Home » , » Kαραμπινάτη λαθροθηρία από το "Κουτί της Πανδώρας" (Βίντεο)

Kαραμπινάτη λαθροθηρία από το "Κουτί της Πανδώρας" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 | 11:11 μ.μ.

«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιδιώξεις μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα». Αυτό πρέπει να είναι το δόγμα της ιστοσελίδας «Κουτί της Πανδώρας» που σήμερα προχωράει σε μια καραμπινάτη λαθροθηρία σχολιάζοντας την δημοσκόπηση της εταιρείας   Κάπα Research που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής»

«Η αξιολόγηση κλείνει την ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις 3,5 μονάδες (δημοσκόπηση)» είναι ο τίτλος της ανάρτησης στην οποία τονίζεται «Μείωση της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research».

Τι είδους ανάγνωση της δημοσκόπησης κάνουν οι συντάκτες της ιστοσελίδας; Από πού προκύπτει η μείωση της διαφοράς μεταξύ των δυο κομμάτων; Εμείς απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Η προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που έγινε στις 14 Απρίλη έδειχνε την διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ στο 3%. Σήμερα την παρουσιάζει στο 3,5%. Από που συνάγεται δηλαδή το «κλείσιμο της ψαλίδας»;

Είπαμε, κάπως να παραπληροφορούμε, αλλά όχι κι έτσι.


Το δημοσίευμα απ' το «Κουτί της Πανδώρας»

Η αξιολόγηση κλείνει την ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις 3,5 μονάδες (δημοσκόπηση)

Μείωση της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής και έρχεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, πολιτικό γεγονός που φαίνεται ότι «μάζεψε» την διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος.

Συγκεκριμένα, (σε παρένθεση τα ποσοστά κατόπιν αναγωγής με την αδιευκρίνιστη ψήφο) πρώτη είναι η ΝΔ που συγκεντρώνει 20,8% (30,8%), δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,3%(25,6%) και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή 5,9% (8,7%), το ΚΚΕ 5,1%(7,5%), η συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5% (7,4%), η Ένωση Κεντρώων 3,1% (4,6%), οι ΑΝΕΛ 2,3% (3,4%), η Πλεύση Ελευθερίας 2,2%(3,2%), το Ποτάμι 2% (3%), η Λαϊκή Ενότητα 1,2%(1,7%) η Εθνική Ενότητα/ΛΑΟΣ 1,1% (1,6%), ενώ Αλλο Κόμμα ψηφίζει το 1,6% (2,4%) των ερωτηθέντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 32,4%, ενώ 42,8% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι σκέφτονται να αλλάξουν την ψήφο τους, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Σημαντικό εύρημα είναι και το γεγονός πως το 52,6% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της, ενώ μόλις το 35,5% τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών.

Τέλος, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ κοντά, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει 29,1% και ο πρωθυπουργός 28%, ενώ η πλειοψηφία (39,7%) απαντά «κανένας από τους δύο».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Ιουνίου 2016 στις 2:14 π.μ.

https://athens.indymedia.org/post/1560086/

12 Ιουνίου 2016 στις 3:14 π.μ.

Είναι βαριά ,βαριά, η ****** του τσολιά.
Τι έγινε Τσολιά μου; Σου έπεσε η "βαριά"; Βαριά μπορεί να 'ναι, διάρκεια δεν είχε. Τελείωσαν τα φράγκα και χωρίς λεφτά, δεν στήνεται παράγκα. Τουλάχιστο δεν συμμετέχουμε στο πανηγύρι των διαφημιστών. Παλιά, η χούντα χρησιμοποιούσε το ποδόσφαιρο, για να κάνει τις δικές της διαφημίσεις. Αλλά το χρέος έγινε βαρύτερο από την "τέτοια" του Τσολιά, έτσι κάναμε Grexit. Μη στενοχωριέσαι όμως τσολιά μου. Ούτε οι άλλοι που συμμετέχουν, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Στη μια καλή φάση, άλλη μια είναι θέατρο, ενώ οι υπόλοιπες στημένες. Όπως όλα σχεδόν στημένα είναι. Αφού δεν αθλούνται, εργάζονται. Μπίζνες κάνουν οι εταιρίες. Κι από κοντά οι ανεγκέφαλοι φασίστες να βρίσουν, να προκαλέσουν, ακόμα και να δείρουν τους αντιπάλους.
Να δεις πότε ήταν που η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαϊκό; Το σήκωσε το "τιμημένο". Γκολ! Το κάρφωσε! Μετά όμως φάγαμε τρία. Μας έριξαν τρία Μνημόνια. Ένα το ΠΑΣΟΚ, ένα η ΝΔ κι ένα ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε μας σκίσανε, έχουμε χάσει το λογαριασμό. Συνέχεια βαράνε πέναλτι κι εμάς μας βγάζουν οφσάιντ. Αφού έχουμε το κοράκι που μας έχει ταράξει στις κάρτες. Σικέ ο αγώνας, θα τον πιούμε πάλι. Μας ξεπάτωσαν. Πόσο είναι η βαθμολογία; Είμαστε 7.500 σελίδες πίσω από το Μεσαίωνα. Δεν υποβιβαζόμαστε, μη φοβάσαι, δεν υπάρχει παρακάτω.
Μη στενοχωριέσαι όμως τσολιά μου. Σου πέσε λιγάκι το... ηθικό, αυτό είναι όλο. Συμβαίνει όταν χρωστάς τόσα. Καλύτερα ρε, που δε θα το πάρουμε εμείς το κύπελλο. Θα το πούλαγαν κοψοχρονιά για φλιτζανάκι. Αν ήμασταν εμείς όμως εκεί... Θα τρώγαμε ένα σωρό. Θα αντιστεκόμασταν λίγο, θα κάναμε μια κατεβασιά, έτσι για να ζητωκραυγάσει η εξέδρα κι έπειτα... θα αρχίζαμε τα αυτογκόλ. Τουλάχιστο θα είχαμε θέαμα, όχι αυτή τη βαρεμάρα. Χάσαμε αλλά... παλέψαμε! Για να χάσουμε παλέψαμε, τα καταφέραμε.
Χάλασε κι η σούπα των ναζί. Δεν μπορούν να μιλήσουν περί ανωτερότητας της φυλής, των απογόνων των Αρχαίων Ελλήνων, αν δεν παίζουμε. Βλέπουν τους μαλάκες εθνικιστές των άλλων χωρών και ζηλεύουν. Θέλουν κι αυτοί να γιουχάρουν, να βρίσουν τις άλλες χώρες κι αν μπορέσουν να βρουν ευκαιρία, να ξυλοκοπήσουν άγνωστους ξένους. Να δείξουν την τσάμπα μαγκιά τους. Τη "μεγάλη και βαριά" που έχουν και που είναι τόσο μεγάλη ώστε μπήκε βαθιά στα οπίσθια τους. Γκοοοολ!
Το πήραμε το κύπελλο το 2004 κι από τότε άλλαξε η ζωή μας. Όλα καλύτερα είναι σήμερα. Αυξήθηκαν οι μισθοί, οι συντάξεις, βρήκαμε και δουλειά, έχουμε ανάπτυξη ξεχρεώσαμε... Πως; Άρχισε το ματς! Να πάρω τη μπύρα από το ψυγείο κι έφτασα! Κάνε χώρο στον καναπέ γλυκιά μου. Τι είναι πάλι ρε γυναίκα; Σεξ ΤΩΡΑ; Αποκλείεται, έχω αγώνα σήμερα. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger