Home » , » Ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξουνε να τα στείλουν έξω

Ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξουνε να τα στείλουν έξω

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 | 10:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ασφαλώς κατάλαβες τι έγινε με τις υπεράκτιες (οφσόρ). Πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κάνει νόμιμη την ανηθικότητα κάποιων πολιτικών. Σκέφτηκαν "γιατί να μην το κάνουμε κι αυτό" αφού δεν ξαναβλέπουμε εξουσία". Ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξουνε να τα στείλουν έξω. Σε ευρώ τα κέρδη φυσικά, σε σκληρό νόμισμα.

Η ΝΔ, τρις χειρότερη, κανονικά έπρεπε να πετάει από χαρά της καθώς τις περισσότερες αμαρτίες τις έχει κάνει αυτή. Αλλά το πείσμα του Μητσοτάκη τον έφαγε. Κατήγγειλε υποκριτικά το ΣΥΡΙΖΑ, αν και πολλά στελέχη της ΝΔ είναι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων από αυτές τις εταιρίες φοροδιαφυγής.

Έλα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ τσαντίστηκε, επειδή ο Κούλης του χάλασε τη δουλειά κι έφερε από σπόντα μια σωστή διάταξη. "Δεν θα έχουμε εμείς, ας είναι καλά το γινάτι σου κι η επιθυμία σου για καρέκλα. Δεν θα έχεις κι εσύ όμως Μητσοτάκη μου".
Κι εδώ την πάτησε η ΝΔ! Κατήγγελλε ως "υπερβολικά αυστηρή, αντισυνταγματική και αντίθετη με το ευρωπαϊκό δίκαιο"! τη νέα διάταξη, την οποία όμως ψήφισαν 190 βουλευτές και που διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει αμνήστευση των πολιτικών που είχαν offshore, αλλά κι ότι δεν θα αρθεί το αξιόποινο για όσους μεταβιβάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην προθεσμία των 60 ημερών που χορηγεί η νέα διάταξη.

Γλέντι στο ιντερνέτ με το #robes_ND. Ρόμπες ξεκούμπωτες, που είχαν καταγγείλει την αρχική ρύθμιση ως "σκανδαλώδη", ενώ τώρα την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο. Από κοντά κι η τσόντα Κεντρώων, που ούτε αυτό τόλμησε να ψηφίσει. Μια πίτσα με σιχτίρ πιλάφι σε κάποιο "Λεβέντη" κερασμένη από μένα.

Και ρωτάω τα γαλάζια γίδια. Γιατί είναι υπερβολική; Μήπως διότι πιάνει το τσοπάνη της γαλάζιας στάνης; Υποκρισία και τα μυαλά στα κάγκελα στη ΝΔ, ενώ το χρήμα στο εξωτερικό. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν, αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για την αρχική ρύθμιση που νομιμοποιούσε τις offshore και σωστά είπαν ότι αναγκάστηκε να την τροποποιήσει υπό τη γενική κατακραυγή.

Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο το ανέκδοτο:
Ο Μητσοτάκης με τον Παπανδρέου ήταν μαζί σε ένα δείπνο στου Μαξίμου. Ήταν επίσημο δείπνο κι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια! Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Παπανδρέου βλέπει τον Μητσοτάκη να αρπάζει μερικά χρυσά μαχαιροπίρουνα και να τα βάζει κρυφά στην τσέπη του. "Α τον άτιμο!", σκέφτηκε. "Για στάσου όμως. Πιο έξυπνος είναι αυτός; Θα το κάνω κι εγώ!"
Πάει να αρπάξει κι ο Παπανδρέου, αλλά δεν τα κατάφερε, τη μια τον έβλεπε το γκαρσόνι, την άλλη του έπιανε κουβέντα ο αμερικάνος πρέσβης... τζίφος. Βλέπεις τον γκαντέμη δεν τον πλησίαζε κανένας.
Τότε ο Παπανδρέου αφού σκέφτηκε λιγάκι είπε :
- Κυρίες και κύριοι θα σας κάνω ένα μαγικό!
Γύρισαν όλοι και τον κοίταζαν.
-Τα βλέπετε αυτά τα κουτάλια και τα πιρούνια;
- Ναι, απάντησαν.
- Θα τα πάρω, θα τα βάλω στην τσέπη μου και "μαγικά" θα μεταφερθούν στην τσέπη του... Μητσοτάκη!

Περαστικά Κούλη. . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger