Home » » Επείγον - Άκρως Απόρρητο.

Επείγον - Άκρως Απόρρητο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 | 2:46 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επείγον - Άκρως Απόρρητο.

Εκ του ανωτάτου γερμανικού επιτελείου εκδίδεται το κάτωθι πολεμικό ανακοινωθέν και καλούνται προς άμεση εκτέλεση των διαταγών άπαντα τα waffen κανάλια της ΕΕ.

Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της ιμπεριαλιστικής Βρετανικής Αυτοκρατορίας να φύγει από το παράδεισο του 4ου Ράιχ, οι γερμανικές δυνάμεις πρόκειται να προβούν στα εξής μέτρα:

*** Το Γιβραλτάρ θα δοθεί στην Ισπανία. Σε περίπτωση που βγουν κι εκεί κομμουνιστές, ο πληθυσμός θα μεταναστεύσει στη Μύκονο, η οποία είναι πρόσφατη κτίση της Γερμανίας. Για να μην ανησυχούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι ανακοινώνουμε ότι το συγκεκριμένο νησί το αγοράσαμε κοψοχρονιά λέγοντας απλώς "Αλέξη, είσαι καλός δούλος".

*** Η Σκωτία θα κάνει δημοψηφίσματα μέχρι να αποφασίσει να γίνει ανεξάρτητη από τη Βρετανία και υποτελής στη Γερμανία. Το Λονδίνο θα ονομαστεί "Βόρειο Βερολίνο" και θα στηθεί αερογέφυρα, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία θα ενωθεί με τη Βαυαρία.

*** Αναμένουμε σεισμό 10 ρίχτερ στη Νότια Αγγλία, τσουνάμι θα σαρώσει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χολέρα θα πέσει στα κεφάλια των Άγγλων, σπυριά θα βγάλουν στα οπίσθια τους, θα μείνουν φαλακροί, θα τους πέσουν τα δόντια, κι όπως εύχεται ο χερ Αμβρόσιος, ο παλαιός συνεργάτης της Βέρμαχτ, θα τους σαπίσει και το πουλί... Το χέρι, κάναμε ένα λαθάκι στη μετάφραση.

*** Στρατιές Όρκ θα βγουν από τα έγκατα της γης, στην Ουαλία θα προσγειωθούν UFO με ανθρωποφάγους εξωγήινους, ενώ ο Γκοτζίλα πρόκειται να αφοδεύσει στο Manchester. Το άγαλμα του Νέλσον θα καταστραφεί, καθώς η στήλη του - 52 μέτρα ύψος όσο και το ποσοστό του Brexit - μπήκε ολόκληρη στον Άρειο πισινό μας.

*** Λιμός και καταποντισμός, ψωρίαση, πιτυρίδα και στειρότητα περιμένει όσους θέλουν να φύγουν από την Ευρώπη της Γερμανίας. Φωτιά από τον ουρανό θα πέσει να κάψει την Αθήνα, ηφαίστειο θα εκραγεί στην Ακρόπολη, θα ανοίξει η Κόλαση, δεν θα έχουν ούτε χαρτί υγείας, ο Δίας θα συνουσιαστεί...
Ζητάμε συγνώμη, το παραπάνω απόσπασμα είναι από το ανακοινωθέν σε περίπτωση Grexit. Δεν ισχύει. Ακόμα...

*** Μετά θα εμφανιστεί ο 537,10 + 24% ΦΠΑ, ο Αντίχριστος δηλαδή, θα τους πάρει ο διάολος, θα τους εκτελέσουμε όλους, θα βομβαρδίσουμε όλες τις Αγγλικές πόλεις, θα βουλιάξουμε τα πλοία τους, όπως παλιά, στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν μας την πέσουν οι Κομμουνιστές στο Στάλινγκραντ και μας πάρουν τελικά τα σώβρακα στο Βερολίνο...

*** Ανεμοστρόβιλος θα σηκώσει τη Βουλή των Λόρδων και θα την πάει στη χώρα του Oz, έτσι για να μάθουν οι βρωμοεγγλέζοι. Θα αποσύρουμε τα λουκάνικα, τη γερμανική μπύρα από τα αγγλικά μαγαζιά. Μόνο με πιστοποιητικό "μένουμε Ευρώπη" υπογεγραμμένο από τον Μητσοτάκη θα φάνε ξανά Φραγκφούρτης. Σημείωση: Η υπογραφή θα είναι από τον Επίτιμο, καθώς ο Κούλης τώρα μαθαίνει να γράφει.

Και θέλουμε ρε Άγγλοι, να σας πετύχουμε στο Euro, να δείτε γκολ που θα σας ρίξουμε. Αμ στη Eurovision; Δεν θα ξαναδείτε βαθμό ούτε με κιάλια.

Κατά τα άλλα εμείς οι Γερμανοί, είμαστε Ευρωπαίοι, πολιτισμένοι. Προπάντων ψύχραιμοι. Σεβόμαστε τη γνώμη κάθε λαού. Αρκεί να συμφωνεί με το Ράιχ φυσικά. Αλλιώς τη βάψανε. Θα τους ξεκάνουμε! Κλαίμε με μαύρο δάκρυ για το Brexit. Είναι κάπως περίεργο να πανηγυρίζουν οι Άγγλοι, που θα πάθουν τόσα κακά. Ενώ οι άλλοι, οι τυχεροί που θα μείνουν στην ΕΕ, στο 4ο Ράιχ των 99 χρόνων κι άλλων τόσων Μνημονίων, θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι την "περιποίηση" που είχαν οι Εβραίοι τις μέρες του Αδόλφου.

*** Μην ξεχνάτε το Μνημόνιο απελευθερώνει. Από το μάταιο τούτο κόσμο.

Χάιλ Μέρκελ, Χάλι Σόιμπλε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger