο πανικό. Αποδεικνύει, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο παραμικρό, δεν σκοπεύει ούτε στιγμή να μετριάσει τη λεηλασία των άλλων, ούτε καν σαν τακτικό ελιγμό. Η ΕΕ συμπεριφέρεται όπως ακριβώς τα SS στις κατεχόμενες χώρες, όπου κάθε Αντίσταση είχε αντίποινα. Αυτό όμως αντί να πλήξει την Αντίσταση, θα σημάνει το τέλος της ΕΕ μια ώρα αρχύτερα. Η Ιστορία τιμωρεί όσους την αγνοούν... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger