Home » , , » H μάχη ενδέχεται να κριθεί στο μνήμα.

H μάχη ενδέχεται να κριθεί στο μνήμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 | 2:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει. Η μοναδική φορά που θα συμφωνήσω με την Όλγα Τρέμη, καθώς μόνον αν κάνει σαρδάμ της ξεφεύγει κάποια αλήθεια. "Παρουσιάζοντας ρεπορτάζ σχετικά με το επικείμενο δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Μ. Βρετανίας στην Ε.Ε. είπε ότι "η μάχη ενδέχεται να κριθεί στο μνήμα". Η Όλγα Τρέμη κατάλαβε βέβαια αμέσως το "λάθος" και το διόρθωσε χαμογελώντας".
 Μόνο που δεν ήταν λάθος, το σαρδάμ ήταν το μοναδικό σωστό που άκουσα από την παρουσιάστρια.

Το μνήμα της ΕΕ, ή των αδυνάτων χωρών; Είναι η επόμενη ερώτηση. Γιατί η ΕΕ θα καταστρέψει εκατομμύρια εργαζόμενους, καθώς είναι βωμός ανθρωποθυσιών στην απληστία του Κεφαλαίου.

Ας δούμε τώρα τα νέα δεδομένα:

"Ο κυνισμός των αγορών και των γραφείων στοιχημάτων δείχνει νέα δεδομένα στη μάχη του Brexit μετά τη δολοφονία της Τζο Κοξ. Τα γραφεία στοιχημάτων, αμέσως μετά τη δολοφονία της βουλευτού των Εργατικών στο Μπίρτσολ του Λιντς, άρχισαν να ανεβάζουν τις πιθανότητες του Remain έναντι εκείνων του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Εκείνο που σοκάρει, όμως, είναι το γράφημα που αποτυπώνει την απότομη αναστροφή και ανάκαμψη της ισοτιμίας της στερλίνας και των χρηματιστηρίων αμέσως μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας ότι η Τζο Κοξ είναι νεκρή... Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η ισοτιμία του βρετανικού νομίσματος ανέκαμψε κατακόρυφα, φθάνοντας μέσα σε λίγα λεπτά στα 1,41 53 δολάρια".

Γιατί σοκάρεστε; Ο θάνατος του άλλου είναι η ζωή του όρνεου.

Το ρόλο των ναζί τον ξέρουμε. Εξυπηρετούν τους πλούσιους, προστατεύουν το καπιταλιστικό σύστημα. Μια δολοφονία στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπηρετεί τα σχέδια των πλουτοκρατών. Το δημοψήφισμα είναι από την αρχή στημένο. Είχαμε πει ότι όλο το θέμα ήταν για να πάρει η Μ. Βρετανία μερίδιο από την πίτα. Η Γερμανία της έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι κι έτσι ο Κάμερον ζητάει στην ουσία από τους Άγγλους άλλοθι για το πλιάτσικο στις μικρές χώρες της ΕΕ. Μόλις είδαν όμως πως ο κόσμος σκέφτηκε να φύγει, επιστράτευσαν τους ναζί.

Επιμένουμε: Είτε μείνει, είτε φύγει η Μ. Βρετανία, πολύ λίγα πράγματα θα αλλάξουν γι αυτή. Όμως το σοκ μιας αποχώρησης θα είναι μεγάλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων και των άλλων πλουσίων αδίστακτων καθαρμάτων. Δύσκολα θα αφήσουν αυτοί που κυβερνάνε την ΕΕ, να συμβεί κάτι τέτοιο. Μια "εξυπηρέτηση" έκαναν οι Βρετανοί ακροδεξιοί στους υπόλοιπους φασίστες της Ευρώπης: Ένα φόνο σε μια κρίσιμη στιγμή. Το μόνο που ξέρουν είναι να σκοτώνουν κι είναι ολοφάνερο ποιοί ωφελούνται. . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger