Home » , , » Επίδειξη ισλαμοφασισμού από τον Ερντογάν

Επίδειξη ισλαμοφασισμού από τον Ερντογάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 | 3:35 μ.μ.

Επίδειξη ισλαμοφασισμού, αντάξιο θεοκρατικών καθεστώτων τύπου Σαουδικής Αραβίας και των σαλταρισμένων του ISIS είχαμε αυτή την φορά από τον «σουλτάνο» της Τουρκίας. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που εκδηλώνεται η μισαλλοδοξία και ο θρησκευτικός σκοταδισμός του Ερντογάν, αλλά είναι κι αυτό ένα κραυγαλέο δείγμα του «πολιτισμού» που θέλει να επικρατήσει στην χώρα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας δεν θα γίνουν οι κηδείες όσων επίδοξων πραξικοπηματιών σκοτώθηκαν στην αποτυχημένη προσπάθεια τους. Αιτιολογεί μάλιστα αυτή της την απόφαση με το σκεπτικό ότι «η προσευχή κατά την κηδεία είναι προσευχή που κάνουν οι πιστοί για τους νεκρούς αδελφούς τους». Αφού το σκεπτικό των επί γης εκπροσώπων του Αλλάχ βγάζει το συμπέρασμα ότι οι επίδοξοι πραξικοπηματίες που έχασαν την ζωή τους «με τις πράξεις τους ποδοπάτησαν το δίκαιο όχι μόνο των ατόμων, αλλά και ενός ολόκληρου έθνους» αποφασίζουν ότι αυτοί οι νεκροί «δεν δικαιούνται την προσευχή των πιστών αδελφών».

Ποιο προχωρημένοι οι Τούρκοι σ’ αυτά τα θέματα. Οι δικοί μας θα περίμεναν την «θεία δίκη». Αυτοί αντικατέστησαν και απάλλαξαν τον θεό τους από ρουτινιάρικες διαδικασίες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Ιουλίου 2016 στις 3:40 μ.μ.

Εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Σια... πως θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε ανθρωπόμορφα κτήνη;


http://fanthis.blogspot.com/2016/07/blog-post_432.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger