Home » , , » Αναμένοντας τον ... θεόσταλτο Σάκη Ρουβά ... να μας σώσει.

Αναμένοντας τον ... θεόσταλτο Σάκη Ρουβά ... να μας σώσει.

Από giorgis , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 | 12:23 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Πριν από κάποιο καιρό όταν το ένθετο της φυλλάδας του Αλαφούζου είχε στο εξώφυλλο του τον Σάκη Ρουβά να φωτογραφίζεται με μπαγκράουντ πανί που έγραφε  «Πιο πολιτικός από ποτέ», είχαμε πάρει στον φραμπαλά αυτό το δημοσίευμα της «Καθημερινής» και το αντιμετωπίσαμε με μια σκωπτική ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε «Λέτε να δούμε τον Σάκη Ρουβά υπουργό Πολιτισμού;».

Μήπως όμως βιαστήκαμε να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και η όλη ιστορία να μην είναι τόσο για χαβαλέ;

Σε μια χώρα που καπιταλιστές και ΜΜΕ κατασκευάζουν κόμματα τα οποία μάλιστα με την πρώτη εκλογική τους συμμετοχή αποκτούν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, σαν το «Ποτάμι» που τώρα πια κατάντησε ξεροπόταμος.
Σε ένα εκλογικό σώμα που επιλέγει γραφικούς, γελοίους τύπους, σαν τον Βασίλη Λεβέντη και τους κάνει παράγοντες της πολιτικής μας ζωής.
Σε μια κοινωνία παραζαλισμένη  από τα απανωτά βάρβαρα ταξικά χτυπήματα που δέχεται και η αποστροφή της για τα καθεστηκυία πολιτικά κόμματα είναι δεδομένη.
Σε ένα τέτοιο σκηνικό,  δηλαδή, σαν το σημερινό, θα 'πρεπε κάποιος να αποκλείσει ότι ένα «λαμπερό» πρόσωπο δημιούργημα του σταρ σύστεμ , δεν θα βρει χώρο να διαδραματίσει ρόλο στην πολιτική σκηνή  αν επιλεγεί και προωθηθεί από μερίδα της ντόπιας πλουτοκρατίας για να ηγηθεί πολιτικού σχηματισμού;

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Ο λόγος είναι ότι έπεσε το μάτι μας σε μια 12σέλιδη (!) συνέντευξη του Σάκη Ρουβά που δημοσιεύει το περιοδικό «Crash», του Τράγκα. Τι παπαριές λέει σ’ αυτή το «ίνδαλμα της νεολαίας» δεν περιγράφονται. Κάτι ανάλογες απ’ αυτές που ξεστόμιζε ο μέντοράς του Ψινάκης και ο κόσμος τον ψήφισε για δήμαρχο Μαραθώνα.

Ο Ρουβάς βάζει όμως  και ένα κερασάκι. Μας λέει ότι αν εμπλακεί με την πολιτική  .. θα είναι θέλημα θεού! Σε ερώτηση αν θα ασχοληθεί με την πολιτική του βγαίνει από μέσα του η Ελένη Λουκά: «Δεν θέλω να αποκλείω τίποτε. Αυτό όμως που θέλω σίγουρα είναι να είμαι χρήσιμος, δίκαιος και αποτελεσματικός, σύμφωνα με το θέλημα του θεού. Ακούγεται ίσως κάπως αυτό που λέω, αλλά δίνει νόημα υπαρξιακό. Το θεό όπως τον εννοεί ο καθένας ασφαλώς … Αν αυτό, κάποια στιγμή, με οδηγήσει να εμπλακώ με την πολιτική ποιο ενεργά, θα το κάνω»!!!

Συμπέρασμα: Αναμένουμε τον .. θεόσταλτο Ρουβά, να μας σώσει κι αυτός.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger