Home » , » Ουαί, Υμίν, Γραμματείς & Φαρισαίοι, Υποκριταί!

Ουαί, Υμίν, Γραμματείς & Φαρισαίοι, Υποκριταί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 | 12:42 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Με αφορμή την εύστοχη, κινηματική παρέμβαση στην μητρόπολη της Θεσσαλονίκης, βλέπουμε να υπερασπίζονται το δικαίωμα της θρησκευτικής συνείδησης και ελευθερίας (!) κάτι τύποι, όπως ο, και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Α.Λοβέρδος, αυτός, που προσέβαλλε βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα των οροθετικών γυναικών, διαπομπεύοντας τες, για ψηφοθηρικούς λόγους..

Όπως και αυτοί, που γκρεμίζουν καταλήψεις για τους πρόσφυγες, για να τους στιβάξουν στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκεί που παραβιάζονται επίσημα και θεσμικά, διεθνείς συνθήκες, συντάγματα και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα..

Ουαί, Υμίν, Γραμματείς & Φαρισαίοι, Υποκριταί!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Αυγούστου 2016 στις 3:15 μ.μ.

Το ιστορικό της φωτογραφίας με τα δύο αδερφάκια, το λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία αγοράκι να αγκαλιάζει προστατευτικά την αδελφούλα του έχει ενδιαφέρον. Η φωτογραφία αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο σεισμό του Νεπάλ πριν ενάμιση χρόνο. Υποτίθεται ότι τα παιδάκια ήταν από το Νεπάλ και ήταν ορφανά που έχασαν τους γονείς τους στον σείσμό ή κατά μια άλλη εκδοχή, έχασαν το σπίτι τους και ήταν τρομοκρατημένα. Ο φωτογράφος που τράβηξε την φωτογραφία αποκάλυψε την αλήθεια. Η φωτογραφία είναι προγενέστερη του σεισμού και δεν τραβήχτηκε στο Νεπάλ, αλλά σε ένα απομονωμένο χωριό του Βόρειου Βιετνάμ. Οι γονείς των παιδιών όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία έλειπαν στα χωράφια, είναι αγρότες. Στα παιδάκια αυτά δεν συνέβη τίποτα το τραγικό. Τα αδελφάκια τρόμαξαν απλά από τον φωτογράφο, που είναι ένας δίμετρος Αμερικανός με μούσια και μακριά μαλλιά. Προφανώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν έναν ψηλό λευκό άνδρα στη ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger