Home » , » Θεατρινίστικα κλαψουρίσματα

Θεατρινίστικα κλαψουρίσματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 | 2:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν και εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς φορομπηχτική, άδικη και σε πολλές περιπτώσεις σχιζοφρενική πολιτική, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μισούνται, αφού θέλει ο καθένας για πάρτι του την "κουτάλα" της εξουσίας. Βοηθούν όμως - άθελα τους - ο ένας τον άλλον με τις κουταμάρες που κάνουν ή λένε.

Ο Μητσοτάκης λχ προσπάθησε πριν μερικές μέρες να καπηλευτεί τους θανάτους της τραγωδίας στην Αίγινα και πιο πριν τις επιτυχίες των αθλητών στους Ολυμπιακούς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη με τα "σχήματα λόγου" και τις αθλιότητες κοπιάζει να βοηθήσει, όπως μπορεί, τη γαλάζια συμμορία, αντίθετη τώρα, σύμμαχός του όμως αργότερα. Δεν το κάνουν επίτηδες γιατί (είπαμε) είναι η "κουτάλα" και ο καθένας από αυτά τα "λιγούρια" δεν θέλει να μοιραστεί τη μάσα.

Τι είπε λοιπόν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης "την αμόλησε": Είναι δύσκολα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει παρά μόνο να συμπονέσει αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας!
Μ' άλλα λόγια δηλαδή σας γδέρνουμε, σας καίμε, σας ακρωτηριάζουμε, σας βιάζουμε και σας σκοτώνουμε, αλλά, πιστέψτε μας, πονάμε που το κάνουμε!!!
Αμ εμείς να δεις πόνο. Όπως καταλαβαίνετε με τόσο δούλεμα έγινε χαμός. Άλλοι, (όπως εγώ) τους έπιασε νευρικό γέλιο, άλλοι μούντζωναν με χέρια και πόδια, άλλοι έμειναν παγωτό, ενώ όλοι οργίστηκαν για την κοροϊδία.

Κι εμείς! Κι εμείς θα συμπονέσουμε όλους τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ κηφήνες, όταν θα πονέσουν πραγματικά, όταν δηλαδή - με το καλό - βρεθούν εκτός βουλής. Γιατί για το μόνο που ενδιαφέρονται αυτοί οι υποκριτές, είναι μην αποχωριστούν την καρέκλα του βουλευτή, του υπουργού κοκ.
Βρε σεις, "φωστήρες" της κυβέρνησης, τα κόλπα που δεν έπιασαν με το ΠΑΣΟΚ θα πιάσουν σε σας; Ποιός άλλος "πονούσε" αλλά ψήφιζε μνημόνια; Ο Λοβέρδος! Ακόμα όμως και ο κλαψιάρης παράτησε αυτά τα θεατρινίστικα, γιατί απλά δεν έπειθαν κανένα.

Νίκο Ξυδάκη, όχι μόνο δεν λυπάστε, αλλά χαίρεστε που μας βασανίζετε. Γιατί; Για τον απλό λόγο, ότι εσείς είστε βολεμένοι. Εμείς πληρώνουμε, εμείς ματώνουμε, εσείς γιατί πονάτε; Άμα μας συμπονάτε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μας πονάτε. Για να το συνεχίζετε, είστε δήμιοι. Αφού ξέρετε, ότι αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά. Να, τώρα όπου να 'ναι, θα ζητήσουν κατάργηση ΟΛΩΝ των επιδομάτων. Κι εκεί θα λυπηθείτε; Και στον κόφτη; Αφού εσείς τον ψηφίσατε. Και τι θα βγει που λυπάστε;
Πάλι τα ίδια θα πληρώσουμε. Δεν τα πληρώνετε εσείς, αφού μας συμπονάτε; Ρε σεις, σταματήστε το δούλεμα. Είστε χειρότεροι σαδιστές, όταν το κάνετε αυτό. Δεν καταλαβαίνετε, ότι σας πήραν ΟΛΟΙ χαμπάρι; Τόσο ανόητοι είστε; Κατανοείτε πόση αγανάκτηση υπάρχει; Και ότι προκαλείτε την καλή σας τύχη και τη δική μας ατυχία, να έχετε νεοφιλελέ βρικόλακα ως αξιωματική "αντιπολίτευση"; Με τέτοια προκλητικά ψεύδη το ΠΑΣΟΚ είχε χάσει πάνω από 30 μονάδες, μαντέψτε λοιπόν το ποσοστό σας.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας διαφορετικές τακτικές προσπαθούν να πείσουν για το ίδιο πράγμα: Ότι τάχα δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ότι το Μνημόνιο είναι "αναγκαίο" κακό. Δεν μπορούν με τίποτα να δικαιολογήσουν ότι η πολιτική αυτή είναι "καλή", αφού όσες φορές το δοκίμασαν όχι απλά απέτυχαν, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ, έτσι επιμένουν στο "αναγκαίο". Λένε ψέματα, μόνο για τους τοκογλύφους και το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναγκαία αυτά που κάνουν, για όλους τους υπόλοιπους είναι Καταστροφικά.
Υπάρχει λύση αλλά δεν είναι ούτε σε ΕΕ, ούτε σε Καπιταλισμό. Ο κόσμος το έχει καταλάβει πλέον κι αυτό τους πανικοβάλει... . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger