Home » , » Δημοσιογραφικές λαμογιές (Βίντεο)

Δημοσιογραφικές λαμογιές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 | 8:09 μ.μ.

Εχει δημιουργηθεί ένας σάλος στο διαδίκτυο για το δημοσίευμα που έκανε το μπλοκ http://zoornalistas.blogspot.gr/ βασιζόμενο σε καταγγελία που έλαβε από την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και στην οποία δημοσιοποιούνται που κατέληξαν τα τεράστια ποσά  της διαφημιστικής δαπάνης του  Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Το πρώτο σχόλιο που μπορεί να κάνουμε είναι: «Περσινά ξινά σταφύλια». Όλα αυτά που σήμερα παρουσιάζονται σαν «αποκάλυψη» ήταν γνωστά στους πάντες –πιθανόν όχι με τόσες λεπτομέρειες- εδώ και ένα χρόνο.

Όπως μάλιστα ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα «με άντρο μαφίας μοιάζει περισσότερο το ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά με δημόσιο οργανισμό ευρωπαϊκής χώρας».
Και εδώ μπαίνει το βασικό ερώτημα: Από τις αρχές Ιούλη του 2015 ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έναν κατάλογο με τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται σ’ αυτά, οι οποίοι φέρονται να έλαβαν συνολικά 21 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα τελευταία μνημονικά χρόνια. Αυτό που έμπαινα σαν ερωτηματικό στο οποίο έπρεπε να απαντήσει εισαγγελική έρευνα ήταν με ποια κριτήρια δόθηκαν σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους αυτά τα ποσά, αν τα χρήματα αυτά πήγαν όντως για την καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ ή αν πρόκειται πρακτικά για χρηματισμό δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Σαμαρά μέσω του ανεξέλεγκτου κι αμαρτωλού, ΚΕΕΛΠΝΟ για να στηρίξουν την τότε κυβερνητική πολιτική.  

Και άντε να υποθέσουμε ότι συνδικαλιστικά δημοσιογραφικά όργανα και εισαγγελικές αρχές έδειξαν ολιγωρία, σ’ αυτές τις καταγγελίες του αρχηγού των ΑΝΕΛ. Μπορεί όμως κάποιος να επικαλεστεί το ίδιο όταν ο Πάνος Καμένος βγαίνει από το βήμα της βουλής στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 27/06/2015 και κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες; Τον ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο:



«Έχω στα χέρια μου την απάντηση από την έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ. (σ.σ  Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων)

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια "μαύρα" σε δημοσιογράφους, είτε απευθείας είτε μέσω off shore εταιρειών, όχι για να προπαγανδίζουν βέβαια τη γρίπη ή τα εμβόλια, αλλά για να αποτελούν «πιστόλια» εναντίον εκείνων που πήγαιναν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και των οδηγιών που έδιναν οι δανειστές.

Με έβγαλε φωτογραφία πριν από λίγο ένας φωτογράφος -και το έβγαλε ένα site- με τις συνομιλίες μου με τον Πρωθυπουργό, λες και είπαμε τίποτα. Τα sms –λέει- που ανταλλάσσαμε. Ξέρετε πόσο πήρε ο δημοσιογράφος αυτός για να γράφει στη Βουλή και την Ευρωβουλή για τα εμβόλια από το ΚΕΕΛΠΝΟ; Τετρακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια! Ποιοι τα υπέγραψαν; Για ποιον λόγο τα δώσανε; Από πού κι ως πού off shore εταιρεία πήρε τέσσερα τετρακόσια;

Ζητώ από τον οικονομικό εισαγγελέα αύριο το πρωί να μπει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και να πάρει όλη τη διακίνηση "μαύρου" χρήματος, για να βγαίνουν σήμερα τα κανάλια και να απειλούν τον ελληνικό λαό και να του λένε "κάνε μόνος σου, ρε, bank run, ρίξε τα ΑΤΜ, διάλυσε τις ελληνικές τράπεζες, οδήγησε στον πανικό τον ελληνικό λαό, κάνε το δούλο των δανειστών και εκείνων οι οποίοι  έρχονται να καταστρέψουν την πατρίδα μας!". Αυτή είναι η αλήθεια».

Τίτε για κάποιο "περίεργο" λόγο δεν υπήρξε καμιά αντίδραση. Να υποθέσουμε ότι με τον καινούργιο θόρυβο που δημιουργήθηκε θα ξαναβρεθεί και πάλι το θέμα στην επικαιρότητα και θα έχουμε κάποια δικαστική εξέλιξη; Θα δούμε.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συμμετείχαν σ’ αυτό το πάρτι συμπεριλαμβάνονται:  Γ. Κουρτάκης (2.466.626 ευρώ),Ν. Ευαγγελάτος (625.442 ευρώ), Α. Δελατόλας (477.825 ευρώ), Μ. Τριανταφυλλόπουλος (456.118 ευρώ), Χρ. Ράπτης (452.124 ευρώ), Α. Πίκουλας (414.462 ευρώ), Γρ. Νικολόπουλος (341.397 ευρώ), Π. Δημητριάδης (290.957 ευρώ), Π. Λεωτσάκος (283.215 ευρώ), Ν. Φελέκης (269.600 ευρώ), Γ. Κύρτσος (239.915 ευρώ), Τ. Χατζής (228.131 ευρώ), Γ. Μακρυγιάννης (108.839 ευρώ) Λ. Λαζόπουλος (250.000) Ε. Στάη (181.373) Στ. Κούλογλου (103.836) Β. Μπόνιος (75.910) Π. Ζήσης (70.000) Γ. Παπαγιάννης (62.744) (Τα ποσά που έλαβε το μπλοκ fimotro αφορούν διαφήμιση από τις τράπεζες Eurobank και Αττικής  Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Κουτί της Πανδώρας" παρουσιάζει τον Γ. Παπαγιάννη εμπλεκόμενο στην υπόθεση των δημοσιογράφων που διώκονται για εκβιασμούς). 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger