Home » , » ''Ο λαός είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο''

''Ο λαός είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο''

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 | 4:32 μ.μ.

Της Τ.Γ.

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Γάλλοι , για να νοιώθουμε κι εμείς άνθρωποι!

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε λαούς που γράφουν ιστορίες αντίστασης στην ευρωπαϊκή λαίλαπα που καταπίνει εργατικές κατακτήσεις αιώνων!

Γάλλοι ''έφηβοι'' όλων των ηλικιών, πλημμυρίζουν τους δρόμους, με το δίκιο να ξεπερνά φόβους και απαγορεύσεις, και να ορθώνει ανάστημα απέναντι στη κρατική βία!

Από την άλλη μεριά , στη χώρα του καναπέ, οι κάτοικοι παρακολουθούν την ισοπέδωση των πάντων ''ανυποψίαστοι κι ωραίοι , μέσα στο θαύμα που βουλιάζει''

Κατακλυσμός αντιλαϊκών μέτρων, μα η μόνη αντίδραση, πήρε τη μορφή ολίγων γλοιωδών ευρωλιγούρηδων που έχουν πάθει ''εξουσιαστικό στερητικό σύνδρομο"

''Ο λαός είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο'' είχε πει ο Μαρξ!
Ποια πόρτα της ιστορίας θα χτυπήσει ο κάθε λαός, το μέλλον θα καταγράψει!

Υ.Γ: Πλεονασμός να αναφέρουμε την άθλια στάση των ΜΜΕ. Γαλλικών και διεθνών. Κατανάλωσαν ατέλειωτες ώρες για τον τζιχαντιστή εγκληματία που διέπραξε την διπλή δολοφονία ή εστίασαν στα όποια επεισόδια, υποβαθμίζοντας την αστυνομική βία που ασκήθηκε στους διαδηλωτές.

Για το ότι βγήκαν στους δρόμους 1.300.000 Γάλλοι πολίτες αντιστεκόμενοι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης για τα ΜΜΕ … είναι λεπτομέρεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger