Home » , » Το Μέγα οχυρό της προπαγάνδας, θα το εγκαταλείψουν οι ίδιοι οι "στρατηγοί" του.

Το Μέγα οχυρό της προπαγάνδας, θα το εγκαταλείψουν οι ίδιοι οι "στρατηγοί" του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 | 8:02 π.μ.

 Γράφει ο  mitsos175

Δυο απόψεις τριγυρνάνε στο μυαλό μου κι οι δυο μου φαίνονται σωστές. Δυο αντιφατικές, αλλά μόνο φαινομενικά. Σίγουρα ως άνεργος κι άφραγκος δεν θέλω κανείς να χάσει τη δουλειά του. Δεν μπορώ όμως να μη πανηγυρίζω, όταν ένα προπύργιο του φασισμού, του ψέματος, της τρομοκρατίας είναι έτοιμο να πέσει.

Γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω τα ρεπορτάζ - υπηρεσία στα αφεντικά. Για τα χρέη του Μπόμπολα, για τις Σκουριές που βάπτισαν την καταστροφή "επένδυση", όπως "επένδυση" έλεγαν το έγκλημα στο Περιβάλλον, που ευτυχώς δεν πρόλαβαν να κάνουν, στην Κερατέα.

Θυμάμαι το "ξέπλυμα" από τον αρχηγό του Ποταμιού στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Μια ώρα "μπουγάδα". Ούτε συγχωρώ τα όσα κατηγορούσαν τους αθώους από τα δελτία. "Οι πρόσφυγες που παίρνουν τα παιδιά τους και πάνε και πνίγονται"!
Τέτοια αθλιότητα, τόσο χυδαίοι! Κι ο Πρετεντέρης στη ΝΔ φυσικά...

Δεν μπορώ επίσης να ξεχάσω τον ήχο που πρόσθεσαν ύπουλα στο video της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, για να καλύψουν το έγκλημα, τα δάνεια που πήραν από τις Τράπεζες και μας καλούσαν να τα πληρώσουμε εμείς μέσω μνημονιακών περικοπών.

Την πιο αισχρή προπαγάνδα της παγκόσμιας ιστορίας στο δημοψήφισμα. Για δήθεν πανικό στις ουρές, την διαβόητη φωτογραφία με τη γιαγιά της Ν. Αφρικής το 2012 που έγινε Ελληνίδα το 2015, την θρυλική πλέον ατάκα - σταθμό στα χρονικά του ψέματος και τη βλακείας "Τι φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες στηρίζουν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα"! Του ναι της μειοψηφίας και του "μένουμε σκλάβοι". Την εμετική δουλική στάση σε κάθε εξουσιαστή, "καταλληλότερο" ακατάλληλο, όπως τον ανίκανο ΓΑΠ ή τον επικίνδυνο Σαμαρά. Τα ρεπορτάζ - βιασμό κάθε δικαιώματος των απλών κατηγορουμένων, πολλές φορές άδικα...

Από την άλλη υπάρχει η ανακοίνωση των εργαζόμενων - τεχνικών στο Mega που είναι απλήρωτοι από αυτούς που έχουν εκατομμύρια. Αναφέρει μεταξύ άλλων: " Έχουν περάσει δυόμιση μήνες και οι εργαζόμενοι του MEGA συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το εργασιακό τους μέλλον... Το αίσθημα ευθύνης και η σοβαρότητα όμως, φαίνεται πως χαρακτηρίζει μόνο τους εργαζόμενους. Οι οικονομικοί κολοσσοί της χώρας, οι μέτοχοι του καναλιού οι κύριοι Ψυχάρης, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης με την στάση τους δείχνουν να συνεχίζουν να αδιαφορούν για την τύχη των εκατοντάδων ανθρώπων που τόσα χρόνια στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμα και τώρα στις δύσκολες στιγμές, το κανάλι. Συνεχίζουν να παίζουν Μονόπολη μεταξύ τους αλλά και με τις τράπεζες, στις πλάτες των εργαζομένων. Και ούτε που τους έχει περάσει από το μυαλό η απλή ιδέα να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε... Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας που κατατέθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας τα μηνιαία έσοδα του σταθμού φθάνουν τα 4.500.000 με 5.000.000 ευρώ το μήνα και η μισθοδοσία ανέρχεται στις 850.000 ευρώ... αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με καθημερινές στάσεις εργασίας, μέχρις ότου καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα... Καλούμε επίσης για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση που διατυμπανίζει την μάχη κατά της διαπλοκής, να προστατέψει με νομοθετικές ρυθμίσεις ή και με άλλους τρόπους τους εργαζόμενους του MEGA αλλά και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων. Πρέπει άμεσα να σταματήσει η ομηρία που τους επιβάλλει η εργοδοτική ασυδοσία και αυθαιρεσία".

Το Μέγα οχυρό της προπαγάνδας, θα το εγκαταλείψουν οι ίδιοι οι "στρατηγοί" του. Γιατί πλέον δεν το πιστεύει κανείς, τους είναι σχεδόν άχρηστο. Ξέρω, ότι θα μείνουν άνεργοι άνθρωποι. Αλλά γι αυτό είναι υπεύθυνοι 100% οι πλούσιοι και οι πολιτικές που υποστηρίζουν. Πολιτικές που το κανάλι προπαγάνδιζε με πάθος. Χαίρομαι για την πτώση του. Το MEGA είναι τ' αφεντικά. Οι εργαζόμενοι δεν ήταν ποτέ το MEGA. Γιατί δεν ακούστηκε ποτέ η γνώμη τους. Είναι όμως μέσα στα θύματα του. Λυπάμαι για τα θύματα. Τους θυσίασαν στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος. Εμείς με τα αφεντικά, έχουμε πόλεμο, πόλεμο που δεν αρχίσαμε εμείς, αλλά οι εκμεταλλευτές. Εμείς απλά θα νικήσουμε. Καλή δύναμη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger