Home » , » Το καθεστώς Ερντογάν δημιουργεί, χωρίς κανένα λόγο, χιλιάδες ορκισμένους αντιπάλους του

Το καθεστώς Ερντογάν δημιουργεί, χωρίς κανένα λόγο, χιλιάδες ορκισμένους αντιπάλους του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 | 3:36 π.μ.

Είναι άξιο απορίας αν το καθεστώς του Ερντογάν συνειδητοποιεί τι κάνει αυτές τις μέρες.
Κι αυτό γιατί μόνο ένας άφρον πολιτικός ηγέτης θα ανεχόταν να παρακολουθεί αδιάφορος αμούστακα παιδιά, πολίτες του κράτους που ηγείται, να υφίστανται ταπεινώσεις, βασανισμούς και εξευτελισμούς χωρίς στην ουσία να ευθύνονται για απολύτως τίποτα.
Το μοναδικό «έγκληματά» τους ήταν ότι σαν φαντάροι έκαναν το αυτονόητο. Υπάκουσαν στις εντολές των στρατιωτικών προϊσταμένων και στην κυριολεξία αγνοούσαν ότι συμμετείχαν σε ένα πραξικόπημα.

Αυτή την στιγμή άσχετα αν το αντιλαμβάνεται ή όχι το σημερινό καθεστώς της Αγκυρας δημιουργεί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ορκισμένους εχθρούς του.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι εμπειρογνώμονας και να διαθέτει ειδικές γνώσεις για να καταλάβει πώς λειτουργεί στην ψυχολογία των στρατιωτών που θεωρούνται ότι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, η απάνθρωπη συμπεριφορά που αντιμετωπίζουν από το κράτος το οποίο κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Δεν θέλει ιδιαίτερη αντίληψη για να αισθανθεί κανένας πώς νιώθουν οι γονείς αυτών των παιδιών – που πιθανόν αρκετοί απ’ αυτούς να είναι υποστηριχτές και ψηφοφόροι του κυβερνητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- βλέποντας τα σπλάχνα τους αντιμέτωπα με όλη αυτή την βαναυσότητα.

Μόνο ένα παρανοϊκό και διεστραμμένο καθεστώς, όπως είναι όλες η δικτατορίες, άσχετα αν παρουσιάζονται και κοινοβουλευτικό μανδύα,  μπορεί να δημιουργεί τέτοιους αντιπάλους και να τους αντιμετωπίζει μ’ αυτό τον τρόπο

Β.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουλίου 2016 στις 8:06 μ.μ.

Α τα κακόμοιρα...Νόμιζαν ότι ήταν σε άσκηση όταν πυροβολούσαν απλό κόσμο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger